Искате да отслабнете? Добавете това към кафето си

Няма защо да се лъжем – мечтата за по-стройно тяло присъства в списъка с новогодишни желания на  всеки втори човек.
Добра форма

Искате да отслабнете? Добавете това към кафето си

Искате да отслабнете? Една добра новина за онази част от вас, които искат да отслабнат. Няма защо да се лъжем – мечтата за по-стройно тяло присъства в списъка с новогодишни желания на  всеки втори човек.

И…. Започват изтощителни дни на тренировки и гладуване. Но за цалост, в резултат на това, повечето от нас се провалят за един месец и всичко се връща към нормалното.

Упражненията обаче не са единственото нещо, което може да ви помогне. Има много напитки, които стимулират метаболизма на тялото и ви позволяват да отслабнете. Една от тях е кафето.

Вие, разбира се, няма да свалите десетки килограми, като пиете кафе, но всеки грам несъмнено има значение. Прекрасна, прекрасна напитка.

Как кафето ще ви помогне в борбата с излишните килограми?

Първо, кафето е диуретична напитка – като премахва излишната вода от тялото, помага за отслабването.

Второ, пиенето на кафе сутрин включва механизма на активно изгаряне на калории през деня.

Трето, кафето помага за намаляване на апетита.

Кафето е полезно и при ниско кръвно налягане.

Има много диети с кафе, които могат да ви помогнат да отслабнете. Но, за съжаление, диетите с кафе са коварни – наред с безспорните си предимства, те имат и редица сериозни противопоказания.

Така че е по-добре да минете без тях. Има по-безопасни и по-меки начини.

Например, добавете различни съставки, стимулиращи метаболизма към чашата ви с кафе.

 

 

Искате да отслабнете? Ето една от изпитаните във времето рецепти.

Вземете около 200 мл кокосово масло, 1 чаена лъжичка канела, 150 г мед.

Смесете всичко на паста и оставете в хладилник.

Достатъчно е да добавите малко от тази паста към сутрешната си чаша кафе.

Повярвайте, много е вкусно и изключително здравословно.

 

Каква е ползата от това?

 

Канела

Канелата е известна от дълго време като универсално средство за избавяне от различни неразположения. Тя се споменава в древни китайски, индийски трактати и дори в Стария завет.

Канелата е подправка, която не отстъпва по популярност на никоя друга в кулинарията. Именно тази ориенталска подправка придава на ястията уникален вкус. Но не бива да я разглеждате само като подправка.

Тя има уникален състав. Например, в една чаена лъжичка смляна канела има толкова антиоксиданти, колкото и в чаша боровинки. Антиоксидантите стабилизират нивата на кръвната захар и стимулират метаболизма.

 

 

Кокосово масло

Що се отнася до кокосовото масло, тогава, на първо място, говорим за цял комплекс от витамини. Един от тях е витамин Е, който диетолозите наричат ​​витамин на младостта и красотата. Брус Файф твърди в книгата си „Кокосовото чудо“, че кокосовото масло поддържа скоростта на метаболизма ви повишена за 24 часа при консумация, което позволява по-голямо изгаряне на мазнини и повишена енергийна скорост. Кокосовото масло е естествен инхибитор на апетита, друга причина, поради която е полезно за отслабване по начин, по който другите масла за готвене не са. Причината? Кокосовото масло е това, което учените наричат ​​„средноверижен триглицерид“. Наличието на този конкретен тип мастна киселина не само намалява натрупването на телесни мазнини, но действа като потискащо апетита, като увеличава чувството за ситост.

 

Медът е хранилище на витамини и минерали.

Кой не е чувал за ползите от този уникален пчеларски продукт? Едно от несъмнените предимства е подобряването на функционирането на цялата храносмилателна система.

Ароматното и вкусно кафе с канела, кокосово масло и мед е удоволствие за истинските ценители на гурмето.

Тези добавки ще придадат на напитката много специален вкус и изискан аромат, ще бъдат много полезни за тялото ви. Съчетайте ароматната чаша кафе с достатъчно двигателна активност, намалете обема на порциите, които хапвате и  несъмнено резултатът няма да закъснее.

Искате да отслабнете? Станете още по-привлекателни с чаша кафе.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе