Избери жената, която е лоялна и държи на теб – тези жени са рядкост, човече

Избери жената, която е лоялна и държи на теб – тези жени са рядкост, човече
Любов и партньорство

Избери жената, която е лоялна и държи на теб – тези жени са рядкост, човече

Да, лоялността е прекрасно и безценно качество, но за огромно съжаление е изключителна рядкост днес.

В наши дни стойността на отношенията все повече избледнява и някак си  се приема за старомодно да си лоялен, да държиш на своята половинка и да си само с един единствен човек през целия си живот. Технологиите допринесоха за разруха на истинските отношения и хората се превърнаха в безчувствени и тотално променени същества, които искат да опитат от всичко, което им се предлага и което могат да си позволят.

Моралът и ценностите дадоха път на сайтовете за запознанства, където всеки среща всеки. Днес е модерно, когато става трудно в една връзка, двамата партньори вместо да се борят един за друг, те предпочитат да се заменят като носни кърпички – лесно и бързо.

Защо е добре да мажете вечер петите си с йод – лесна и полезна за здравето практика

Съвети как да се държиш с жената, която е лоялна към теб

 Честността не е проблем за нея

Приятелката ти цени честността и е лесно да го видиш чрез нейните действия. Тя открито ти съобщава за нуждите си и ти има достатъчно доверие, за да заяви ясно намеренията и желанията си, без да се тревожи за въздействието им върху връзката ви.

Това ѝ позволява свободно да споделя какво наистина мисли. Винаги, когато я попиташ дали нещо не е наред или дали харесва нещо или не, тя не прибягва до лъжи и се чувства достатъчно удобно, за да ти каже истината.Тя се чувства достатъчно сигурна в собствената си преценка и комуникационните си умения.

Нейното общо желание за открита комуникация неизбежно влияе върху други аспекти на връзката ви, което прави много по-лесно създаването на надеждна основа.

Тя е до теб в лошите ти моменти

Тя остава наоколо през лошите моменти. Понякога това, което подвежда партньорите, е желанието за по-лесна връзка.

Недоразуменията, разстоянието и неразбирателството могат да изтощават връзките. Срещата с някой нов, който не споделя историята на напрежението, прави още по-изкушаващо да се впуснете в това приключение, забравяйки и предавайки вашия партньор.

Избери тази жена, която е до теб и в най-трудните моменти. Да, няма да е лесно. Да, ти я въвличаш в твоите драми, но тази жена е твоят спътник в живота. Тя иска да бъде до теб. Иска да хване ръката ти и никога да не я пусне. Иска да я държи здраво и заедно да преминете през бурята, въпреки всичко. Тази жена не само те обича, но и е лоялна към теб. Ах, каква рядкост са тези жени днес.

Тя гледа на връзката като на приоритет

Вашата връзка е достатъчно важна за нея, че тя иска да расте с нея и да я преживее. Лоялността не означава само избор на партньор и спазване на ангажимента, който споделяте, вместо избор да бъдете с други хора.

По-често това се тества и измерва спрямо ангажимента, който човек има към себе си. Когато нещата станат трудни: избирате ли лесния начин и си давате почивка или продължавате да се борите с партньора си? Лоялността е нещо повече от вярност и отказ от изневяра.

И ако твоята приятелка остава до теб, прекарвате доста време заедно и пренебрегва всичко друго, заради връзката ви, то за нея ти означаваш много повече от просто любовен партньор. Тя държи на теб и фактът, че приоритизира връзката ви говори достатъчно.

Избери това момиче, което не се интересува от парите ти, от работата ти и от колата ти. Избери това момиче, което те приема такъв какъвто си. Това момиче, което иска заедно да успеете, заедно да извървите пътя до върха. Избери това момиче, което е способно на истинска, непринудена и чиста любов.

Днес, жените се възприемат само и единствено като красиви кукли, които след дълга или не чак толкова дълга игра омръзват на своите притежатели и биват заменяни за други, които ги чака същата съдба след време. Е, ако имаш късмет може и да срещнеш свестен и съвестен човек, който е с отдавна остарелите представи за любовта.

Не казвам, че истинската любов не съществува, но не може да отречем, че се превръща в рядкост и е от застрашените видове. Също като жените и мъжете, които решават до последно да бъдат лоялни на своите половинки, въпреки всичко. Да, не е лесно, но има хора, които все още предпочитат качеството пред количеството. Не, те не са старомодни, нито сбъркани. Тези хора са истински и все още може да се срещат. Все по-рядко и трудно, но все пак ги има.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Изневерява ли този мъж, който обича? Този, който обещава вярност

Когато красотата на жената не е достатъчно условие за вярност. И защо мъжете изневеряват

Само истинската любов е способна да те накара да се почувстваш жива

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе