Топ начини как да увеличите сексапилността си
Интимно 18+

Топ начини как да увеличите сексапилността си

Трудно е да се определи сексапилността – това е онова мощно специално нещо, което привлича всички към вас. Тук ще разкрием всички мистерии на омагьосването на хората с вашия подход и външен вид, така че всеки да ви намира за супер вкусен.

Тъй като и увереността, и флиртуването са универсално секси, ние ще ви научим как да владеете и двете. Готови ли сте да работите в стаята, така че всички очи да са върху вас? Тогава прочетете – време е да блеснете!

Ето как да увеличите сексапилността и да накарате всеки да ви желае:

Какво е сексапил?

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си

Сексапилът наистина е начинът, по който действате, за да очаровате хората веднага.
Ако искате да увеличите сексапилността си, това няма нищо общо с начина, по който изглеждате, а с това как разтърсвате това, което вече имате. Всеки с всякаква форма или размер може да има сексапил. Докато се представяте добре и демонстрирате искрящата си индивидуалност, излъчвате сексапил.
Примери за сексапил:

Приятелски изрази: Усмивка, смях или взиране дълбоко в някого.

Изграждане на разбирателство: Говорете за това, което споделяте с хората.

Физическо представяне: Обличане по начин, който показва вашата физика.

Подстригване: Повишаване на вашата привлекателност с лична грижа, като прическа.

Развиване на сексапила:

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Носете това, което ви кара да се чувствате добре.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Направете си приоритет да се чувствате секси всеки ден. Независимо дали отивате за една нощ в града, излизате с вашия SO или отивате на урок, от ключово значение е да сте уверени и удобни.За вас това може да означава да разтърсите дизайнерски дрехи и нови обувки или да облечете свежа тениска и страхотни дънки. Каквото и да носите, стига да се чувствате секси, вие ще бъдете секси.

За да изглеждате стилно всеки ден, инвестирайте в гардероб, който обичате. Съсредоточете се върху класически елементи, като пуловери и панталони, и изберете цветове, които смятате, че „работят“ най-добре за вас.
Помислете за създаване на капсулен гардероб, малка колекция от елементи, които вървят заедно, без значение как ги смесвате и комбинирате. По този начин можете да облечете убийствено облекло, дори ако бързате. По този начин вие ще увеличите сексапилността си.

Погрижете се за тялото си.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си

Прекарвайте малко време всеки ден, за да се поддържате и да давате на тялото си грижата и вниманието, което заслужава.Поддържайте косата си здрава, практикувайте добра хигиена, хранете се добре и спортувайте. Когато сте 100% сигурни, че сте направили всичко, за да изглеждате по най-добрия начин, ще бъде лесно да се покажете.

В крайна сметка всички типове тяло имат сексапил и стига да се гордеете с външния си вид, ще имате тонове фенове.
Намерете характерен аромат, като сладък парфюм или пикантен одеколон, за да увеличите своята сексуалност. Хората ще бъдат омагьосани, когато те помиришат. По този начин лесно ще увеличите сексапилността си.

Използвайте открит език на тялото.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Работете върху стойката си, преместете раменете си назад и дръжте главата си високо вдигната. Всички тези фини движения казват на всички, че сте отворени за разговор. Независимо дали сте изправени или седнали, дръжте гръбнака си изправен, но останете отпуснати. Никога не знаеш кого ще привлечеш с непринудената си увереност – може да е онзи сладък непознат във влака или в магазина за хранителни стоки.

Затвореният език на тялото включва прегърбване, кръстосване на ръце или напрегнато гледане на телефона. Всички тези поведения са признаци, че не сте в настроение да говорите, така че ги избягвайте, ако искате да увеличите сексапилността си.

Осъществете зрителен контакт.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

За да флиртувате с контакт с очите, погледнете някого право в очите.Задържането на нечий поглед е чудесен начин да бъдете майстор във флирта и да развиете мигновен сексапил. Не само вдъхва увереност, но също така ще можете веднага да създадете малко интимност с някого. Може да се почувстват наистина „забелязани“ и да искат да погълнат цялото ви внимание.

Ако искате да играете трудно достъпен, задръжте погледа си за 3 секунди – излъчва по-приятелска атмосфера.

Ако искате да нажежите нещата, погледнете някого за 5 секунди – това ще сигнализира, че сте влюбени в него.

Ако искате да станете още по-пикантни, усмихнете се или ги накарайте да се чудят.

Това са хитри трикове как да увеличите сексапилността си.

Усмихвайте се често.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Когато става дума за тактики за съблазняване, може да няма нищо по-просто, но по-малко очевидно от силата на усмивката. Сериозно – какво по-секси от топла, искрена усмивка? За да излъчвате привлекателност, поддържайте забавна полуусмивка на лицето си, особено когато говорите или флиртувате. Всеки ще получи настроението, че винаги сте в добро настроение и се радвате да ги видите.

Когато се усмихнете, е по-вероятно някой друг да ви отвърне с усмивка и да почувства прилив на вълнение.
Усмивката също така привлича вниманието към устните ви, така че вашият любим може да започне да си мечтае да ви целуне. По този начин вие ще увеличите сексапилността си.

Говорете с увереност.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Винаги, когато можете, бъдете настоятелни и поемете отговорността. Например, ако сте в кафене, кажете на бариста вашата поръчка без колебание. Когато сте навън с приятели, кажете кой нощен клуб искате да посетите. Ако сте на парти, кажете на хората мнението си, без да се сдържате.

Когато се доверите на собствената си преценка и се държите с гордост, хората ще бъдат привлечени от вас и вашата специална енергия.
Може да станете алфа мъжкар или алфа жената в очите на хората, когато гледат колко сте смели. Говорете с увереност и по този начин ще увеличите сексапилността си.

Бъдете смели.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Изпъкнете пред всички, като докажете, че не се страхувате да направите първата крачка. Отидете до този сладък непознат, представете се и кажете, че искате да го опознаете. Хитрият трик да флиртувате като професионалист? Просто е – имайте вяра в себе си и съберете смелостта си. Рядко качество е да проявяваш инициатива и много хора ще го намерят за неустоимо.

Ако сте малко нервен, практикувайте положително преформулиране. Например разменете „Не знам какво да кажа“ с „Мога да науча толкова много за тях!“

Бъдете първият, който се обръща към хората. Когато хората гледат как работите с тълпата, ще впечатлите цялата стая.

Направете комплимент на всеки, който хване окото ви. Дайте малко забавление и нефилтрирано ласкателство като: „Вие сте наистина страстен, когато се занимавате с теория на филма. Трябваше да те опозная по-добре.”

Бъдете смели ако искате да увеличите сексапилността си.

Изградете много разбирателство.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Всеки път, когато се обърнете към някого, който ви харесва, разчупете леда възможно най-бързо, така че той наистина да ви хареса. Вашият действителен откривател няма значение – просто се съсредоточете върху това как го доставяте.

Използвайте привлекателен език на тялото, права стойка и приятелски тон. След като ги заслепите с това колко сте общителни, те ще искат да останат наоколо, за да поговорят.
Въпросите са напълно честна игра и супер ефективни. Започнете нещата с отварачка като: „Хей, аз съм Джейми. Познаваш ли всички тук?“ Това ще ви помогне да увеличите сексапилността си.

Останете мистерия.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Вместо да намирате всяка възможност да бъдете около любимата си, помнете – много хора харесват това, което не могат да „имат“ веднага, а липсата на предлагане увеличава търсенето. Ако искате някой да ви запомни, оставете го да иска повече.

След като сте имали забавна малка беседа, поискайте да си размените номера или контакти в социалните медии. Подразнете ги, като им кажете, че трябва да се съберете „някой път“, след което тръгнете. Когато излезете от стаята, ще останете в ума им.

Бъдете бързи и ефективни„Е, трябва да тръгвам. Беше ми приятно да се запознаем. Как мога да поддържам връзка с вас?“
Ако дадат информация за контакт, изчакайте 1-2 дни. Използвайте елемента на изненада и им изпратете небрежен текст като: „Хей, непознате. Ти изникна в съзнанието ми. Какво мислиш за вечерята?“ Това е хитър начин как да увеличите сексапилността си.

Бъдете забавни.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Всеки обича да се забавлява добре и обича убийственото чувство за хумор. Изживейте приключение с любимата си, като отидете на комедийно шоу или отидете на случайно пътуване до плажа. Бъдете забавни по свой собствен уникален начин, независимо дали това ги заслепявате с най-добрите мемета или ги карате да се усмихват с вашия супер сух хумор.

Когато снабдите любимото си момиче с тонове усмивки и смях, те ще се пристрастят към вас. Сексапилността ви веднага ще проличи.
Най-добрата рецепта за това меденият месец да продължи вечно, така че влюбеността ви винаги да е на върха, е да смесите спонтанността с глупостта.

Например, след като ги заведете на красива художествена изложба, отдалечете ги, за да изпробвате хвърляне на брадва. Те никога няма да знаят какво да очакват от вас.

Покажете, че имате различни интереси.

сексапилността
Топ начини как да увеличите сексапилността си снимка: pinterest

Имате различни интереси, страсти и личностни черти. Кажете на любимия си, че срещата с вас ще бъде забавно приключение. За да предизвикате интереса им, говорете за своите хобита и амбиции. Освен това отделете време, за да се усъвършенствате и да преследвате това, което искате. Когато живеете богат, пълноценен живот, те ще бъдат зашеметени от това колко многоизмерен сте.

Хобита, като тенис или кикбокс, ви дават време да се отпуснете. По този начин винаги ще бъдете спокойни около този човек, който харесвате. Освен това ще имате много за чат. Например, кажете: „Чувствам се сякаш съм готов да започна муай тай след всичките си тренировки!“

Чувствате ли се сякаш всичко, за което трябва да говорите, е работата? Това е лесно за коригиране. Започнете със спорт, практикувайте изкуство като рисуване или започнете да работите по проекти като ремонт на стари коли.

Ангажирайте се да научите това, което винаги ви е интересувало – ще се почувствате по-добре, което ще се превърне в по-секси и привлекателни.

Използвайки тези лесни начини и трикове вие бързо и лесно можете да увеличите сексапилността си и да накарате всеки да ви желае.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?