какво прави една жена добра в леглото
Интимно 18+

Как да разбера къде са моите ерогенни точки?

Как да разбера къде са моите ерогенни точки? Почти всеки, независимо дали мъж или жена, си е задавал този въпрос. Ушите, шията и гърдите далеч не са единствените ерогенни зони на жената. Точките, чрез които можете да доставите незабравимо удоволствие на любимата си, са разположени по цялото тяло.

9 условия за перфектен секс според мъжете

Кога да правите секс, ако излизате с нов мъж?

8 суперхрани за завладяващ секс

Но как да разбера къде са моите ерогенни точки?

Ерогенните зони са два вида: генитални и екстрагенитални. Първите включват повърхността на гениталните органи (срамните устни, входа на влагалището). Точки G, A, U са включени в тази категория. Екстрагениталните ерогенни зони са индивидуални и затова са много по-трудни за намиране.

Как възникват ерогенните точки?

Според експертите, от момента на раждането цялото ни тяло е една ерогенна зона. С напредването на възрастта ерогенната зона намалява и се разделя на малки области.

Има и друг вид ерогенни точки – асоциативни. Любимият мъж целува долната част на корема преди секс, мозъкът ви създава асоциация: целувка в тази област = възбуда, а по-нататъшното докосване на всеки друг мъж в тази област предизвиква същото чувство.

17 позитивни мисли за любовта на Петър Дънов

Ценни съвети за връзките от двойки, които са заедно над 20 години

Три ерогенни зони в мъжкото тяло, които жените незаслужено пренебрегват

Как работят ерогенните точки?

Ерогенните зони работят чрез нервни окончания или при мъжете чрез структурата на пениса. Нервните импулси достигат до края на нерва на пениса, предизвикват отпускане на мускулите и приток на кръв, органите стават по-чувствителни, което ви позволява да получите по-бързо и интензивно сексуално удоволствие.

Колко ерогенни точки имаме?

Броят на ерогенните зони зависи от физиологията (например дебелината на кожата) и психологията (например срам при секс) на момичето. Ерогенните зони могат да започнат от клепачите и да завършат с върховете на пръстите на краката: езикът, областта между лопатките, вътрешната част на бедрото и дори стъпалата.

Не всички зони са активни, някои от тях са в хибернация. Опознаването на тялото ви и редовните масажи могат да ги събудят. Важно е да изследвате тялото си сами, за да предадете ясно на партньора си кои зони обичате да галите.

24 трика за перфектен оргазъм

7 начина да разгорещите интимния си живот незабавно

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

Как да открием ерогенните точки?

В допълнение към самообучението върху тялото ви, можете да направите упражнение по двойки. Легнете по гръб (и след това по корем), затворете очи и слушайте тялото си. По това време партньорът трябва да гали всички зони на тялото ви, като наблюдава реакцията ви. Същото може да се повтори със смяна на ролите. С това упражнение ще откриете вашите активни ерогенни зони и ще си доставите още повече удоволствие.

Това упражнение по двойки, освен че ще ви достави голям взаимен кеф, ще ви помогне да се отпуснете и да свикнете с ръцете и енергията на партньора си. Така по-лесно се случва взаимен обмен по време на сексуалния акт, доверието помежду ви расте, ограничаващите вярвания се изпаряват, скрупулите и срамът също. Всичко това в крайна сметка е определящо за постигането на пълноценен и зареждащ сексуален акт, изпълнен с интимност, нежност, страст, взаимност. Освен това, ще правите незабравим секс, което е много важно и за жените, и за мъжете, но за силния пол още повече, тъй като неговите представители са особено зависими от удоволствието в леглото. Никой мъж няма да се откаже от напълно задоволяващ сетивата му секс.

infomax-logo-50-15-HW 10 вицове за блондинки! Мъжете ги измислят, защото се страхуват от сексуалността им

infomax-logo-50-15-HW Защо Слави Трифонов озверя срещу „коалиционните партньори“? След „Песен за Лена“, атакува с „Песен за Киро“и татко му (ВИДЕО)

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?