Истинската любов се разпознава от километри – фалшивата още повече

Истинската любов се разпознава от километри – фалшивата още повече
Любов и партньорство

Истинската любов се разпознава от километри – фалшивата още повече

Чудиш ли се дали чувствата му към теб са истински? Може би има нещо в начина, по който той действа, което те кара да мислиш, че той само се преструва, че те обича.

Фалшивата любов не може да бъде сгрешена. Тя си личи от километри, също като истинската. Начинът по който те гледа, държанието му, езикът на тялото – все неща, които издават истинските чувства и намерения на един мъж към теб. И не, мила. Не чакай чудо. Ако този мъж не е успял до сега да се влюби в теб, едва ли занапред ще изпита нещо.

Но това са чувства, нали? Не може да се сърдим, че някой не ни обича така, както на нас ни се иска. Но може да се сърдим за това, че се преструват, че ни обичат. Никоя жена не заслужава подаяния, нито съжаление. Най-малко фалшива любов.

Знаци, че се преструва, че те обича

Той се държи мрачно и дистанцирано

Настроенията и поведението му, когато сте заедно, са добра индикация за това как се чувства. Разбира се, всички имаме лоши дни. Но през повечето време трябва да сме щастливи да прекарваме време с нашите партньори.

Би очаквала той да бъде усмихнат и в добро настроение всеки път, когато се виждате. Но ако е постоянно нацупен, дистанциран или дори се държи все едно е отегчен – това е лош знак. Ако изглежда незаинтересован, когато вие двамата сте сами заедно, изглежда, че чувствата му може да не са истински.

Винаги го преследваш

Кой забравя да изпрати съобщение на някого, от когото наистина се интересува? Никой. Нима може да не търсиш човек, който е важен за теб? Ако ти си единствената, която винаги го търси, това не е добър знак, мила. Не бива да преследваш някой, който няма интерес към теб. Не ме разбирай погрешно. Не трябва и само той да те търси, а напротив. И двамата трябва да се интересувате един от друг. Любовта е взаимна.

Ако чувстваш, че ти си тази, която полага всички усилия и той почти не прави нищо, това означава, че неговите чувства може би не се истински.

Той винаги има извинения защо трябва да отмени плановете с теб

Животът е свързан с приоритетите. Хората и нещата в живота ни, за които ни е грижа най-много, за които отделяме най-много време. Ще има моменти, когато се появи нещо друго важно и затова е разумно да отмени среща.

Но ако постоянно си намира извинения защо не може да те види или често променя плановете си в последния момент, това показва, че не уважава времето ти. Това също така подчертава, че ти отиваш далеч по-долу в списъка с приоритети, поради което е силен знак, че любовта му е фалшива.

Той изглежда не се интересува от това, което имаш да кажеш

Обърни внимание на малките неща, които си му казала.  Той знае ли неща за теб? Помни ли истории, които си му разказала и подробности за живота ти? Ако той „забрави“ за нещата, които си му споделила, не обръща внимание на това, което казваш, това означава, че той наистина не те слуша, защото не го интересуваш. Това е особено вярно, ако започне да те прекъсва по средата на изречението.

Твърде зает е да мисли за себе си, за да обърне внимание на това, което казваш. Това е ясен знак, че чувствата му може да не са толкова дълбоки.

Той никога не ти прави комплименти

Комплиментите са страхотни. Те ни помагат да се чувстваме оценени и обичани. Те ни показват, че другите имат високо мнение за нас. Не е нужно да засипвате партньора си с комплименти, но всички искаме да знаем, че другите ни харесват и ги е грижа за нас. Може да коментирате начина, по който изглеждате, нещо, което носите, или дори лична черта или умение, което притежавате.

Ако той рядко казва хубави неща за теб, това е подозрително. Може да се запиташ дали дори забелязва най-добрите ти качества. Особено ако винаги му правиш комплименти, но той никога не ти отвръща, това показва, че не те уважава толкова, колкото ти него.

Не пропилявай време си с някой, който само се преструва, че те обича. Животът е твърде кратък и заслужаваш да срещнеш истинската и красива любов, която ще те направи истински щастлива.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе