Как денят от седмицата, в който сте родени, влияе върху характера ви?

Как денят от седмицата, в който сте родени, влияе върху характера ви?
Астрология

Как денят от седмицата, в който сте родени, влияе върху характера ви?

 

Всеки ден от седмицата в астрологията се управлява от една от планетите …

 

Ако сте родени в понеделник

Вие се управлявате от луната. Понеделник се счита за ден на поети, романтици и меланхолични хора.Бързата променливост на Луната се отразява на човешката психика, прави я особено чувствителна, нервна, уязвима, съмняваща се и много внимателна.Сред родените в понеделник има много лунатици. Хората, родени в понеделник, се считат за не особено надеждни, настроени и безотговорни.Но има категория хора, които са повлияни положително от Луната, това са моряците, градинарите, а също и жените.

Смята се, че момиче, което е родено в понеделник, ще стане добра съпруга и майка.

 

Ако сте родени във вторник

Вторник се управлява от активната и енергична планета Марс. И вие със сигурност не обичате да лежите на дивана, имате нужда от движение.Ако не се натоварвате с дела, работа, задължения, тогава енергията ви ще започне да се излива в агресивно и неспокойно поведение. Вие сте горещи, обичате да спорите, лесно губите контрол над себе си, поддавайки се на страстите, вместо да слушате гласа на разума. Ако нямате какво да правите, просто се движете, направете някои упражнения, изхвърлете излишната енергия, за да не крещите на никого. Вие сте много издръжливи, сякаш вътре въе вас има батерия.

 

Ако сте родени в сряда

Вашият небесен покровител е планетата Меркурий.Смята се, че хората, родени в сряда, имат късмет във финансовите въпроси, лесно усвояват информацията и също толкова лесно я прилагат.

Вие сте общителни, добре говорите, умеете ясно да изразявате мислите си. Всекидневната хитрост и находчивост ви помагат. За да се чувствате заредени с енергия, говорете с приятели по телефона, говорете със съседите си за последните новини, проверете уроците на детето си.

Обичате да получавате и предавате информация под каквато и да е форма, това е вашата силна страна!

 

Ако сте родени в четвъртък

Вашият покровител е величествената планета Юпитер. Четвъртък се счита за много щастлив ден! Човек, роден в четвъртък, има финансови възможности и е склонен постоянно да мисли за печалба и други парични интереси. Използвате авторитета си, винаги се държите с гордост и достойнство. Хората, родени в четвъртък, стават грижовни родители и добри приятели.

 

Ако сте родени в петък

Владетелят на петък е планетата Венера. Това е планетата на хармонията, красотата, мира и удоволствието. Към това се стремят всички хора, родени в петък, в живота си. Отрицателните черти на такива хора са мързелът и любовта към съзерцанието. Основното нещо е да не прекарва в това състояние дълго време.

Надеждни и практични хора се раждат в петък.

И също така представителите на тази планета са надарени със специална красота, неземна привлекателност и миролюбив характер.

 

Ако сте родени в събота

Вашият покровител е планетата Сатурн. Характерът на Сатурн не е лесен, така че събота е труден ден. Родените на този ден са склонни да мрънкат, да се гневят, но са бързи.

Вашите положителни качества: внимателност, хладнокръвие, способност да спрете и да се ограничите във времето, дисциплина и сериозност.

Вие сте много практични, не обичате празните приказки и не сте склонни да хвърляте думи в канала.

 

Ако сте родени в неделя

Ти си най – големият късметлия – роден си в деня на Слънцето!

Родените в неделя са смятани за специални хора, изключително надарени, със силен ангел -пазител. Гадателите не са рядкост сред тях. Смятало се е, че човек, роден в неделя, е в състояние да види духове.

Приятно е да се общува с вас, често сте пълни с енергия и просто греете от щастие!

Tagged , , , , , ,
на горе