Какво привлича мъжа, в зависимост от месеца, в който е родена жената

Какво привлича мъжа, в зависимост от месеца, в който е родена жената
Астрология Любов и партньорство

Какво привлича мъжа, в зависимост от месеца, в който е родена жената

 

Жените, родени през един и същи месец, имат подобен набор от черти на характера. Какви свойства на тяхната личност особено привличат потенциалните ухажори?

 

Точно като зодиакалния знак, месецът, в който човек е роден, може да разкаже много за характеристиките на неговата личност. Именно тези специфични качества могат да привлекат мъжете към собственика им.

Януари

Мъжете се влюбват в родените през януари, празнувайки безмилостната им загриженост за другите. Тук не става въпрос само за роднини или приятели – кръгът може да бъде много по -широк, защото това е дълбоко свойство с грижовен характер. Януарските жени обичат да се смеят и да се радват на живота – а мъжете обичат да са по -близо до такива щастливи хора.

 

Февруари

Родените през февруари дами са надарени с дарбата на естествената красота – това е, което първоначално привлича мъжете. В бъдеще обаче партньорите са щастливи да разберат, че красотата се простира не само до външния вид, но и до душата на родената през февруари.

 

Март

Мъжете обожават момичетата родени през март заради решителността и непоклатимата воля за победа. Те продължават да преследват всичко, в което наистина вярват, което ги прави изключително привлекателни.

 

Април

Родените през април са естествено благословени с творчески потенциал. Те не само знаят как да създават много красиви неща със собствените си ръце, но и буквално светят отвътре.

 

Май

Дамите, родени през май, могат да различат истинското лице на партньора си. Трудно е да не се влюбиш в такива проницателни жени, дори само защото излъчват спокойствие и увереност.

 

Юни

Момичетата родени през юни са особено ценени за светлата и радостна атмосфера, която умеят да създават. Всяко парти с тяхно участие се превръща в очарователен празник. Те са страхотни приятели и страхотни мотиватори.

 

Юли

Юлските дами се отличават с изтънчено чувство за хумор и шега по такъв начин, че нито един човек не остава обиден. Те също имат вродена дарба да предават всякаква информация по най -вълнуващия начин.

 

Август

Родените през звездния август са оценени за тяхната отдаденост и готовност да направят всичко възможно за своите близки. Това се отнася за всяка от сферите на живота и се дължи на дълбоко вътрешно желание да бъдат възможно най -добри.

 

Септември

Мъжете високо оценяват способността на момичетата , родени през септември да изразят различна гледна точка, понякога диаметрално противоположна на общоприетата. Това е доста рядко нещо в съвременния свят и е особено ценно: родените през септември успяват да отделят най -важните нюанси от изобилието на противоречива информация.

 

Октомври

Ако една жена е родена през октомври, най -вероятно мъжете я обичат, защото тя не съди и не критикува никого. Хората могат да й кажат почти всичко без страх, че думите им ще бъдат възприети като странни. Момичетата родени октомври знаят как да пазят тайните на другите хора и на тях може да се вярва дори в най -трудните моменти.

 

Ноември

Жената, родена в последния месец на есента, няма да бъде сред тези, които оставят недовършени дела и зарязват работата наполовина. Тя не вижда смисъл да прави нещо, ако резултатът не е гарантиран. Момичетата родени през ноември са ярки личности, силни и издръжливи.

 

Декември

Мъжете обичат „декемврийките“ заради невероятната им способност да поддържат компанията, да се шегуват навреме и бързо да успокоят страстите. Те знаят как лесно да се адаптират към всяка ситуация и да добавят толкова много ярки цветове към живота на другите, че да е трудно да изтрият срещата с тях от паметта си.

Tagged , , , , , , ,
на горе