Григор Димитров разби сърцата на своите фенки – показа новото си гадже /снимки/

Григор Димитров разби сърцата на своите фенки - показа новото си гадже снимки
Интересно

Григор Димитров разби сърцата на своите фенки – показа новото си гадже /снимки/

Григор Димитров постигна грандиозна победа, но този път не на корта, а в любовта. Един от най-желаните спортни ергени разби сърцата на своите фенки, след като официално представи новата си половинка – Мадалина Геня. Красавицата, модел и актриса, бе уловена от фотографи по време на мачовете в Рим на първата ни ракета, като още тогава се спекулираше за връзката им.

Григор Димитров разби сърцата на своите фенки - показа новото си гадже /снимки/

Григор Димитров разби сърцата на своите фенки – показа новото си гадже

Гришо потвърди новината за връзката им с романтична снимка, която качи в своя Instagram. На него се вижда как двамата излизат да се хранят, като Мадалина пише името на Григор в чинията си. След това актрисата сподели снимката в профила си, добавяйки загадъчния текст: „Същото място година по-късно“.

Григор Димитров разби сърцата на своите фенки - показа новото си гадже
Източник на снимка: https://www.instagram.com/p/CkDzGeloJI6/

Мадалина е родена на 8 август 1988 г. в Слатина, Румъния. След като учи пиано и балет в продължение на седем години, тя започва кариерата си на модел на 15- годишна възраст и се мести в столицата на модата Милано. Работила е и като сервитьор, преди да намери опората си.

Мадалина Геня е позната на публиката с ролята си на София Лорен във филма „Домът на Гучи“, но звездната и кариерата в Холивуд едва сега  тепърва започва. Новата изгора на Григор Димитров  е известна в спортния свят, след като има няколко връзки с футболисти – Николо Дзаниоло и Марко Бориело. Геня също има дъщеричка от връзката си с композитора Матей Стратан.

Поли след „Ергенът“: Гордея се с постигнатото, но все още търся любовта

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Как да измамим старостта: Коко Шанел обясни всичко с една фраза

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе