Златка Райкова отслабна драстично 10 кг за 10 дни

Златка Райкова отслабна драстично 10 кг за 10 дни
Интересно

Златка Райкова отслабна драстично 10 кг за 10 дни

Златка Райкова, която преди по-малко от две седмици роди втория си син, вижте подробности тук, реши да отслабне значително. Самата тя се похвали, че е свалила вече очудващо 10 кг за 10 дни.

Златка Райкова отслабна драстично 10 кг за 10 дни

Златка Райкова отслабна драстично 10 кг за 10 дни

Плеймейтката  сподели  с последователите си в Instagram, че по време на бременността си е качила 17 кг, но бързо е възвърнала перфектната си фигура, като е ограничила драстично захарта и храненията.

Златка Райкова каза, че голяма част от причината за напълняването й през втората й бременност, е че е била по-трудна и е трябвало да почива повече през последните месеци.

Първото дете на Златка Райкова е от футболиста Благой Георгиев. Двойката се раздели преди малко повече от година, а Благой-младши живее с майка си и новия й мъж.

Блондинката е щастлива, че двамата братя засега се разбират добре, а Благой-младши също се радва на бебето. Плеймейтката разчита на помощта на две баби, но търси и жена, която да помага в отглеждането на втоия си син Карън.

Златка Райкова разкри името на новородения си син два дни след като роди. Златка публикува пост и в официалния си профил в Instagram, като сподели снимка на малкия и каза как го е кръстила. На кадрите щастливата майка прегръща второто си дете и написа: „Минутата, в която те взех в ръцете ми. Добре дошъл в живота ни Каренчо мой. Никога не съм вярвала, че ще те имам. Завинаги заедно ангелче мое“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

 

Вижте още интересни теми при нас: 

Как да привлечете богатство и просперитет в дома си

Юпитер в Телец ще промени живота на три зодии

Григор Димитров разби сърцата на своите фенки – показа новото си гадже /снимки/

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе