Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността?

Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността
Интересно

Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността?

Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността, но бракът му не е бил засегнат, пишат световни медии. Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд разкриха, че не се тревожат много за интимните си отношения – вместо това предпочитат да се гушкат, пише The Sun. Либидото на певеца спаднало, след като той спрял да приема тестостерон за лечение на депресията си.

„Да не правиш любов в брака е проблем, само ако сте на различни дължини на вълната. Ако единият иска, а другият не. Ако имате различни очаквания или изисквания. Но всъщност всеки знае, че интимността по време на брака невинаги е на ниво. Това е вярно. Вземах тестостерон за известно време, но тъй като съм зависим от него, трябваше да го спра”, сподели Уилямс.

Защо Роби Уилямс загуби интерес към интимността?

Брад Пит срещу Бен Афлек: Гуинет Полтроу призна кой от е по-добър в леглото

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

За щастие, Айда, която обича фитнеса, предпочита да се поти в спортната зала, отколкото в спалнята.

„Но интимността, който имахме, докато приемах тестостерон, беше невероятна; редовна. Бяхме ненаситни. Това показва колко много си падаме един по друг, защото, когато вземах тестостерон, не можехме да се откъснем един от друг. Това ми липсва. Беше забавен период. Въпреки че сега понякога Айда се обръща към мен на дивана и казва: „Трябва да правим любов.“ А аз седя, ям една мандарина и само вдигам рамене. Знаете ли, понякога се опитваме“, добавя в интервюто си Роби.

Айда побързала да обясни всичко: „Мисля, че хората бъркат сексуалните изяви с интимността. Винаги се прегръщаме, целуваме, държим се за ръце и се докосваме, когато просто гледаме телевизия на дивана, или филм, или каквото и да било. Интимността е важен, значим аспект на любовта. Имам приятелки, които се чувстват принудени да правят любов със съпрузите си и това вероятно е ужасно. Роб и аз сме на една и съща дължина на вълната. Ние сме щастливи.“

Роби, както може да се очаква за мегазвезда от неговия ранг, е имал много романтични отношения с известни личности, като Никол Епълтън, Рейчъл Хънтър и Айда Фийлд. Всъщност, той се жени за Айда Фийлд, американска актриса, през 2010 г. в дома си в Лос Анджелис. На 18 септември 2012 г. Айда роди момиченцето им Теодора Роуз.

Личният му живот е бил пълен с голяма битка с депресията и злоупотребата с алкохол и наркотици, заради които е лекуван в Клиника за рехабилитация в САЩ.

През 2004 г., в знак на признание за музикалната си дейност, той беше обявен за „най-великия артист на 90-те години“. Беше въведен в Залата на славата на Великобритания през 2004 г.

Музикалната му кариера започва през 1990 г., когато майка му Джанет го кара да присъства на прослушване за нова момчешка група „Вземи това“. След като бил избран да стане част от бандата, тръгва по пътя на световната музика. Той спечелил голямо признание като певец и танцьор чрез „Take That“, като работил с групата в продължение на пет години. Най-накрая напуснал групата през 1995 г., тъй като искал да спечели мястото си в музикалната индустрия като солов изпълнител. През 1996 г. издава сингъла „Свобода“, кавър на песента на Джордж Майкъл. Песента се издигнала до номер две в класацията за сингли във Великобритания. Оттогава до днес звездата не слиза от световните сцени.

infomax-logo-50-15-HW „Пазители на галактиката vol. 3“ с гласа на Мария Бакалова е начело на бокс-офис класацията в Северна Америка

 

Tagged ,
на горе