Как да му покажете, че ви е грижа за него
Любов и партньорство

Как да му покажете, че ви е грижа за него

Той е специален за вас и искате да го усети… Не е нужно да правите някакви грандиозни жестове… Просто не забравяйте да му показвате по всякакъв начин колко ви е скъп.

 

Спонтанни прегръдки

Няма нищо по-утешително от топла прегръдка. Добрата прегръдка може да излекува всичко и със сигурност също така да покаже на приятеля ви, че ви е грижа за него. Кажете му, че ви е липсвал през целия ден или че сте му благодарни,че го има, за да го накарате да се почувства изключително специален.

Купете му любимата храна

Оставете любимото му ястие върху кухненския плот, направено лично от вас или купено от заведение, което обича. Това е най-хубавият начин да кажете: „Мислех за теб на път за вкъщи“, без наистина да го казвате на глас. Така че, ако искате да покажете на някого, че го обичате без думи, това е идеалният начин! Дори и двамата да сте се скарали, направете това, за да се сдобрите с партньора си. 

Изслушайте го

Самото слушане може да направи чудеса за човек, който се нуждае от подкрепа. Така той ще почувства, че сякаш товарът е свален от раменете му. Ще знае и че не е сам в битките си. Ще усеща, че го разбирате и сте отворени да го чуете. 

Целунете го по челото

Има много видове целувки, но целувките по челото са много успокояващи. Те казват: „Тук съм за теб“ или „Разбрах те“, без всъщност да са нужни думи. В отговор ще получите широка усмивка. 

 

 

Напишете му сладка бележка

Когато не искате да казвате нещата на глас, просто оставете писалката да го направи. Когато искате да покажете на някого, че ви е грижа в една връзка, тези малки неща винаги се помнят и се превръщат в големи.

Пуснете любимата му песен

и веднага ще подобрите настроението му. Можете да му запишете подбран микс с музика, която знаете, че харесва. 

 

Запазете му последното парче шоколад

Грижата се крие не само в големите неща, но и в детайлите. Винаги му давайте по-голямата и по-хубава порция от храната. Отстъпвайте му и от своята. 

 

Планирайте изненадваща ваканция

 

Ако сте имали дълга работна седмица, едно изненадващо пътуване ще изтрие умората и лошото настроение. Разбира се, преди да го направите, проучете какви са плановете му, за да сте сигурни, че няма да ги объркате и изненадата да се превърне в неприятна. Ако ще го правите, погрижете се за всичко. 


Свържете някое задължение, вместо него

Един от начините да покажете на някого, че го обичате с действия, е като направите живота му малко по-лесен. Косене на тревата, разходка на кучето или миене на чиниите – тези действия говорят за вас повече, отколкото си мислите.

Празнувайте постиженията му

Всички жадуваме за утвърждаване, приемане и оценяване. Ако вашият партньор току-що се е захванал с нов проект на работа или е постигнал нещо друго, му покажете колко се гордеете с него. Нека знае, че го цените и подкрепяте!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе