Как да изглеждате стилно всеки ден

Как да изглеждате стилно всеки ден
Мода

Как да изглеждате стилно всеки ден

Ако сте като повечето хора, вероятно искате да изглеждате по най-добрия начин и стилно всеки ден, но животът може да ви попречи. Може да закъснявате или да се чувствате сякаш нямате нищо в гардероба си, което да ви стои добре. За щастие, ако отделите малко време за подготвяне на стилен гардероб, винаги ще имате нещо модерно на една ръка разстояние.

Искате да излезете с него? Поканете го

Правилната ежедневна грижа за косата

Какво да правите и какво не, за да събудите геройския инстинкт на партньора си

infomax-logo-50-15-HW  Д-р Неделя Щонова: Моите 11 кратки правила за една по-здрава и щастлива 2024 г.

Как да изглеждате стилно всеки ден

Купете вечни неща за гардероба.

стилно
Как да изглеждате стилно всеки ден снимка: pinterest

Добавете малко класики към гардероба си, които можете да комбинирате и да изглеждате стилно. Може би сте чували, че това се нарича капсулен гардероб. По принцип искате да се запасите с класически елементи като тениски, потници, блузи или пола, пуловери, черна рокля или костюм, жилетки, дънки и панталони. След това можете да ги смесвате и съчетавате бързо, когато се обличате.

Ето няколко прости комбинации на облекло, за да започнете:
Тесни дънки + раирана тениска + равни обувки или тесни дънки + кашмирен пуловер + ботуши
Панталони + поло + обувки тип лодка или панталони + риза с копчета + мокасини
Малка черна рокля + щампован шал + обувки на ток или малка черна рокля + дълга жилетка + равни обувки

Посегнете към дрехи, които ви стоят добре.

стилно
Как да изглеждате стилно всеки ден снимка: pinterest

Подредете гардероба си и се отървете от нещата, които са твърде големи или малки. Ако нещо не пасва както трябва, то също няма да изглежда както трябва.Периодично преглеждайте дрехите си и ги пробвайте, за да видите дали са удобни и дали ще изглеждате стилно с тях.
Ако имате парчета, с които не можете да се разделите, но не ви стоят добре, помислете дали да ги занесете на шивач.
Имайте предвид, че някои парчета трябва да ви стоят малко по-различно. Например, може да имате луксозен овърсайз пуловер, който би трябвало да ви върви.

Отървете се от предмети, които не ви карат да се чувствате най-добре.

Не се придържайте към предмети, които се чувстват безформени, остарели или нелицеприятни. Знаете за какво говорим – пуловера или чифта панталон, който винаги е в гардероба ви, но всъщност не обичате да го носите. Разчистете ги, за да направите място за дрехи, които наистина обичате да носите.Стремете се към качеството пред количеството, когато става въпрос за дрехи.
Не е нужно да се хващате за дрехи само защото са били изгодни или защото ви стават. Напълно добре е да ги дарите или продадете, за да можете да инвестирате в стилни дрехи, които с нетърпение очаквате да носите и ще изглеждате стилно.

Изградете тоалети около цветове, които вървят добре заедно.

стилно
Как да изглеждате стилно всеки ден снимка: pinterest

Комбинирайте топли тонове с топли или студени тонове със студени, за да изглеждате стилно. Вашето облекло трябва да изглежда хармонично и изборът на цвят е голяма част от това.Ако носите топ със студени цветове като синьо, зелено или лилаво, съчетайте го с панталон или пола, които също са със студени тонове, за да не се сблъскват. Черните, белите и сивите дрехи са неутрални, така че могат да работят с топли или студени нюанси.
Топлите тонове включват червено, жълто, оранжево и кафяво.

Носете дрехи в лъскави кройки или стилове.

стилно
Как да изглеждате стилно всеки ден снимка: pinterest

Определете формата на тялото си и изберете дрехи, които ви допълват.Идеята с всяка от формите на тялото е да се създаде баланс и стилна симетрия. Например, ако имате тяло с форма на ябълка, имате заоблен силует, така че коланите наистина могат да ви помогнат да дефинирате талията си и да изглеждате стилно.

Дългите поли или топовете с дълбоко V-образно деколте също могат да удължат торса ви.
Формите на круша, които имат по-широка талия от бюста, работят добре с шарени или текстурирани горнища, тъй като привличат очите нагоре, вместо надолу близо до талията.
Правите или правоъгълни форми нямат много дефиниция, така че изберете блузи или пуловери с набирания или волани, за да създадете измерение.
Формите с обърнат триъгълник имат по-широк бюст от талия, така че изберете панталони с широки крачоли или поли с А-силует, за да привлечете вниманието към бедрата си.
Формите на пясъчен часовник имат еднакви бюст и ханш, така че рокли с обвивка, вталени блейзъри и панталони със средна до висока талия подчертават вашата форма.

Tagged , , ,
на горе