Играе си с теб, но ти нямаш нужда от клоун в живота, а от истински мъж

Играе си с теб, но ти нямаш нужда от клоун в живота, а от истински мъж
Любов и партньорство

Играе си с теб, но ти нямаш нужда от клоун в живота, а от истински мъж

Може би си срещнала мъж, който е истинска загадка за теб. Излизате от известно време, а все повече те обърква с поведението си? В един момент се държи с теб така, сякаш има сериозни намерения, а в следващия спира да те търси? Не може да си обясниш държанието му, а все повече започваш да го харесваш? Искаш да бъдеш с него, но не знаеш той дали мисли като теб?  Може би този мъж те харесва, но иска да изпита търпението ти.

Не търси причината. Защото може да го прави по много такива. Но бъди внимателна. Наблюдавай кога променя отношението си към теб. И не му позволявай да си играе с чувствата ти. Може би играта с търпението и чакането ще му изиграе лоша шега. Защото да не забравяме, че понякога от твърде дългото чакане, може да ни е минала жаждата. В случая – желанието да бъдеш с него.

А и да бъдем откровени – ти си жена, която иска истински мъж в живота си. Нямаш нужда от клоуни – защото не си циркова артистка.

Флиртува с теб, а после се прави на безинтересен

Не спира да ти изпраща текстови съобщения и да те търси. В един момент е толкова привързан към теб, а в следващия – имаш чувството, че не познаваш този мъж. Може би той ти показва достатъчно, че те харесва, но не проявява сериозни намерения. Иска първо да те провери и да изпита търпението ти, а след това да предприеме следващата стъпка.

Държи връзка с бившата си

Да, може би е добре да останете приятели с бившата си, все пак имате толкова общи моменти. Но когато вече излизаш с друга жена, тя трябва да е твоят приоритет. И на никое момиче няма да ѝ стане приятно да е с мъж, който е все още в близки отношения с бившата си партньорка. Не е нормално да се вижда повече с нея, отколкото с теб. Може би по този начин той иска да докаже независимостта си, но всяко търпение си има граници. И много скоро ако не промени отношението си към – ще изгуби шанса да е с теб.

Флиртува с други в твое присъствие

Не само оглежда други жени, но и си позволява да флиртува с която си поиска в твое присъствие. Няма никакви притеснения или задръжки, че ти си до него. Дори напротив. Близостта му с теб го окуражава още повече в закачките с другите жени. Няма значение дали сте във връзка или не. Той харесва, когато ти го ревнуваш.

По този начин храни мъжкото си его. Но забравя, че наранява теб. И колкото и търпелива да бъдеш – в един момент ще спреш да искаш този човек. Той сам ще те отблъсне от себе си с държанието си.

Критикува твоето семейство

Освен всичко останало, той си позволява да критикува приятелите ти и семейството ти. По-лошото е, че дори не си е направил труда да ги опознае. Ако наистина те уважаваше и държеше на теб, щеше да положи усилия и да прекара повече време с хората, които са важни за неговата партньорка. Може би ще е по-добре да си спести неприятните коментари за тях, защото обижда теб по този начин.

Наблюдава твоите реакции

В опитите си да изпробва търпението ти, понякога може да премине всички граници. Започва да флиртува с приятелките ти и да се държи с тях така, сякаш иска нещо повече. Човек се самозабравя понякога и играта, която той смята за забавна, се превръща в опасна и неприятна за теб.

Не е нужно да флиртува с всяка една твоя приятелка, за да провери колко си търпелива. Тук дори не става въпрос за търпение, а за демонстрация на неуважение и безразличие от негова страна. Прекрати колкото се може по-скоро този цирк. Нямаш нужда от клоун в живота, а от истински мъж.

Склонен е да те игнорира за по-дълго време

Ето още един начин да тества търпението ти. Ще те игнорира с дни, без дори да ти изпрати едно текстово съобщение. Ще изключи местоположението си, за да не може да следиш къде е. Определено не сте деца и тази игра на криеница не ти харесва. Игричките му преминават всякакви граници. Ако постоянно изчезва без причина и не те търси с дни, един ден ще пожелаеш никога да не се връща в живота ти. Защото ще се чувстваш много по-добре без него.

Приливи и отливи

Отношенията ви са на приливи и отливи. В един момент всичко между вас върви толкова гладко и идеално, а в следващия се карате и разменяте обидни думи. Може би това не е добре за бъдещите ви отношения. Трябва да изясните какво най-много ви дразни един в друг и да се опитате да промените ситуацията. Ако той умишлено продължава да те дразни, не бъди глупава. Не играй играта му. Остави го сам да си я играе. Та дано се осъзнае скоро. И да започне да се държи като мъж, а не като пълен идиот.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе