Защо жените обичат да си купуват много чанти?

Защо жените обичат да си купуват много чанти?
Мода

Защо жените обичат да си купуват много чанти?

 

Всеизвестно е, че всички дами обичат да пазаруват, особено лични вещи. Това да си купиш дреха или аксесоар, представлява вид забавление за нежния пол. Но защо някои дами предпочитат да си купуват много и различни чанти? Ще се опитаме да отговорим на този въпрос.

В случая не говорим за различни чанти, купувани от няколко типа жени. Тук става въпрос, когато една и съща жена купува много и съвсем различни по вид и стил чанти. Това прави ли я маниачка? Някои мъже обичат да си купуват коли, защо дамите да не колекционират чанти?

 

Различната чанта носи различно удоволствие за една жена. Възможно е тя да се чувства по особен начин в момента на закупуване на дадена чанта. Тоест всеки път е различно, когато например е в отлично настроение си купува чанта с ярки, весели цветове.

 

В определени моменти за осъществяване на дадена дейност избираме големи чанти, побиращи много неща. Както се казва в една дамска чанта липсва единствено ред. Така, че повечето дами обичат да вземат със себе си много „нужни“ неща. Когато те потрябват винаги ще бъдат под ръка.

 

В друг случай, когато същата дама, не иска да се възползва от принципа „за всеки случай“, тя гледа да и е удобно. Тогава купува малка, сладка чанта, която има за цел да бъде по-скоро за украса на дамата, която я носи. Защото в нея се побират само ключове, телефон и портмоне.

 

Понякога купуваме уникална дизайнерска чанта, без какъвто и да е повод. Просто не можем да устоим да изкушението. Тази чанта, като че ли е направена точно за нас и казва: „“Купи ме““. Лошо ли е това? Защо да е лошо, просто е. Така сме устроени жените да имаме и да разпознаваме красивите неща. Това не говори лошо за нас, а просто за нуждата да сме изящни и уникални.

Чанта с някакви орнаменти, се купува за по-нетипичен повод. Примерно нарисувана с череп чанта. Повечето ще кажат: „какво изобщо е това“. Но нейната собственичка не мисли така. Тя харесва черепа, такъв какъвто е, защото е нестандартна и не обича консервативните неща. От нея всичко крещи „аз съм различна“.

От голяма бизнес-чанта се нуждаем, когато ще работим и ще ползваме лаптоп и документи. Купуването на тази чанта показва увереност, амбициозност. Това е за дните, в които не сме просто себе си, а работещата, успяла жена.

Малка, черна чанта, подхождаща за малка черна рокля. Такава чанта трябва да има всяка дама. Винаги е необходимост, поради факта, че е стилна, официална и практична за различни светски събития. Не бива да смятаме, че като е черна, чантата е скучна. Може да има марка, изписана с метални букви, може да е лачена, може също и от велур. Тук определяща за красотата на чантата е дизайнерския подход. Всяка малка чанта трябва да има отличителен знак или форма, която да я прави различна и забелязваща се.

 

Така, че мили дами, бъдете себе си, не спирайте да се наслаждавате на това, което ви харесва. Правете си колекции от чанти и други женски аксесоари, а пък мъжете оставете да гледат спорт или да ходят за риба. Това ще ви сближи и ще ви направи по-щастливи.

 

Tagged , , , , ,
на горе