Използвайте вибрационната си енергия, за да привлечете това, което искате

Използвайте вибрационната си енергия, за да привлечете това, което искате
Интересно

Използвайте вибрационната си енергия, за да привлечете това, което искате

Положителната енергия на благодарността повишава вибрациите ви до по-високо състояние. Научете се да използвате вибрационната енергия във ваша полза.

Вие улавяте вибрационната енергия, която получавате от други хора. Всъщност техните вибрации говорят много, дори преди да са отворили устата си, за да говорят!

Въпросът е: знаете ли как да използвате вибрационната енергия, за да проявите най-добрия си живот?

Използвайте вибрационната си енергия, за да привлечете това, което искате

Как работи проявлението: Ръководство как да манифестирате вашите мечти

Подобното привлича подобно: Как да преобърнете живота си към добро

Ето какво трябва да знаете за закона за вибрациите, как да усетите вибрационната енергия и как да я използвате, за да проявите желанията си.

Какво е Законът за вибрациите?

Законът за вибрациите може да не е толкова известен като Закона за привличането , но е също толкова важен.

Сега знаем, че всичко около нас е чиста енергия, нали? Е, не само всичко се състои от енергия, но тази енергия активно вибрира .

Всяко нещо, живо или неодушевено, е изградено от енергия. И всичко вибрира.

Това е законът на вибрациите.

Как усещате вибрационната енергия?

Сега знаем, че енергията ни заобикаля в ежедневието ни. Но много от нас не вземат под внимание как тази енергия ни влияе. Най-вече енергията се отделя от други хора.

Имали ли сте някога интуиция за друг човек? Чувство на харесване или нехаресване, което просто не можете да обясните?

Това беше тяхната вибрационна енергия, която усещахте.

И ако други хора, ситуации и места предизвикват реакция във вас, знайте, че собствената ви енергийна вибрация предизвиква реакции и в други хора!

Подобни енергии се привличат една друга.  Позитивните хора излизат заедно.

А оплакващите се, драматичните кралици и хейтърите привличат хора със същите енергийни модели!

Станете очаровани от причината и следствието на енергията и привличането на подобни енергии. Замислете се със съпоставянето на вашата вибрационна енергия с нещата, хората и ситуациите, които искате да внесете в живота си.

Как съгласувате своята вибрационна енергия с вашите желания?

Когато ударите камертон, който има енергийната вибрация на определена нота, тогава можете да настроите инструмента си, за да съответства на тази вибрация.

Сега си представете себе си като инструмент, а това, което искате да привлечете, като камертон.

Тъй като всяко нещо има различно вибрационно качество, трябва да научите каква е вибрационната честота на нещото, което искате да привлечете. Може да е конкретно лице, събитие, обстоятелство или предмет. Какъвто и да е случаят, направете всичко възможно, за да научите повече за енергийните качества на този артикул.

Когато привличате конкретен човек в живота си, имайте предвид, че това е цялостно преживяване. Вие не просто привличате човек, вие привличате неговото настроение , а неговото и вашето настроение съвпадат с определен житейски опит.

Така че на практика получавате всичко. Всичко, което вибрационно съответства на едно от вашите желания, ще ви помогне да привлечете други неща/хора, които са на същото вибрационно ниво!

Огледайте около себе си хора, които са депресирани или ядосани. Те привличат негативни хора , неприятни обстоятелства, нископлатени работни места и ненадеждни обстоятелства.

Когато обстоятелствата им съответстват на тяхната вибрация, те стават по-ядосани и по-депресирани – низходяща спирала, от която е трудно да се излезе.

За разлика от тях хората, които са щастливи и благодарни, имат добър живот. Те може да нямат много материални неща – защото може да не ги искат – но животът им е щастлив, здравословен и забавен.

Те са заобиколени от добри хора и животът тече по-лесно за тях.

Какво е вибрационно лечение?

Вибрационното лечение или вибрационната медицина е начин за връщане на всички неща към баланса и естествената им вибрация чрез използване на – вибрация!

Вибрационното лечение използва естествените енергии на околната среда, за да излекува конкретни обстоятелства.

Звуковата терапия, акупунктурата и кристалите  са примери за вибрационно лечение.

Коя храна има най-висока вибрация?

Храните могат да ви помогнат да повишите вашата вибрационна енергия по същия начин, както носенето на определени кристали.

Ако търсите храни с добър енергиен резонанс , опитайте да включите повече от следните:

Пресни плодове и зеленчуци

Билков чай

Ядки

шоколад

Изворна вода

Пчелен мед

Кафяв ориз и лимец

6 начина да използвате вибрационната енергия, за да привлечете това, което искате

За да привлечете това, което искате, трябва да повишите личната си вибрация. Ето 6 начина да постигнете това:

1. Напишете какво искате

Когато запишете какви са целите ви, енергията ви започва да вибрира по-близо до това, което искате. Това е като да ударите камертона и да направите първите корекции на струна на китара. Това ви доближава до вибрационно съвпадение, като изразявате и се ангажирате с идея.

2. Визуализирайте

Започвате да усещате какво искате вътре във вас; вие усещате нейната вибрация, сякаш камертонът внезапно е поставен точно до сърцето ви и в мозъка ви.

Колкото повече визуализирате и чувствате колко е хубаво да имате това, което искате като част от вас, толкова повече привеждате енергията си в съответствие с желанието си.

3. Утвърждения

Премахнете енергийните блокажи от проявление ! Ако не вярвате, че можете да имате това, което искате, вие си поставяте енергиен блок; вие съпоставяте енергията си с това, което вярвате, че можете да имате, а не непременно това, което искате.

4. Чувства

Ако почувствате, че това, което желаете, вибрира като част от вас, вие се превръщате в инструмента, съзвучен с камертона. Почувствайте колко страхотно е да имате и да правите това, което искате! Чувствата са най-мощните повдигачи на вибрации. Можете да говорите и говорите със себе си, но освен ако не го УСЕТИТЕ, няма да повишите вибрациите си.

5. Благодарност

Бъдете благодарни за това, което имате сега. Положителната енергия на благодарността повишава вашата вибрация до по-високо състояние. Мислете за добрата енергия като за лека и висока, а за отрицателната енергия като за тежка и тъмна. Използвайте набора от духовни инструменти „Любов или надгоре“, за да изчистите енергията си от минала негативност и да започнете да се изкачвате към високовибрираща енергия .

6. Излъчвайте ЛЮБОВ

Любовта е течаща енергия, енергия, която пронизва всичко със светлина. Потокът от тази енергия се чувства добре, нали? Тя е успокояваща, гладка, нежна, повдигаща, мила… За разлика от това, омразата е силна енергия, която се натиска срещу всичко и го уврежда; и ако изпращате силна енергия, това е, което ще получите обратно. Прекарвайте време всеки ден, изпращайки вълни и вълни от ЛЮБОВ!

Но вибрационната енергия не е само проявление.

Имайте предвид, че всичко, да, абсолютно всичко, има енергийна вибрация. Например, етеричните масла имат вибрация – розата вибрира на 320 MHz!

Мислите, билките, храната и песните имат енергия . Ако се обградите с високовибриращи предмети и мислите високовибриращи мисли за любов, мир и състрадание, не можете да не привлечете подобни енергии!

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе