Как да се грижим за изпотяване в ръцете и краката? 
Партньорски статии

Как да се грижим за изпотяване в ръцете и краката? 

Изпотяването на ръцете и краката е често срещан проблем при много хора, който пречи изключително много на самочувствието им, затова трябва да се вземат адекватни мерки за неговото решаване.

Една от основните причини дланите на ръцете и стъпалата на краката да се потят повече е, защото те имат повече потни жлези от всяка друга част на човешкото тяло. Този проблем е често срещан и може да бъде много неудобен.

Как да се грижим за изпотяване в ръцете и краката? 

По начало, потните ръце и крака обикновено не са причинени от заболяване. Има различни ежедневни фактори, които причиняват потенето и това може да е изнурителен труд, стресова ситуация, активна спортна дейност, горещо време.

Конкретно при ръцете и краката ежедневните ситуации не причиняват чак толкова обилно потене, колкото е по челото или подмишниците например. Този проблем обикновено започва в детството им. Често е се наблюдава, че протича и сред други членове на семейството. Изпотяването особено на ръцете се влошава при емоция и стрес.

Оdorex – серия продукти против изпотяване на ръцете и краката

Дали ще наречете грижа или лечение изпотяването на ръцете и краката ще зависи от това, каква е реалната причина за потенето. Ако то е нормално, в смисъла на това, че го имате наследено или просто се потите повече от другите хора, тогава наистина е въпрос на грижа и на избора на правилния продукт. Грижата е важна доколко изпотяването пречи на ежедневните ви дейности.

Как да се грижим за изпотяване в ръцете и краката? 

За лечение говорим, когато е установен проблем от медицинско лице и то е предписало определените медикаменти, чрез които да третира проблема. В тях може да има и дезодорант или антиперспирант, които според своя начин на въздействие да  маскират миризмата или да ограничат потенето на ръцете и краката.

Обикновено за лечение, дерматолозите предписват йонофореза, инжекции с ботокс, някои хора дори достигат до операция. Вместо да се подлагате на такива сериозни интервенции, можете да се доверите на продуктите от серията Odorex – спрей и рол-он решения против обилно изпотяване на подмишници, длани и крака.

Как да се грижим за изпотяване в ръцете и краката? 

Използването на рол-он Odorex Deo за подмишници, спрей Odorex Deo за подмишници и/или ръце, или Odorex Feet за крака, изисква на първо място зоната да бъде напълно суха. След като сте се уверили, че това е така, нанасяте и самия продукт. На сутринта изплакнете с хладка вода.

Схемата се повтаря три поредни вечери, като продуктите от серията Odorex гарантират действие до 10 дни без изпотяване.

След това постепенно потенето в конкретната зона ще започне отново да се проявява. В този момент следва да нанесете продукта веднъж, отново вечер на напълно суха зона, за да възобновите ефекта.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе