Тайната на добрата форма!
Добра форма

Тайната на добрата форма!

Хриси Парова поддържа топ кондиция с иновативен фитнес аксесоар!

Разговор с едно от най-разпознаваемите лица във фитнес индустрията

Забързано ежедневие, липса на време, финансови  трудности и ограничения – съвременният човек има много оправдания да не тренира активно. Макар на пръв поглед да изглежда, че решение на този ребус няма, истината съвсем не е такава. Всички тези трудности имат общо решение. Именно така смята фитнес моделът и инфлуенсър Хриси Парова, която вече няколко месеца активно използва изключително иновативния аксесоар – „PBox”. Ето какво сподели тя с нас по темата:

Тайната на добрата форма!Здравей, Хриси! Ще ни кажеш ли повече за своите тренировки? Какво е PBox и защо го предпочиташ?

Моите последователи знаят, че ластиците са неизменна част от моите тренировки. Отскоро обаче включих и нещо ново. PBox не е просто фитнес аксесоар. Аз гледам на него като решение, защото често ми спестява посещаването на фитнеса. Това е отговорът на всеки въпрос, когато става дума за трудности при посещение на залата. Аз винаги съм комбинирала силовите и кардио тренировките. PBox ми дава възможността да взимам най-доброто и от двата типа натоварване. Именно затова, заедно с ластиците, той е неизменна част от тренировките ми. Това е платформа със силиконова повърхност и специална пяна в сърцевината. PBox е практичен, преносим и удобен за употреба във всякакви условия.

[metaslider id=“20450″]

 

Спомена, че PBox ти дава възможност и за силови, и за кардио тренировки. Би ли ни казала как това е възможно?

Повечето фитнес аксесоари разчитат на ниско съпротивление, което няма как да доведе до мускулно развитие. PBox тренировката включва удари с лакти и юмруци, упражнения със собствена тежест и дори ластици. Именно този тип натоварване неизменно води до мускулна хипертрофия. Продължителността и интензивността на заниманията пък гарантират изгаряне на стотици калории. Комбинацията е просто уникална.

Звучи чудесно. Какви още предимства би изтъкнала на този аксесоар?

Най-хубавото е, че рискът от травми е редуциран до абсолютен минимум. Така че практически контузиите не са възможни. Платформата е много стабилна. Няма възможност от приплъзване, а ударите се омекотяват от повърхността на PBox.

Тоест, възможно е да тренираме успешно вкъщи и то само с един аксесоар?

Повечето домашни тренировки могат да доведат до рязък спад на енергията. Има вариант и да се тренира продължително, но без реален ефект. При PBox натоварването е прогресивно и съобразено с опита на спортуващия. Най-практично е просто да следвате указанията на треньор от онлайн платформата за фитнес Pulse+.

Би ли ни казала повече за тази дигитална платформа? Доколкото сме информирани, ти също водиш тренировки там?

Платформата Рulse+ е уебсайт и приложение. Имаме тренировки на живо всеки ден, а освен това има и галерия със стотици клипове. В Pulse+ има много PBox тренировки, които могат да Ви помогнат да вземете максимума от аксесоара. Най-лесно е да разгледате сайта лично и да го тествате безплатно. Адресът е www.pulseplus.bg/

Благодарим ти за този разговор! Как потребителите могат да се снабдят с PBox?

Благодаря и аз за възможността да споделя своя опит! PBox може да бъде закупен онлайн от сайта на Pulse+. Желая приятни и успешни тренировки на всички, които решат да го тестват!

Бъдете здрави!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе