Изневерява ли този мъж, който обича? Този, който обещава вярност

Изневерява ли този мъж, който обича? Този, който обещава вярност
Любов и партньорство

Изневерява ли този мъж, който обича? Този, който обещава вярност

Изневерява ли този мъж, който обича? Този мъж, който обещава вярност. Този мъж, който гледа така влюбено своята жена. Този мъж, който бе готов на всичко за нея. Дори да влезе в огъня, дори да се опълчи срещу целия свят. Защото тя е целият му свят. Тя е негово момиче, което така смело защитава. Или беше. Защото той вече не е същият. Не е онзи мъж, в кого се влюби.

Познаваш го добре. И знаеш, че има нещо. Страхуваш се. Искаш да разбереш каква е причината за неговата промяна, но знаеш, че от отговора ще те заболи. Сигурна си. Усещаш го. Нещо не е наред с него. Нещо не е наред с вас. Не е същото като преди. Той е студен. Отдалечен. Странен. И толкова чужд. Гледаш го и се питаш кой е този мъж до теб, защото той е всеки друг, но не и твоето момче. Онова, което познаваш и онова, което обичаш така силно и истински.

Ето знаците, които го издават, че ти е изневерил

 

Странно внимание към външния си вид

Забелязваш ли, че той прекарва много повече време във фитнеса напоследък? Обръща повече внимание на външния си вид и се е превърнал с много суетен? Започнал е да си слага повече парфюм, афтършейв, все по-често посещава фризьор и дори е обновил гардероба си.

Не че не е добре да се грижи за външния си вид и да иска да изглежда добре, но някак си това не е той. Преди отново е полагал грижи, но сега е меко казано вманиачен. Със сигурност има нещо гнило в цялата тази промяна. И за съжаление ти усещаш това. Имаш лошо предчувствие, за което до последно се молиш да се окаже просто грешен инстинкт.

Прекарва повече време на телефона си

Той беше от мъжете, които си поглеждаха телефона само, за да видят колко е часът. Не беше голям фен на технологиите, дори имаше негативно мнение за тях. Личният му профил във Фейсбук не беше активен и дори беше забравил, че има такъв.

А сега той не спира да публикува снимки на себе си в  него, както и прекарва по-голямата част от деня, гледайки към екрана на телефона си. Какво ли толкова интересно има там, за да пренебрегне присъствието на своята приятелка? Ако забележиш да се усмихва на екрана, докато си пише с някого, със сигурност този някого е „някоя“, която предизвиква усмивката му. Това е сигнал за опасност, която идва към теб.

Изнервя се, когато го разпитваш

Знаеш, че ако започнеш да любопитстваш ще предизвикваш конфликт между двама ви. Но въпреки това, съмненията в теб надделяват и искаш час по-скоро да научиш истината за неговата промяна. Когато се гласи, за да излезе и ти казва, че отива на бизнес среща, не може да се сдържиш и започваш да го разпитваш къде, с кого и за какво става на въпрос.

Той не очаква този разпит, защото никога до сега не си проявявала интерес. Първоначално замълчава, след което  става много нервен и се оплита в думите си. Това е повече от сигурен знак, че този мъж отива на среща, но не бизнес. Сама се досещаш какво имаме предвид.

Не ти обръща внимание

Помниш ли онова внимателно и грижовно момче, което правеше съществуването ти специално? Което те караше да се чувстваш като най-щастливата жена на света? А сега няма и спомен от него. Сякаш живееш с някой друг, напълно непознат. Той не гледа вече на теб, както преди. Не те целува, нито те докосва. Дори не те поглежда в очите. Толкова е неприятно, но колкото и да не ти се иска, неговото поведение се дължи на това, че най-вероятно в живота му има друга жена, която е спечелила интереса и чувствата му.

Е, мила, мъжете се променят. И по време на тяхната трансформация допускат грешки, които понякога са фатални. Грешки, които нараняват тези, които най-силно ги обичат, а именно жените им. Но това са мъжете. Може би не всички. Със сигурност не всички. Но ти си изтеглила късата клечка. И сега ще трябва да преминеш през нещото, от което най-много си се страхувала. Но пък има нещо хубаво от тази ситуация. Ще излезеш по-силна от нея. По-уверена. И по-мъдра. Но внимавай. Защото може и да рухнеш и да се разбиеш на малки парченца.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе