Какво трябва да има една жена на 40 според мъжете: 5 неща
Любов и партньорство

Какво трябва да има една жена на 40 според мъжете: 5 неща

40-годишната възраст си остава почти свещена както за мъжете, така и за жените. Каквото и да се каже, това е важен крайъгълен камък в живота.

Светът се промени, днес една четиридесетгодишна жена не е присъда, а перспектива. Жените вече не смятат възрастта над 40 години за старост, мнозина раждат първото си дете през този период, въпреки че преди стотина години щяха да гледат внуците си, без изключение.

Какво трябва да има една жена на 40 според мъжете: 5 неща

Повечето от нас, остарели, не бързат да посипят главите си с пепел, напротив, намират известна свобода и хармония в зрелостта, защото вече можем много и знаем как да го направим сами.Преставаш да страдаш и да те убива фактът, че си паднал, просто ставаш, отърсваш се и продължаваш напред. Знаеш, че всяко чувство може да бъде изпитано с времето и с доверие в природата ти. Започваш да разбираш, че успехът, креативността, родителството е път на грешки, които можеш да направиш за една или друга цена, да натрупаш опит и да продължиш. Грешките престават да болят толкова много, защото не летят в лицето от прашката, опъната до границата на собствения ви перфекционизъм.

Много мъже също се адаптираха към изискванията на времето. Ако по-рано те търсеха предимно по-млади и красиви момичета, за да ги „преправят за себе си“, днес те се държат по различен начин. Защото тенденциите се промениха: доскоро се предпочиташе значителна възрастова разлика между мъжа и жената, но сега всичко не е толкова ясно.

Младите красавици със сигурност не са загубили своята привлекателност, но съвременният мъж има алтернативен вариант – общуване с жена, която вече е формирала такива черти като лоялност, приемане, стабилност и самочувствие.

Какво трябва да има една жена на 40 според мъжете: 5 неща

За съвременния мъж, уморен от задръствания, стрес, хора и изобилие от информация, е много по-лесно да се справи със зряла, реализирана жена. Тя не само все още изглежда страхотно, но също така притежава набор от качества, които правят живота с нея възможно най-приятен.

5 неща, които всяка успешна жена има на бюрото си

Тези 7 правила ще те превърнат успешна и щастлива жена !

Чаровни ли сте: 3 лесни стъпки да излъчваме чар

Ето няколко неща, които една жена трябва да притежава до 40-годишна възраст според мъжете:

 

Зрял ум

На тази възраст отдавна би трябвало да е спряла да търси приключения, а не да е във „втория си пубертет“. И в много отношения са прави. Тя вече е опитала всичко забранено, осъзнала е, че любопитството не винаги води до добро, научила се е да оценява последствията от действията си и да мисли, преди да действа. Работата по бъговете е свършена и усвоена.

При нея е дошло ясно осъзнаване: никой не дължи нищо на никого, мъжът е просто човек от противоположния пол, а не робот на бял кон. Справянето с разумен партньор с ясна и разбираема житейска позиция е много по-лесно, отколкото „образоването“ на младо, неопитно и често неуравновесено момиче.

Мъдрост и търпение

До 40-годишна възраст жената трябва да разбере, че благословиите на живота няма да паднат върху главата й просто така. Че човекът до нас има право да бъде раздразнен и уморен, че всички понякога имаме нужда от подкрепа, топлина и разбиране. И тя трябва не само да разбира това, но и да живее с този принцип: да дава лично пространство, да не създава драма заради дреболии, да защитава и подкрепя.

Такава позиция заслужава уважение и благодарност, а за съвременния мъж, който често страда от самота в тълпата, тази, която може да го приеме по този начин, се превръща в истинско съкровище. Младите жени обикновено не могат да дадат това: поради възрастта си те са по-категорични и са склонни да подхождат към отношенията с високи очаквания.

Какво трябва да има една жена на 40 според мъжете: 5 неща

Какво трябва да има една жена на 40 според мъжете: 5 неща

Материална стабилност

Да, да. Това е важно и за мъжа, когато става въпрос за връзка с жена 40+. Не става въпрос толкова за голям просперитет, въпреки че много дами на тази възраст могат да се похвалят с него, а за способността да се изхранват, да не зависят финансово от мъжа, да имат финансова въздушна възглавница, собствен път.

Много дами до 40 години придобиват не само полезни умения, но и солидна сметка. Освен това, поради естественото желание за стабилност и сигурност, жените често се оказват по-успешни финансово от мъжете. Където той пилее пари, трупа спорен житейски опит, тя къта и спестява за черни дни.

Работа и професия

До четиридесет години жената трябва да се реализира професионално. Всеки нормален мъж иска да се гордее не само с красотата на спътницата си и нейните кулинарни таланти, но и да покаже стойността й като професионалист. Глупаво е да се отрича, че човек е само луксозен външен вид и чар.
Наближавайки 40-те, много дами получават повишение, преминават на позиция с по-висока заплата, печелят име и репутация за себе си.
По правило мъжете очакват, че ако една жена на тази възраст не е обременена със семейство и деца, тя ще насочи всички неизразходвани сили към кариерата си. И те са готови за това.

Майсторство в интимния живот

Всеки мъж ще постави тази част от връзката до психологическата съвместимост. И ако липсата на опит е „простима“ за младите момичета, тогава в жена над 40 мъжът иска да види умение и истинска чувственост.
Тук се проявява един чисто женски парадокс: когато сме млади и красиви, сме затрупани от комплекси и забрани в интимната сфера. Но с възрастта и опита постепенно се отърваваме от тях, като ненужни люспи.
Това е добре за мъжете: опитът на една дама, нейната еманципация, способността да изпитва искрено удоволствие от физическата интимност в очите им е повече от компенсиращо за малки недостатъци като целулит и стрии (от каквито, всъщност, не са лишени и много 20-годишни).

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе