6 признака, че най-после сте готови отново за излизане на срещи

6 признака, че най-после сте готови отново да излизате на срещи
Любов и партньорство

6 признака, че най-после сте готови отново за излизане на срещи

Когато приключите дадена връзка, със сигурност имате нужда от почивка и не ви е до излизане на срещи. Нормално е да ви трябва време, за да се справите с болката, която ви е била нанесена. Обикновено не е лесно да забравите всички неприятни събития, които сте имали с последния ви партньор, така че спокойно.

Когато усетите, че е дошло времето за ново начало, трябва да усещате, че вие отново можете да обичате, без да се притеснявате, че някой пак ще ви нарани. Всеки има нужда от това да обича и да бъде обичан. Новата емоция, която изпитвате, може да ви върне отново в добра форма, а това ще се отрази цялостно на вашето ежедневие.

Представяме ви шест от признаците, че вие отново сте готови за излизане на срещи, без да се притеснявате от нов неуспех на любовната сцена.

Преодолели сте последната раздяла.

Сърцето ви не трябва да бъде излекувано на сто процента. Образно казано обаче, то трябва да бъде зашито достатъчно добре, за да се справи с нова любов. Не искате да влезете в нова връзка твърде рано и в крайна сметка да нараните другия човек, защото не желаете да се обвържете отново. Знайте къде стоите. Знайте колко много може да понесе сърцето ви. Ако засега се интересувате само от нещо небрежно, това е добре. Просто се уверете, че сте уведомили другия човек, за да няма смесени сигнали.

Работили сте върху това да станете по-независими.

Не искате да влизате във връзка, защото се страхувате да оцелеете сами. Не трябва и да го правите, защото чувствате, че нямате необходимото, за да се грижите за себе си. Трябва да докажете на себе си, че можете да се справите. Трябва да покажете, че сте способни да се издържите емоционално и практически. Не бива да влизате във връзка, защото имате нужда от партньор. Трябва да влезете във връзка, защото искате партньор.

Не си налагайте да бъдете във връзка.

Не искате да се връщате в басейна за запознанства твърде рано, защото смятате, че трябва. Не искате да бъдете притискани от обществото да промените състоянието на връзката си, преди да сте наистина готови. Ако отивате на среща, уверете се, че връзката е налице. Уверете се, че това е нещо, което всъщност искате да направите. Това не трябва да е нещо, което смятате, че трябва да направите, тъй като сте били сами толкова дълго.

Имате добра представа какво искате от една връзка.

Не е нужно да измисляте цялото си бъдеще. По-лесно е обаче да започнете излизането на срещи, след като сте определили кои качества в партньора са важни за вас и кои рушат връзката. По този начин можете да задраскате някои хора направо от списъка си. Няма нужда да губите време с тях. Можете да преминете направо към човек, който има по-голям потенциал.

Опитвате се да се отървете от токсичните си черти.

Не сте перфектни. Вие също имате своите грешки. Имате своята несигурност. Може да сте били прекалено ревниви в последната си връзка или винаги да сте подслушвали съобщенията на партньора си. Това е, защото имате проблеми с доверието, трябва да работите върху това да се чувствате по-сигурни в себе си. Трябва да сте сигурни, че ще влезете в следващата си връзка с възможно най-малко багаж. Няма да бъдете перфектен партньор, но важното е, че се опитвате да направите всичко възможно.

Разбирате стойността си.

Не е вярно, че трябва да обичаш себе си, преди някой друг да може да те обича. Въпреки това, никога не трябва да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате. Когато знаете стойността си, е по-лесно да отсеете хората, които се отнасят с вас с пренебрежение. Въпреки че е трудно, трябва да се опитате да си напомните колко сте красиви, интелигентни и силни. Напомнете си, че не е нужно да се навеждате назад, за да накарате връзката да работи. Правилният човек ще види стойността ви от самото начало.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе