знаци че партньорът лъже
Любов и партньорство

Знаци, че партньорът може би ви лъже

Изневярата е сред най-често срещаните причини за разпад на връзките. Понякога обаче трябва повече време, за да осъзнаете, че партньорът ви ви лъже. Има някои знаци, които да ви подскажат, че нещо подобно може би се случва и които не бива да пренебрегвате.

Изведнъж започвате да се чувствате неловко около приятелите му

Ако половинката ви изневерява, вероятно по всякакъв начин опитва да прикрива следите си около вас. Понякога обаче вниманието към собствените приятели може да не е толкова повишено, а вероятността те да са наясно с действията му преди вас самите, е голяма. Това може да създаде повече дистанция между вас и близкия кръг на партньора ви, защото те знаят нещо, което вие не знаете. Освен това, половинката ви може да е представил пред тях нещата за връзката ви по по-различен начин, така че да ги е настроил предварително и те да оправдават действията му, затова да го прикриват.

Партньорът ви обвинява в изневяра

Това може да бъде начин да отклони вниманието от него самия, а също така да ви накара да мислите, че е някой, който наистина цени верността и никога не би извършил подобно нещо. Замислете се дали сте му дали повод за ревност и ако не, имайте си едно наум.

Не помни това, което вече е казал

Ако партньорът ви изведнъж започне да ви разказва неща два пъти или да оставя важни подробности извън разговорите ви, това може да е червен флаг, казват специалисти. Това е така, защото той вече може да е започнал да споделя мислите си с друг човек и да не помни на кого какво е казал. Разбира се, може да е разсеян и уморен от работа, но ако поведението остане такова за по-дълго време, може да имате проблем.

Пази устройствата си

Ако някой изневерява, вероятността да има следа за това в телефона или лаптопа му е голяма. Без да прибягвате до подслушване или четене на съобщенията му, можете да получите цялата необходима информация, само като наблюдавате неговото поведение. Ако половинката ви не изпуска телефона си от ръка нито за миг, не ви дава да ровите в него или дори вече му е сложил парола, това не говори добре.

Дори и да сте забелязали някои от тези знаци, това не значи на 100%, че човекът до вас ви е изневерил. Говорете с него и му споделете за тревогите си, за да не ви обзема параноята. Ако обаче подозренията ви се окажат основателни, бягайте по-далеч от този човек.

Tagged , ,
на горе