Най -съкровените мисли на всеки зодиакален знак

Най -съкровените мисли на всеки зодиакален знак
Астрология

Най -съкровените мисли на всеки зодиакален знак

 

Не е нужно да сте телепат, за да се научите да четете мисли – просто трябва да знаете зодията на вашия събеседник.

Овен

Смята се за победител. Господар на света. Той вярва, че ще има достатъчно сила и смелост да управлява не само страната, но и цялото земно кълбо. Властен, самоуверен. Няма да се поддаде и няма да признае, че греши. Не се вслушва в съветите на близките и не взема предвид тяхното мнение.

Телец

Инат. Независимо от обстоятелствата, той ще направи всичко по свой начин. Обича да дава непоискани съвети и смята себе си за специалист във всички клонове на знанието. В отношенията той цени доверието и способността да подкрепя във всеки един момент. Твърде постоянен. Отказва развитието и няма да се промени с течение на времето.

Близнаци

Мисловният процес за него е източник на главоболие. Той страда от раздвоение на личността, така че преценките му често са диаметрално противоположни. Страхува се от осъждане и неразбиране, затова и често мълчи настрана. Мечтае за безцелно съществуване. Класическият мързеливец. Не се стреми към нищо. Мрази да работи. Обича да прекарва времето възможно най -забавно и безгрижно.

Рак

Крие се зад безброй маски. Кой е той, той не познава себе си. Когато общува с хората, той играе роля, която избира в зависимост от ситуацията. Той се опитва да бъде по -лош, отколкото е в действителност.

Не позволява на близките да проявяват милост към него. Страхува се да изглежда слаб и безпомощен.

Лъв

Не знае как да се контролира. Не разбира защо е необходимо да се сдържа и да пази тайни от другите. Мечтае да живее в свят без тайни и интриги. Човек без „цедка на устата“. Казва каквото му хрумне първо.

Може да изглежда груб и неприятен. Всъщност той не желае зло на никого и просто се наслаждава на живота. Обича да е в центъра на вниманието, затова греши с демонстративното си поведение.

 

Дева

Живеят в свят на логика и отхвърлят всякакви прояви на чувства. Твърде взискателни към себе си и другите. Няма да общуват с несъвършени (според тях) хора. Студени, трезви и разумни.

Напълно лишени от съчувствие и милост, но в същото време винаги са готови да помогнат на всеки, който поиска.

 

Везни

Не седи безучастно. Той създава своето щастие. Не разчита на родители и други фактори. Постига всичко чрез упорита работа. Много целенасочен и енергичен.

Мечтае за световен баланс и хармоничен живот. Но няма да прости на нарушителите и ще гледа как съдбата ще ги накаже за нанесените душевни рани.

 

Скорпион

Загадъчен. Поведението му е шокиращо и плашещо за хората около него. Той тайно се наслаждава на впечатлението, което е направил. Той е доволен от мисълта, че носи страх и ужас на другите.

Живее в пашкул и внимателно крие истинската същност. Постоянно се променя като личност. Може да започне разговор от позицията на приятел и да го завърши като жесток враг.

 

Стрелец

Много по -силен и по -издръжлив, отколкото изглежда на пръв поглед. Той е в състояние да се измъкне без последствия от всяка психическа травма. Психиката му е изненадващо стабилна. Пътуването извън границите и конвенциите за него е основният стимул в живота. Нуждае се от съмишленик, който ще подкрепи всичките му начинания.

 

Козирог

Неговият мисловен процес прилича на среща на работници във фабрика. За да се отърве от безкрайния хаос в мозъка, напълно се разтваря в работата. Той свиква да работи толкова много, че започва да се изолира от житейските проблеми.

Счита себе си за по -лош от другите. Вярва, че не е достоен за щастие. Не се изненадва от провали и пропуски. Не очаква нищо добро от живота.

Водолей

Не може да мисля логично. Винаги действа по заповед на сърцето. Той не разбира много от житейските въпроси, но се преструва, че е компетентен в абсолютно всичко.

Смятан е за твърде умен и образован. Много по -лошо е, отколкото може да изглежда. Твърде егоистичен. Дълбоко в себе си не обича никого освен себе си. Мисли само за собственото си благополучие.

Риби

Коректни и честни. Не осъзнават напълно колко са добри. Не знаят силните си страни и не знаят как да се гордеят с успехите си. Често омаловажават постиженията си и поради срамежливостта си и остават в сянка.

Няма изразено мнение. Променя преценката си под въздействието на външни обстоятелства. Много е лесно да ги убедите и да ги принудите да вземат грешно решение. Те не знаят как да отстояват позициите си и създават впечатление за мекушавост.

Tagged , , , , ,
на горе