втора среща; за среща
Любов и партньорство

10 идеи за среща на закрито

Когато мислите за среща с нов човек, който може да се превърне в следващия ви партньор, е доста вълнуващо. Не е задължително запознанствата да струват цяло състояние и времето да е решаващ фактор. С помощта на креативни идеи за среща на закрито двойките могат да прекарат страхотно време заедно, без да разбиват банката. От игри с карти до приготвяне на обща вечеря – има много забавни и романтични неща, които двойките могат да правят у дома, за да си създадат спомени за цял живот.

Ако търсите нещо по-романтично от гледане на филм или игра, защо не организирате час за коктейл или спа вечер? Поканете любовта на живота си на вечер на релаксация и глезене. Ако се чувствате творчески настроени, можете дори да напишете специално стихотворение за партньорската вечер. Не забравяйте да добавите някои персонализирани щрихи, за да я направите още по-специална. Пуснете любимата си романтична музика, запалете няколко свещи и се насладете на романтична вечеря у дома. Докато сте в нея, можете да изненадате партньора си и с малък подарък.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Ето някои идеи за среща на закрито, която да ви остави спомен за цял живот:

Лагер у дома

Защо да не превърнете хола си във ваше лично място за къмпинг? Вземете от шкафа одеяла и завивки, няколко възглавници, с които да се гушкате, и няколко сладкиша, които да изпечете. Това е идеалният начин да създадете страхотна и романтична атмосфера, без да харчите твърде много. За бонус точки, ако разполагате с вътрешна камина, запалете я и се пригответе за страхотно настроение за къмпинг на закрито. Тази забавна и безплатна идея за среща на закрито със сигурност ще се хареса на двойки от всички възрасти.

Сесии за четене на книги

Да се сгушите на дивана с добър филм винаги е чудесен вариант за среща. Но защо да не го направите още по-специален, като добавите няколко творчески решения? Ако оставите партньора си да почива на рамото ви и се редувате да четете един на друг откъси от любимата си книга, това може да направи една вечер, изпълнена със смях, страхотни разговори и много прегръдки!

за среща
10 идеи за среща на закрито

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Спа под приглушена светлина

Какъв по-добър начин да покажете на някого, че ви е грижа, от романтична спа вечер? Създайте в дома си атмосфера като в спа център с приглушена светлина, етерични масла и релаксираща музика. Направете си масаж или просто се редувайте да се глезите един друг. Това е отличен начин да се освободите от стреса, да се отпуснете и да бъдете интимни в уюта на собствения си дом. С това ще уцелите право в десетката за среща, която ще се помни дълго и много скоро ще искате да я повторите.

Кино у дома

Друг чудесен начин да прекарате качествено време с партньора си е като гледате заедно любимия си филм. Пукайте пуканки, сгушете се в одеяла и се насладете на незабравима филмова вечер. Това е забавен и романтичен начин да се насладите на компанията на другия и чудесна идея за среща, която не изисква нищо специално, а освен това то създава много романтика.

Романтична вечеря

Пригответе романтична вечеря за своята половинка в уюта на собствения си дом. Изберете любимите си ястия, запалете няколко свещи и приглушете осветлението. Или, ако се чувствате готови за предизвикателството и за среща, можете да готвите заедно. Това е чудесен начин да разпалите страстта си и да проявите творчество, но най-важното е, че правите това заедно.

Играйте стрип покер

Играта на стриптийз покер е един от най-приятните и вълнуващи начини да прекарате време с половинката си и да прекарате една романтична вечер. Тази игра може да ви помогне да предизвикате чувство на игривост, кокетно забавление и малко мистерия, тъй като всеки рунд ви приближава към разкриването на най-интимните тайни един на друг.

втора среща; за среща
10 идеи за среща на закрито

Караоке вечер

Това е класическа идея за среща, която със сигурност ще е много забавна. Можете да пуснете любимите си песни, да изпълните романтичен дует или просто да се насладите на качествено време заедно. Вечерта на караоке със сигурност ще предизвика усмивка на лицето ви и ще повдигне настроението ви. Домът ви е идеалното място за среща като тази, ако сте от хората, които се притесняват да пеят на публично място.

Наблюдение на звездите на покрива

Въпреки че небето в града не е ясно, можете да подобрите преживяването с някои устройства, за да разгледате звездите отблизо! Всичко, което трябва да направите, е да се изкачите на терасата и да легнете на матрак, за да видите как звездите трептят в нощното небе. Наблюдението на звездите е идеалното занимание за среща, която създава много спомени.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Нарисувайте любов върху платно

Ако търсите нещо различно и специално за среща с любимия, рисуването може да бъде идеалният вариант. Това е евтин, но страхотен начин да заздравите връзката и да се свържете с партньора си. Всеки път, когато погледнете шедьовъра на изкуството, ще се чувствате щастливи и доволни.

Тренирайте заедно

Тренировките заедно са чудесен и забавен начин за среща и да прекарате качествено време заедно. Не само това, но и ще направи вас и партньора ви по-здрави и по-силни.

Вижте още:

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Tagged ,
на горе