10 категорични знака, че те обича (без значение от разстоянието)

10 категорични знака, че те обича (без значение от разстоянието)
Любов и партньорство

10 категорични знака, че те обича (без значение от разстоянието)

 

 

Ако по една или друга причина сте във връзка „от разстояние“, може да е трудно да прочетете някои знаци в поведението на вашия любим човек.

Истинската любов в отношенията, дори и когато двамата са разделени от дълги разстояния, обаче никога не пропуска да се прояви. Ако се чувствате сигурни във връзката си, ще го знаете.

 

И така, как можете да разберете дали човекът, с когото сте, наистина ви обича? Ето няколко сигурни знаци.

 

  1. Отнася се с вас добре и с уважение, дори отдалеч.

Човек, който те обича, е внимателен към твоите чувства, нужди и желания. Той ги прави толкова важни, колкото и неговите желания и нужди.

Това, че е в различна зона, не означава, че не може да ви обърне вниманието, което заслужавате.

Отговарянето на текстови съобщения и обаждания, оставянето на гласови съобщения и изпращането на лакомства по пощата е доказателство, че той мисли за вас.

 

  1. Щедро ви дава от своето време.

Той не оставя твърде много време да мине, без да говори с вас по телефона.

Ако сте в здрава и щастлива връзка на дълги разстояния, той прекарва време с вас, когато графиците ви позволяват. И вие сте заедно по време на големи празници като Свети Валентин, Деня на благодарността, Коледа и Нова година.

 

  1. Той ви прави приоритет.

Вие сте в челните редици на съзнанието му и той ви взема предвид при вземането на решения и е внимателен към нещата, които искате да направите. Когато говори, той използва „ние“ вместо „аз“ и ви включва в бъдещите си планове. Той  знае всичко, което се случва в живота ви, дори и да не е там лично.

 

  1. Той се грижи за теб.

Човек, който те обича, е искрено щастлив за теб, когато ти се случват добри неща. Той е състрадателен, когато преминаваш през предизвикателства. Интересува се от проблемите ти,дава ти съвети и те подкрепя.

 

  1. Той иска приятелите му да знаят за вас.

Всички негови приятели знаят вашето име и всичко за вас.Той ви осведомява за живота си и когато най-накрая имате шанса да се срещнете, те казват неща от рода на „слушахме толкова много за вас“.

 

  1. Той се отнася към отношенията ви почтено.

Той прави това, което казва и ще ви уведоми, ако не е в състояние. Когато възникнат проблеми, той е готов да работи по тях. Той не използва дистанцията като оправдание за изпускане на топката.

 

  1. Той иска абсолютно най-доброто за вас.

Човек, който те обича, те насърчава да правиш неща, които обичаш, дори ако това означава да правиш тези неща без него. Той иска да прекарвате време със семейството и приятелите си.

 

Той ви насърчава да намирате и живеете страстите си, знаейки, че ако сте щастливи и ангажирани с живота, ще бъдете щастливи и ангажирани във връзката си с него.

 

Той иска постоянно да говори с вас по телефона, но ви позволява да живеете най-добрия си живот. И той си позволява да живее и най-добрия си живот.

 

СВЪРЗАНИ: 8 практични начина да се направи брак на дълги разстояния

 

  1. Вие му вярвате

Не чувствате, че в живота му има случайни момичета или момчета, с които тайно заключва устни.

 

Той е толкова внимателен и комуникативен относно това, което прави и колко много му липсваш, че дори не ти минава през ума.

 

  1. Казват ти лека нощ.

Дори ако става въпрос за бързо петминутно телефонно обаждане, вашият любим ще положи усилия да ви пожелае лека нощ.

 

  1. Справяте се като екип с решаването на конфликти – разстоянието не ви спира да говорите и обсъждате всяко възникнало недоразумение и спорна ситуация.

 

Сигурно често се питате – как да разберете дали му липсвате?

Не прекалявайте с това. Ще знаете дали му липсвате, ако ви го каже, дори и само веднъж, но действията му всекидневно потвърждават думите му.

Очевидно най-трудното нещо в отношенията на разстояние е липсата на физически контакт.

И все пак, има начини да компенсирате не-докосването, разбрахте ли?

Tagged , , , , , ,
на горе