Втора младост или „старост-нерадост“: как ще се държат зодиите в пенсия

Втора младост или „старост-нерадост“: как ще се държат зодиите в пенсия
Астрология

Втора младост или „старост-нерадост“: как ще се държат зодиите в пенсия

 

Представители на кои зодиакални знаци ще станат неприятни възрастни хора и защо, и кои – грижовни баби и дядовци.

 

Овен

Доста често Овните не смятат за необходимо да работят върху прекалената си праволинейност до дълбока старост. Въпреки че към пенсионната възраст човек вече трябва да бъде по-чувствителен към другите. Но Овните рядко правят корекции в поведението си. Всички наоколо са глупави и не разбират нищо.

Телец

Колкото повече, толкова повече – Телец се стреми към комфорт и стабилност. Представителите на този знак не искат да работят след пенсиониране, а понякога дори очакват с нетърпение този заветен ден. Те не са склонни да измъчват другите и да правят драми, те предпочитат да живеят в хармония с всички и да отделят време за себе си: да пътуват, да се отпуснат, да си намерят хоби.

 

Близнаци

Близнаците в напреднала възраст могат да бъдат истинско бедствие за близките. Често думите на представителите на този знак могат да навредят на най-близките хора. Освен това често им липсва уважение към личното пространство на другите и нуждите на другите.

Рак

Раците не се страхуват от момента на пенсиониране, защото кариерата като правило не е най-важното нещо в живота за тях. В напреднала възраст те се стремят да отделят цялото си време на семейството. Рак помагат на децата и внуците си до последно. Поддържането на семейството е това, което ги прави щастливи и прави живота им пълноценен.

 

Лъв

Лъвовете може изобщо да не уважават мненията и нуждите на други хора, особено на най-близките им. Във взаимоотношения с близки хора те много често се държат като тирани, опитвайки се да подчинят всичко на своята воля. С възрастта тази тенденция само се засилва. Освен това нуждата им от внимание понякога няма граници. Веднага след като вниманието на всички се насочи към някой друг, Лъвовете могат да започнат да се държат неадекватно.

 

Дева

 

Девите избягват момента на пенсиониране до последно и когато това се случи, те не губят бизнес проницателността си и винаги оставят време за бизнес проекти. В същото време те винаги успяват да допринесат за поддържането на семейните отношения. Нещо повече, често всичко зависи само от тях до самия край, така че те да служат като опора и подкрепа за цялото семейство.

 

Везни

Везните в напреднала възраст обикновено запазват свежест и чар, но са склонни да стават все по-трудни за общуване. Случва се Везните до дълбока старост да не могат да приемат факта, че не са център на Вселената и живеят като всички останали хора. Те често правят драми и скандали.

 

Скорпион

Нуждата на Скорпионите от власт често няма граници. С възрастта този недостатък само се засилва. Скорпионите се превръщат в отмъстителни възрастни хора. В продължение на години те могат да таят гняв дори и към най-близките си. Способността не само да прощават, но и да се откажат от негативното е това, от което се нуждаят, а също така, на Скорпионите не би им навредило да си спомнят, че и те далеч не са идеални.

 

Стрелец

На Стрелецът не би навредило да овладее чувството за такт, защото понякога техните коментари могат да обезсърчат хората. Докато стигнат пенсионна възраст е напълно вероятно вече да са си създали армия от врагове. Въпреки че през целия си живот те „искаха най-доброто“ за всички и не разбираха, че навикът им да говорят всичко директно е далеч от грижата. Засега разберете, че ако искате да бъдете изслушани, понякога трябва да можете да предадете информацията в по-мека форма.

 

Козирог

Козирозите в напреднала възраст често са невероятно успешни хора, които имат време да направят всичко: както да изградят кариера, така и да се грижат за семейството. С напредване на възрастта те развиват професионализъм в своята област и усъвършенстват своя бизнес нюх. По същата причина те никога не се пенсионират навреме. С течение на годините перфекционизмът на Козирозите само се засилва. В семейния живот представителите на знака са взискателни, строги, но грижовни.

 

Водолей

Водолеите в напреднала възраст запазват необичаен поглед към света и желание да стигнат до дъното на истината във всичко. В същото време с възрастта те се научават да бъдат по-малко категорични и да правят компромиси с другите. Оптимизмът, общителността и творческата енергия се запазват във Водолей на всяка възраст.

 

Риба

Невъзможно е да се предвиди в коя посока ще се променят чувствителните представители на зодия Риби с течение на времето. В зависимост от преживяното, те могат или да се затворят от външния свят, да се скрият в зоната на комфорт, или обратно – да носят розови очила през целия си живот. Дълбочината на чувствата и драматичното възприемане на заобикалящата реалност остават непроменени.

 

Tagged , , ,
на горе