Шест скрити доказателства, че той е заинтригуван от теб
Любов и партньорство

Шест скрити доказателства, че той е заинтригуван от теб

Имала ли си някога безсънни нощи, тревожейки се за това, че си влюбена си и чудейки се дали и той е заинтригуван от теб? Притеснително ли е да не знаеш какво чувства той към теб? И се чудиш дали той тайно те харесва или не?

И следователно, най-трудният и разочароващ аспект на влюбването е да не знаеш дали другият те обича или не. Хората невинаги са открити и честни с мислите и чувствата си, особено когато са романтични по природа. Действията обаче говорят по-силно от думите, а езикът на тялото е най-силният от всички. Той може да покаже много повече от всички думи на света.

И така, ето шест сигнала за езика на тялото, които ще ти помогнат. Така ще  разбереш дали човекът, по който си увлечена, наистина те харесва и е заинтригуван от теб:

Оправя си косата.

Ако си оправя косата от време на време, най-вероятно се опитва да привлече вниманието ти и ще го направи. Той би го направил, защото се преструва, че върши нещо, така че да го погледнеш. Този език на тялото е скрит факт, че той има слабост към теб. Желанието му е да му обърнеш внимание, да забележиш, че полага усилия да изглежда добре и иска да те впечатли.

Повдига си веждите.

Ако отворът на очите му се разшири, докато говори с теб и повдига вежди, това е знак. Той наистина се интересува да обърнеш внимание на това, което казвате. Дори и да е уморен, някой, който е привлечен от теб, може веднага да развесели очите си. Това показва, че той те слуша и опитва да вникне в това, което му се говори.

Осъществява допълнителен зрителен контакт.

Когато мъжът е привлечен от някого, той обикновено осъществява зрителен контакт с него. Този зрителен контакт продължава по-дълго от обикновено и често се трансформира в любопитен поглед. Това може също да означава, че той е интимно привлечен и заинтригуван от теб. Докато този близък и продължителен контакт може също да показва появата на чувство на привличане. Той няма да ви гледа продължително, ако не изпитва нищо към вас.

Върви до теб.

Ако той върви до теб, това означава, че му харесва да бъде наоколо. Желанието му е да бъде близо до теб и до някаква степен да те пази. Колкото по-близо е, толкова по-вероятно е да го забележиш и той няма да изпусне възможността да го направи.

Показва мускулите си.

Той те харесва, ако може да намери извинение да покаже мускулите си. Добър пример е, когато той навива ръкави на своята тениска, все едно му е горещо.Той може да не го осъзнава, но по същество иска да мислиш за него като за мачо. По този начин показва колко е силен и може да те защитава, а с това да бъде твоят герой.

Кара те да се смееш.

Жените наистина са привлечени от мъже, които ги карат да се смеят. Споделеният смях е един от най-добрите начини да се свържете с някого. Това е добър знак, че той флиртува и е заинтригуван от теб, ако се шегува или се държи по-забавно от обикновено. И тъй като смехът освобождава допамин, колкото повече мъж може да ви накара да се смеете, толкова по-привлекателен ще бъде той за вас. Когато хората харесват някого, но не искат той да знае, те се държат различно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе