Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята

Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята
Идеи за дома

Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята

Напоследък наблюдаваме тенденцията душ кабини да навлизат в интериора в банята.Проектирането на дома може да се окаже трудна задача сама по себе си, не само за тези, които не са обучени специално за тази работа, но и за архитектите и дизайнерите. Често изобилието от възможности е това, което ни оставя объркани и на моменти претоварени.

Докато ние обръщаме много внимание на дизайна на хола и спалните, баните бързо се превръщат в толкова важни, колкото всяка друга стая на дома. И двете, творческото мислене и технологичната постижимост, успешно донасят мечтаната баня в нашия собствен дом.
Баните с душ кабини са практичен и привлекателен избор за големи и малки бани. Създайте прекрасен душ с нашите съвети за плочки, осветление, оформление, съхранение и други. Независимо дали работите с ограничено пространство, или разполагате с пространство за запълване, тези идеи за душ кабини ще добавят малко лукс към банята ви.

Стъклените душ-кабини, бързо стават популярен избор, когато става въпрос за дизайн на находчива, елегантна и функционална, съвременна баня. Баня, която се вписва безпроблемно с модерната обстановка на останалата част на дома.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Интериорен дизайн за спалня с пастелни цветове

Червени детайли в интериора

5 златни правила за обновяване на дома

Топ 7 трика за красив интериор (СНИМКИ)Как да направите акцентна стена в дома

Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята

Малък душ без врати

душ кабини
Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята снимка: pinterest

Фиксираните стъклени панели са един от примерите за идеи за душ без врата, които правят малката баня по-просторна. Този дизайн очертава душ кабина, която запълва пространството на оригиналната розова вана от 1948 г. в банята. За хидроизолация на душ-кабината, керамични плочки върху циментови плоскости се простират от пода до тавана и обгръщат ръба на прозоречната ниша. Монтирането на душ-глава в стил панел върху извито рамо също помага за защита на околните повърхности. Плочките на метрото и решетъчният стъклен панел са вдъхновили черно-бялата цветова схема на помещението, която се повтаря при подовите настилки и боядисания тоалет. Тази идея за душ кабини е идеална.

Дизайн на душ кабина

Ако предпочитате да имате само душ в банята си, премахнете изцяло ваната и запълнете пространството с голям душ. Проектирането на душ за това пространство с размерите на вана добави достатъчно място за къпане и остави място за съхранение на кърпи.Освен това този душ има прозорец, който осигурява естествена светлина, и малък рафт за тоалетни принадлежности. Душ кабини от този тип са идеални.

Душ в традиционен стил

душ кабини
Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята снимка: pinterest

За душ кабини с класически стил използвайте синьо-бяла цветова гама. Морскосините нюанси са идеални за баня с душ кабина. Те изглеждат стилно и този цвят кара помещението да изглежда по-светло и просторно. Стъклените стени от двете страни на ъгловия душ правят банята по-голяма и приветстват светлината от близкия прозорец.

Дъговидна душ кабина

душ кабини
Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята снимка: pinterest

Аркираният вход придава на този душ допълнително усещане за величие. Стъклената врата се отваря навътре, за да не пречи на движението в основната баня. Разкошните плочки, включващи мраморни плочки и текстурирана шарка от квадратни мозаечни плочки, покриват душ кабината от пода до тавана. Вградената мраморна пейка добавя място за сядане. Душ кабини като тези е една от най-популярните и предпочитани за този сезон.

Осветление на душ кабина

душ кабини
Топ идеи за душ кабини за модерен облик на банята снимка: pinterest

Осигурете на душ кабината си достатъчно естествена светлина, за да не се налага да разчитате на електрически тела за осветяване на пространството през деня. Ако проектирате душ в баня на последния етаж на жилището, помислете за добавяне на покривен прозорец, за да влезе светлина отгоре. Малък прозорец също е подходящ за осветяване на душ кабини. Ако се притеснявате за неприкосновеността на личния живот, поставете прозореца по-високо на стената или го оборудвайте с матирано стъкло.

Тези идеи за душ кабини ще направят банята ви място, в което ще искате да прекарвате повече време. Никой не иска да му е неприятно всеки път, когато влиза там. Не правете компромиси с банята си, заложете на стила и комфорта с тези топ идеи за душ кабина.

Tagged ,
на горе