„Голямата любов“ в живота на всяка зодия
Астрология Любов и партньорство

„Голямата любов“ в живота на всяка зодия

 

 

Всеки от нас поне веднъж в живота си е преживявал това, което наричаме „голяма любов“. Понякога оставя трайни белези. И са необходими много години, за да се лекуват тези рани. Вашият зодиакален знак също влияе върху това какви емоции изпитвате и как в крайна сметка избирате своя партньор в живота.

 

Овен

В живота им ще има три любови. Овните са скептични по отношение на любовния въпрос. Често сегашният партньор престава да им подхожда и от любопитство започват да търсят нов за себе си.

 

Телец

Телецът е един от онези знаци, които обичате истински само веднъж. Ако този човек обича някого, той несъмнено ще иска да прекара целия си живот с любимия си.

 

Близнаци

Близнаците обичат три пъти. Независимо от текущото си емоционално състояние, родените под този знак са склонни да търсят абсолютна любов до края на дните си. По правило голямата любов идва към тях няколко пъти и всеки път Близнаците смятат, че са намерили подходящ партньор за себе си.

 

Рак

Раците могат да бъдат уловени в мрежата на чистата любов само два пъти в живота. Ако първата им любов ги разочарова, те ще търсят дълго време нов партньор, но когато най-накрая го намерят, ще вложат всичките си сили в тази връзка.

 

Лъв

Лъвовете обичат някого през цялото време. Те са лоялни към всеки нов партньор. Всички Лъвове са завоеватели, които не се страхуват да бъдат емоционално въвлечени в нови връзки, дори ако това ги заплашва с предателство или страдание.

 

Дева

Девата обича два пъти в живота си. Но във всичко, което се отнася до любовта, тя е изключително подозрителна и скептична. А фактът, че истинската любов се случва само два пъти в живота й, се дължи на неспособността на всички Деви да се отворят напълно пред един човек.

 

Везни

Тези хора, както и в случая с Лъв, наистина са способни да обичат всеки следващ партньор. Дори когато в спомени за скорошна раздяла гледат тъжно към луната, Везните вече са готови да се потопят напълно в нова връзка.

 

Скорпион

Скорпионът обича истински само веднъж в живота. Родените под този знак могат да имат много връзки и интриги, но любовта е една. За Скорпиона връзката е не само физическа, но и дълбока емоционална връзка, така че мистериозните представители на това съзвездие с такава трудност влизат в нови връзки.

 

Стрелец

В живота им има четири бурни любови. Съответно, Стрелецът има много богат романтичен опит. Но за да останат с някого завинаги, те трябва да се научат да правят компромиси.

 

Козирог

Родените под този знак обичат два пъти в живота, но връзките им винаги са трудна, защото Козирозите не са склонни да изразяват чувствата си. Освен това трудната им природа ги кара да инициират прекъсване на отношенията.

 

Водолей

Водолеите имат три любови в живота, включително любовници и любовници, с които изневеряват на партньора си. Водолеите постоянно търсят идеален партньор, който да стане и приятел, и любовник едновременно.

 

Риби

През целия си живот Рибите могат да имат само една истинска любов. Когато Рибите срещнат сродна душа, те се вкопчват здраво в нея и никога не я пускат.

Вижте още ⤵️

Изненадващи черти на жените, които влудяват мъжете 

Писнало ви е от женкари?  Ето как да различите играчите от свестните мъже

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе