Знаци, че връзката ви ще приключи много скоро
Любов и партньорство

Знаци, че връзката ви ще приключи много скоро

 

 

Не при  всички двойки любовта е „завинаги“. Понякога тя си отива много преди официалната раздяла на двама души. И няма как да не забележите нейното отсъствие във връзката ви. Отношенията ви без нея се променят. Вече не сте онази лудо влюбена двойка, която бяхте в началото. Магията е развалена.  Приказката свърши. С тъжен край. Защото нещо във връзката ви не беше наред. И е много болезнено и изнервящо, когато го усещаш. Защото женската интуиция е много силна. Жените знаем всичко. И не са ни нужни врачки или подобни на тях, за да разберем какво следва след това. Раздяла. Но какво издава, че нещо между двама ви не е наред? Има ли конкретни признаци, знаци, които подсказват края на връзката ви? Да, разбира се, че има. И ако искате да разберете кои са те, вижте в статията.

Ето кои са най-честите знаци, които издават, че е дошъл краят на вашата връзка.

 

Не говорите за бъдещето

Често ли преди разговаряхте за общото ви бъдеще? Къщата, в която искахте да живеете и децата, които ще имате. И в един момент тези разговори просто спряха. Ако откриеш, че партньорът ти е този, който не желае повече да говори за бъдещето с теб, това е един от първите признаци, че връзката ви приключва.

Прекарване на повече време със семейството и приятелите

Прави ли планове с неговото семейство и приятели, но не включва и теб в тях? Може да знаеш какво следва за вас, като двойка. Ако забележиш, че той предпочита да прекарва времето си с неговите близки, а не с теб, тогава определено имате голям проблем във вашите отношения. Но преди да се пуснеш в спасяването на връзката ви, се увери, че си струва да се бориш за това.

Не споделя „големите новини“  с теб

Освен твой партньор, той ти е и най-добрият приятел, сродната ти душа. Ако сте заедно, трябва ти да си му приоритет и обратно. И ако това вече не се случва, със сигурност нещо не е наред. Преди време ти си била първият човек, на когото той е бързал да сподели своите успехи от работата и всичко, което му се случва, а днес едва си говорите. Но защо не иска да говори за това с теб? Нима вече не си важна за него? Ако двама души не споделят своите радости и тревоги, то любовта им не е чак толкова силна. Опитай се да поговорите за това и да ти сподели, защо е прекъснал комуникацията между вас.

Не се карате вече

Край на малките спорове и дразги. Край на скандалите. И следователно край на връзката. Защо? Защото, когато чувствата си отидат, той спира да отдава значение на каквото и да било, свързано с теб. Не го дразни вече нищо в твоето поведение и действия, защото не го интересува. Е, доста си е грубо, но е самата истина. Чувството за безразличие за най-често срещаният признак, че връзката ви отива към своя край.

Не правите нищо заедно

Всяка двойка си има определени дейности, на които се отдават заедно. Дали ще гледате  телевизия, готвене, ще отидете на кино, разходка или ще играете компютърни игри. Някоя дейност, която ще е  „вашето нещо“.  И ако той вече не участва в тези неща, означава, че те избягва, защото не иска да прекарва време с теб. Така че, ако се чудиш дали връзката ви приключва, това е сигурен знак, по който може да разбереш отговора.

Чувстваш се самотна, дори когато си с него

Той е наоколо, но ти чувстваш празнота в сърцето, която не може да си обясниш. Разговорите стават все по-кратки, празни и незначителни. Докосванията – далечни и студени. Интимността намалява. Това се случва, когато той се отдръпне емоционално от връзката ви. А когато вече не сте емоционално свързани, отношенията ви няма как да са здрави, следователно и връзката ви се разпада.

Търсене на недостатъци

Той търси ли недостатъците у теб? Нима преди е харесвал странните ти възгледи и разбирания за живота, а днес той ги намира за незрели и безсмислени? Когато един мъж се влюби, той е заслепен и  намира своята половинка за перфектна и съвършена. Същото важи и за влюбената жена. Но когато тази любов изчезне, умът започва да се избистря и всичко се променя. За него ти не си вече идеалната партньорка, с която вижда красиво бъдеще. Но още по-лошо е, когато започне да търси и изтъква твоите несъвършенства. Това е обидно и болезнена, особено за нежния пол. И много често е знак, че много скоро ще настъпи раздяла.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе