7 съвета за здрава връзка с партньора
Любов и партньорство

7 съвета за здрава връзка с партньора

Взаимоотношенията с партньора ви минават през върхове и спадове и това е напълно нормално. Няма как всичко да е безоблачно, но това не трябва да ви плаши. Ключовото е да изградите здрава и стабилна връзка, така че когато животът ви предлага изпитания, те да не ви плашат.

7 съвета за здрава връзка с партньора

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Ето и 7 съвета за взаимоотношенията ви с партньора:

Не забравяйте, че вие сте екип

Споровете с партньора ви не означават, че сте един срещу друг. Всъщност и двамата се стремите към една и съща цел. И двамата искате да бъдете щастливи заедно. Вие сте екип. Така че по време на всяко несъгласие и двамата имате една и съща крайна цел, не го забравяйте.

с партньора
7 съвета за здрава връзка с партньора

Наслаждавайте се на процеса

Може да ви се стори, че бързо се влюбвате в нещо ново, но не бързайте. Наслаждавайте се на себе си. Втурването в нещата, когато всички чувства са страхотни, може да изглежда като правилен път, но нещата могат бързо да се объркат. Прекалено бързото обвързване или заживяване заедно може да доведе до голям стрес при нещо толкова ново. Дори ако сте в дълга връзка с партньора си, не бързайте да продължавате да се опознавате.

Правете му комплименти

Когато сте във връзка от известно време, можете да свикнете един с друг. Всички неща, които преди сте намирали за сладки, могат да станат нормални или дори досадни. Ако позволите това да продължи, връзката може наистина да се развали.

Когато той направи нещо мило, направете му комплимент. Похвалете го, че е завършил работен проект. Кажете му, че изглежда добре в определен цвят. Подобни малки комплименти, колкото и да изглеждат незначителни, всъщност помагат за процъфтяването на дългосрочната връзка.

с партньора
7 съвета за здрава връзка с партньора

Давайте си пространство един на друг

Мъжете се нуждаят от пространство, дори и да не го признават. Жените също се нуждаят от него. Не можете да прекарвате цялото си време заедно. Имате и други хора в живота си, които се нуждаят от внимание, както и вие самите имате потребност от лично време. Уверете се, че не позволявате на връзката с партньора ви да превземе живота ви.

Опитвайте нови неща

Интимно или не, опитването на нови неща заедно разпалва отново връзката ви с партньора. Не искате да ходите на един и същи ресторант всеки уикенд завинаги.

Опитайте нови места. Вземете участие в курс заедно. Дори опитайте да направите домашен проект заедно. Ученето на нови неща и преживяването на нещо ново заедно е свързващо преживяване.

Същото важи и за спалнята. Изпробвайте нови позиции и нови начини, за да поддържате интимния си живот вълнуващ и жив, и никога не спирайте да общувате. Нещата в спалнята могат да останат на заден план, ако не говорите за това, което искате. Поддържайте връзката ви вълнуваща с нови неща.

7 съвета за здрава връзка с партньора
7 съвета за здрава връзка с партньора

Съсредоточете се върху себе си

Връзката ви с партньора е приоритет за вас, както и трябва да бъде. Но тя също не трябва да бъде единственият ви такъв.

Един от най-добрите съвети за взаимоотношенията на жените е да запазите себе си като приоритет. Съсредоточете се върху мечтите, целите и интересите си. Връзката ви не е нещо №1 в живота ви. Когато вие сте щастливи и в хармония, само тогава ще можете да създадете здрава връзка.

Не се отказвайте от другите в живота си

Понякога връзките могат да бъдат толкова потискащи, че да отмените плановете си с други хора, за да бъдете с партньора си. Това се случва, когато сте щастливи и развълнувани. Но да оставите другите си отношения на заден план, за да можете да се съсредоточите върху връзката си, не е здравословно. Партньорът ви не може да бъде всичко за вас, както вече споменахме.

Не забравяйте да запазите и приятелствата си като приоритет. Имате нужда от външна подкрепа от страна на приятелите и семейството. Бъдете сигурни, че не отблъсквате хората от себе си.

Вижте още:

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Тайна техника за изпълнение на желания

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Tagged ,
на горе