Тези 7 правила ще те превърнат успешна и щастлива жена !

Тези 7 правила ще те превърнат успешна и щастлива жена !
Психология

Тези 7 правила ще те превърнат успешна и щастлива жена !

 

Колко лесно е да станеш успешна и щастлива жена, разказва експертът с дългогодишен опит в областта на позитивната психология, транскултурната семейна терапия, психосоматичната медицина и ръководителка на женски клуб „Инсайт” Виктория Славина.

 

„Жената не се ражда, тя се създава.“, казва Симон дьо Бовоар. И това е самата истина.

Истинската жена е тази, която приема и обича себе си. Тя няма да се адаптира към другите, да копира модел или актриса, приятелка или съседка. За да се почувствате като истинска жена – щастлива, успешна, уверена в себе си, обичана – е нужно да използвате няколко полезни съвета, разказва Виктория Славина.

 

Ето тези правила правила ще те превърнат успешна и щастлива жена

 

Правило номер 1. Повярвайте, че сте единствена и уникална. И се обикнете!

При мен често идват жени, които постоянно „подобряват“ нещо с помощта на силикон, операции. Този процес може да стане дълъг, а в края му няма да се разпознаете. А истината е на друго място – в сърцето, душата. Като приемате себе си и обичате себе си, вие приемате всяка клетка от тялото си.

Вярвате ли, че сте единствена, изключителна, уникана? Да, точно това си! Никога, никога не е имало и никога няма да има никоя като теб.

Повтаряй си на глас по няколко пъти това:

„Аз, (име), единствената, уникална, изключителна, Истинска жена, която дойде на този свят, за да изживее своя живот и само своя.“

 

 

Правило номер 2. Живейте своя живот, а не живота на вашите деца, съпруг, родители, приятели

 

Често от жена, която вече е над 50, чувате: „Заради теб не спах нощи наред, съсипах младостта си“. Веднага става ясно: тази жена се е посветила на другите, грижешила се е за някого, опитвала се е да угоди. Сега тя съжалява, че не е живяла живота си както трябва. Тя е живяла живота на някой друг, а не своя собствен.

В живота ви трябва да има място за творчество, хобита, забавления, неща, които ви радват, в допълнение към работата, съпруга и децата.

 

Правило номер 3. Трябва да си красива за себе си

 

Тялото ни може да се сравни с автомобил, за който е важно да се грижим през цялата година, независимо от сезона – тогава ще ни служи както трябва. Обикновената жена и Истинската жена го правят различно.

Обикновената жена се облича заради другите и само Истинската жена се облича за себе си. Една обикновена жена се измъчва с диети, ботокс, мезотерапия. Истинската жена просто се грижи за себе си и го прави за удоволствие. Тя се стреми да угоди на себе си, знае какво точно харесва. Тя си позволява да хапне лакомство, да се наслади на вкуса. Тя може да мине на диета, но няма да разкаже за процедурите на целия свят, както сега е модерно.

Мъжете не трябва да стават свидетели на детайли от поддръжката ни: скубане и бръснене,  маски за лице. Една жена трябва да остане загадка, в противен случай мъжът ще загуби сексуалното си влечение към нея. Максималната информация, която една жена може да сподели с любимия си, е, че е била в салон за красота. Какво точно е правила там, той не трябва да знае. Същото важи и за всички около вас.

 

Правило номер 4. Чувствайте се уникална

 

Истинската жена се радва на мъжката компания. Тя не се бори със съперници, няма ги. Тя е изключителна. Мотото на живота й е: нека четиридесет жени застанат пред мен и аз няма да завиждам на всичките четиридесет.

 

Правило номер 5. Истинската жена избира съпруга си за подарък

 

Запомнете това правило! Ако жените сами се поднасят като подарък на мъжете при първата среща, това е губещ вариант предварително. Опитвайки се да му угодите, вие лично разрушавате връзката. В крайна сметка мъжете са ловци и завоеватели, те трябва да преодоляват препятствията. Той ще избяга от най-вкусните пайове и лесния секс към друга жена, която трябва да бъде завладяна.

 

Правило номер 6. Знайте как да кажете „НЕ“

 

Една обикновена жена толерира скучната компания, само и само за да не обиди никого. Истинската знае – може да стане и да си тръгне. И ако тя реши да легне на дивана с книга, то поканите за пазаруване от нейни приятели няма да я накарат да се откаже от желанието си. Не можете да спорите със себе си и да се занимавате с сервилност.

 

Правило номер 7. Не се унищожавайте от ревност

 

Писателката Джърмейн Гриър казва: „Мъжът е ревнив, защото обича себе си твърде много; жената ревнува, защото не обича себе си достатъчно“. И е вярно. Ако една обикновена жена има причина за ревност, тя изпада в истерия, но всички обвинения на мъжа се обясняват с женска параноя и буйна фантазия. Истинската жена, научавайки за изневярата на любимия си, приема този факт. В резултат на това тя коригира ситуацията, осъзнавайки, че двама са виновни за предателството, или го напуска.

 

Ако сте сигурни, че искате да продължите връзката си с такъв мъж, не казвайте нищо. Трябва мълчаливо да правим изводи и да работим за укрепване на отношенията. Ако сте решила да му дадете урок, трябва да си съберете нещата и да се разделите с него. Оставете мъжа да се уплаши, да се отегчи, да осъзнае ситуацията, да се опита да ви върне и отново да ви завладее.

 

Това, което трябва да си казвате през цялото време

 

  1. Всяка промяна в живота ми е към по-добро.
  2. Обичам се с безусловна любов денем и нощем
  3. Уважавам себе си
  4. Вярвам в себе си
  5. Грижа се за себе си
  6. Поддържам физическо и духовно здраве
  7. Обичам тялото си и се грижа за него
  8. Отворена съм за нови идеи, които ще помогнат да променя живота ми.
  9. Наслаждавам се на собствения си живот
  10. Обичам живота
Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе