Дженифър Лопес отпразнува рождения си ден на яхтата на най -богатия украинец

Дженифър Лопес отпразнува рождения си ден на яхтата на най -богатия украинец
Лайфстайл

Дженифър Лопес отпразнува рождения си ден на яхтата на най -богатия украинец

Бившият на Джей Ло реши да не остане по-назад и отбеляза личния си празник по същия начин, но в интересна компания

Целият свят активно наблюдава събирането на Бенифър, както шеговито наричат двойката Бен Афлек и Дженифър Лопес. Междувременно журналистите забелязват интересни подробности.
Наскоро кралицата на поп музиката Дженифър Лопес отпразнува 52 -ия си рожден ден. Този път само най-близките присъстваха на празника в Сен Тропе. Рожденичката организира романтично пътуване на луксозна яхта с любимия си Бен Афлек. За радост на френските папараци двойката показа чувствата си, прегръщайки се и целувайки се безкрайно.
И докато феновете се възхищаваха на двамата, журналистите разбраха подробности за яхтата, която горещата латина нае за своя празник. Оказа се, че 85 -метровата яхта „Валери“ на стойност 130 милиона долара принадлежи на най -богатия човек в Украйна – Ринат Ахметов.
Построена през 2011 г., яхтата има шест палуби, обслужвани от специален асансьор. А на борда има 20-футов басейн и джакузи. На горните палуби има хол, кино и няколко каюти.
Известно е, че тази година Ринат Ахметов – собственик на минни и металургични предприятия – оглави класацията на най -богатите хора в Украйна според Forbes. От 1996 г. Ахметов е президент на футболния клуб Шахтьор. Състоянието на бизнесмена се оценява на седем и половина милиарда долара. В списъка на най-богатите хора на планетата в момента той се нарежда на 322-ро място.
Ахметов притежава и елитни недвижими имоти на Лазурния бряг. През 2020 г. бизнесменът придобива имението на бившия крал на Белгия Леополд – вилата „Кедърс“. Сградата, между другото, е считана за най -скъпия имот в света. За историческия дворец, построен през деветнадесети век, Ахметов брои двеста милиона евро. През годините имението с четиринадесет спални чакаше своя богат купувач. Факт е, че нямаше желаещи да го купят – не всеки е готов да плати толкова пари за „курортна къща“. Очевидно обаче за Ахметов сумата изглеждаше напълно приемлива. Представители на неговата инвестиционна компания SCM Holdings Limited заявиха, че олигархът разглежда тази покупка като дългосрочно печеливша инвестиция.
Любопитно съвпадение?
Известно е, че вече бившата двойка Алекс Родригес и Дженифър Лопес ежегодно празнуват рождения си ден само с два дни разлика (певицата е родена на 24 -ти, а бейзболистът – на 26 юли). Но този път те явно са решили да отпразнуват празника си по същия начин – на луксозни яхти във френския курорт, обичан от артистите. Не е известно колко отдавна Алекс е планирал пътуването си, но съвпадението е абсурдно изненадващо. Феновете на певеца са убедени, че спортистът все още не може да се успокои след раздялата и по всички възможни начини се опитва да привлече вниманието на любимата си жена. Освен това, ако Лопес отпразнува 52 -ия си рожден ден сама с Бен Афлек, тогава Родригес реши да не губи време за дреболии и покани няколко млади дами при него наведнъж.
Заслужава да се отбележи, че Алекс и Джей са двойка от 2017 година. Влюбените преминават през много конфликти – според слуховете Родригес многократно е изневерявал на певицата – но в същото време са успели да останат приятели. Те дори обявиха решението си да се разделят по телевизията по време на съвместно интервю.

Раздялата беше голямо разочарование за феновете на двойката. Всички вече чакаха сватбата на певицата и спортиста, която самите те бяха планирали … Близки до двамата съобщават, че Лопес е инициатор на раздялата, а самият Родригес искал да върне любимата си. Сега западните медии твърдят, че Родригес изобщо не възнамерява да пусне латината си така лесно. Слуховете твърдят, че той планира да направи всичко възможно, за да спечели отново сърцето на поп звездата.

И така, наскоро той публикува в Instagram резултатите от успешното си отслабване (в края на краищата, както знаем, самата Джей Ло все още е в отлична форма благодарение на редовните тренировки и правилната диета) и сподели архивни снимки-спомени от дните, когато са заедно.

Tagged , , ,
на горе