Искаш ли да накараш бившата му да ревнува? Виж как

Искаш ли да накараш бившата му да ревнува? Виж как
Психология

Искаш ли да накараш бившата му да ревнува? Виж как

 

Не искаме да ви убеждаваме, че това е правилно, защото не е, но все пак всеки човек понякога прави нередни неща. Заедно сте с него от няколко месеца вече, но имаш чувството, че образът на бившата му все още ви преследва. Може би тя е в мислите и сънищата му и той не я е забравил напълно. И на теб ти е писнало вече от нея, дори и физически да не е във вашия живот? Искаш да я накараш да съжалява и да ѝ покажеш какво е изпуснала или искаш да разбере, че сега ти си с него и тя трябва да приеме това? Щом изпитваш нужда от това, не губи повече време, а действай. Ние сме тук, за да ти помогнем и покажем по какъв начин може да я накараш да съжалява и още повече – да ревнува от теб.

Тагове и социални мрежи

Всеки път, когато излизате с твоя партньор не пропускай да се снимате и да го тагнеш в публикацията си. Няма по-добър начин да я накараш да ревнува, като види колко щастливи сте заедно. Тя със сигурност няма да пропусне поста ви, нито да остане безразлична. Чувстваш се гузна? Помисли, дали тя би изпитала същото, ако ти беше на нейното място.

Насърчи го да продължи напред

Не казваме да го манипулираш, защото това не е така. Просто бъди откровена с него и му кажи това, което мислиш. Нормално е да искаш той да продължи напред, без мислите си за нея, нали? Това няма да те направи лош човек, а жена, която се бори за това, което иска и което я прави щастлива. Той трябва да разбере, че е крайно време да си даде шанс отново да бъде щастлив и ти си тук, за да му помогнеш. Направи така, че да забрави напълно за нейното съществува. Знаем, че го умееш.

Отидете на почивка

Опитай се да го убедиш, че точно в този момент и двамата се нуждаете да избягате някъде далеч от всички. Това е възможност не само да забравите за бившите, но и да се сближите още повече един с друг. Направи резервация и още този уикенд се отдайте на заслужена почивка. И не забравяй да публикуваш снимки, за да ѝ покажеш, че сега ти си с него и сте щастливи, а тя вече е излишна.

Защо не заживеете заедно?

Може би твърде сериозна и отговорна стъпка във вашата връзка, но защо да го отлагате? Това ще стане, така или иначе. Колкото по-рано, толкова по-добре за теб. Застраховай се още, преди да се е разубедил. Мъжете са непредсказуеми и току виж те е зарязал, заради бившата си. Но първо се увери, че ти самата искаш да живееш с него, а не го правиш единствено, за да я накараш да ревнува. Знаем, че жените са способни на всичко, но все пак!

Кажи на нейните приятели, че сте щастливи заедно

Ако има нещо, което се разпространява по-бързо от светлината, това е клюката. Не пропускай да кажеш на приятелките ѝ и общите ви познати, колко щастливи сте с него. Няма да те съдим и ако преувеличиш малко в това, целта е да ревнува и тя трябва на всяка цена да се подразни от това. Не споделяй пред никого за проблемите, които имаш с него, нито пък за това, че усещаш, че той все още има чувства към нея. Това със сигурност ще стигне до нея и може да бъде автоголът, който ще реши играта в нейна полза. Бъди хитра, но и предпазлива.

Бъди по-красива от нея

Красотата не е водещ фактор в избора за партньор, нито достатъчно условие за обичане, но все пак за жената е от изключителна важност. Нито едно чувство не може да се замени с това, ти да си по-добра и по-красива от бившата му. Но не разчитай само на природата, нужно е и ти да положиш усилия за външния си вид. Спортувай, храни се здравословни и не забравяй за важността на съня. Пий повече добра за свежа кожа и се довери на разкрасителните процедури и гримовете, които ще подчертаят красотата ти.

Вижте още ⤵️

6 признака за сериозна връзка 

Петте зодии,които никога няма да ви предадат

Ето как да го накараш да усети липсата ти след раздяла

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе