Знак от съдбата: Когато постоянно се натъкваш на човека, за когото не спираш да мислиш

Знак от съдбата: Когато постоянно се натъкваш на човека, за когото не спираш да мислиш
Любов и партньорство

Знак от съдбата: Когато постоянно се натъкваш на човека, за когото не спираш да мислиш

Мислили ли сте за някого, когото не сте виждали от известно време, а в следващия момент  го срещнеш на улицата или в магазина съвсем „случайно“? Подобно на вас, аз също съм преживявала онези странни случайни моменти, когато се натъквам на човек, който е в мислите ми напоследък. Тези случайни ситуации и неочаквани срещи изглеждат толкова странни и поразителни.

Нека разберем дали са съвпадения или може би има нещо повече в тях – за да можем да разберем какво означават. Ако някой е в съзнанието ви напоследък и случайно се засечете с него, може би има нещо повече от просто случайност.  Съдба ли е или знак? Или интуицията ви подсказва, че скоро ще се срещнете с някого?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Какво означава, когато постоянно се натъквате на човек, за когото не спирате да мислите 

Може да мислят за теб

Когато споделяте силна духовна или емоционална връзка с някой, който мисли за вас, Вселената ще ви уведоми за това. Тя ви изпраща съобщение, като кара тези ситуации да се случват. В повечето случаи синхронът възниква, когато двама души продължават да мислят един за друг.

Така че, ако мислите за този човек (и този човек също мисли за вас), вашите мисли се проявяват в реалността. Можете да усетите, че постоянно сте в мислите на някого.

Ето няколко начина да разберете:

– Получавате хълцане без обяснение

– Усещате парене по бузите и ушите си

– Получавате неконтролируемо потрепване на очите или сърбеж

– Появява се пърхаща пеперуда и каца върху вас

– Настръхвате без причина

– Усещате необяснимо физическо докосване

– Изпитвате внезапен прилив на енергия

Това може да е значимо съвпадение

Ако се случи веднъж, това е страхотно. Но ако тези ситуации продължават да се случват често, тогава това е значимо съвпадение, което ви подсказва нещо. Смислените съвпадения са съвпадения между разум и среда, които се случват отново и отново.

Бърнард Бейтман, доктор по медицина, автор на Connecting With Coincidence, споделя, че това значимо съвпадение се случва, когато две неща, които нямат връзка едно с друго, са свързани с някакъв вид споделено значение.

Той споделя: „Съвпадението често намеква за обяснение, което не се приема от конвенционалната наука.“ А това означава, че понякога тези съвпадения се нуждаят от размисъл преди човек да изясни значението им.

Шансът за изневяра е по-голям при връзката от разстояние, която е истинско изпитание за любовта

Вие сте на прав път на всички нива

Това означава, че духовно, емоционално, физически, умствено и умишлено се справяте добре. Колкото повече синхрон се представя в живота ни, толкова повече се включваме в нашите мечти, желания и цели. Вие вярвате и се държите по начин, че Вселената прави нещо, за да ви помогне. Дори и без ваше знание, това преживяване доставя послание до вашата душа и висшето Аз.

Божественото време действа в живота ви. И работи, като поставя хора на определени места в определени часове и по определени причини.

Готови сте да срещнете сродната си душа

Приемете срещата с някого, за когото мислите напоследък, като знак за сродна душа от Вселената.

Възможно е Вселената да ви подготвя да срещнете „Единствения“, с когото сте предопределени да бъдете. Или може да се окаже, че вашата сродна душа се опитва да привлече вниманието ви. Искате ли да знаете със сигурност дали човекът, на когото непрекъснато се натъквате, е вашата сродна душа?

Можем да губим много време и енергия с хора, с които в крайна сметка не сме съвместими. Намирането на вашата сродна душа не е лесно. Но какво ще стане, ако има начин да се премахнат всички догадки?

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Проблем ли е изневярата преди брака? Прости, забрави и продължи напред

Сбогом, тъга! Избирам да бъда щастлива

Да целунеш бившия: Добра или лоша идея

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе