Как да разбереш, че той си пада по теб
Любов и партньорство

Как да разбереш, че той си пада по теб

Отношенията между хората са едно от най-сложните неща в света. Случвало ли ви се е да си мислите, че някой ви харесва, но да не сте напълно сигурни дали това наистина е така или просто се заблуждавате? Не всеки изразява открито чувствата си, било то от притеснение или по някаква друга причина. Ето някои признаци, които издават, че човекът отсреща може да изпитва нещо повече към вас:

Търси внимание

Един от най-очевидните признаци е, когато той се опитва да привлече вниманието ви. Някои мъже започват да разказват шеги, други се опитват да водят разговора, докато трети се смеят с глас. Да си признаем, понякога това може да бъде малко досадно, но може да е някакъв сигнал. Не всеки обаче би реагирал по този начин. Има хора, които предпочитат да избягват големи тълпи и да се усамотят, като така да ги забележите по-лесно от останалите.

Опитва се да направи впечатление

Това е свързано и с предишния признак. Човек, който търси внимание, обикновено иска да изпъкне и да направи добро впечатление, било то с външния вид или с опитите си да ви помогне. Някои мъже пък обичат и да показват своите умения, когато дамите ги наблюдават.

Държи се като джентълмен

Жените често си падат по мъже с добро възпитание и обноски, като и представителите на силния пол също са наясно с това. Някои от тях се държат кавалерски с всички дами, защото това им идва отвътре, но други стават прекалено внимателни и галантни, когато обектът на желанието им се намира около тях. Помислете дали отношението на човека отсреща е нещо обичайно или то е насочено само към вас.

Винаги е насреща

Мъжът, който ви харесва, ще намери време за вас, независимо кое време на денонощието е или колко е зает. Той няма да се поколебае да ви помогне във всеки удобен момент и да ви накара да се чувствате специални.

Tagged , , , , ,
на горе