5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка
Интимно 18+

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка, споделят психолози. Успех в една игра най-често постигат не тези, които познават добре нейните правила, а онези, които освен това добре се преструват, че изобщо не ги познават. Спомнете си как работят професионалните карторазбивачи… Винаги се правят на такива, без да знаят нищо и затова печелят случайно, пак случайно и за трети пореден път, пак съвсем случайно…

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

Ако обичате и цените себе си – 10 навика на жената, която е способна да обича и цени

Искаш да те желае до полуда? Мила, жената е най-привлекателна, когато е уверена

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

Ето 5 неща, които едно момиче, което иска да успее във връзките с мъжете, трябва да направи.

Същото важи и за любовта и семейните отношения: ако направите глупостта постоянно да казвате, че вече знаете и разбирате всичко, това най-вероятно ще доведе до факта, че тази връзка ще завърши с пълен провал! И това въпреки факта, че всъщност ще знаете всичко! Всичко, с изключение на това, че никога не трябва да декларирате знанията си публично. Особено на партньора си или кандидатът за такъв.

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

Имайки предвид всичко това, нека бъдем ясни:

Най-добрият начин да играете заедно с мъжете е да се преструвате, че дори не знаете правилата, по които те играят! Като използваме думите „играйте заедно с мъжете“ в този случай, изобщо нямаме предвид никакво обидно значение за мъжете или жените. И със сигурност нямаме предвид това, от което момичетата и жените винаги се страхуват: че отново ще „трябва да танцуват пред тези проклети, пияни и нагли мъже“! Просто трябва да разберете: за да може определена двойка да създаде повече или по-малко успешна любовна връзка, всъщност и двете страни трябва да бъдат заинтересовани едновременно – и мъжът, и жената!

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка
5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

Когато мъж се подиграва на жена, а тя се подиграва на мъжа, всъщност те подиграват преди всичко на себе си! Така че категорично ви съветват психолозите: не бързайте да информирате приятеля си по един или друг начин, че вече повече или по-малко си представяте как мисли, как взема решения и с какви трикове се опитва да се справи с мъжките си сексуални фобии! Не бързайте и защото необмислените ви изказвания могат да съживят един дремещ досега джин – мъжката сексуална фобия, че той (мъжът) е марионетка в ръцете на приятелката си, той е последовател, той не е нищо повече от кукла в ръцете на опитен кукловод, който отлично знае кога и с какви конци трябва да дърпа своята „кукла“. И практиката показва:

По-голямата част от мъжете проявяват готовност внезапно и напълно да прекратят тези любовни отношения, в които те изобщо не се чувстват водещи.

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка
5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

От всичко това се получава следното: Успехът или неуспехът на развитието на любовна връзка зависи, наред с други неща, от това колко бързо и компетентно дамата ще помогне на мъжа си да преодолее сексуалните си фобии. За да може едно момиче или жена да изгради успешно любовна връзка с мъжа, който харесва, трябва да направи само пет неща.

Ето кои са те:

Първо. Момичето или жената трябва да спре да гледа на интимността като на средство за постигане на своите любовни и семейни цели! Тоест, дамата трябва да се откаже от илюзията, че влизайки в интимна връзка с мъж, тя му предоставя такава немислима услуга, за която той трябва да я носи на ръце до края на дните си и да бъде сигурен, че иска да се ожени за нея. (Разбира се, ако един мъж е на възраст от 16 до 30 и се държи (или изглежда!) така, че никоя от дамите не иска да бъде приятелка с него, той може да предложи ръката и сърцето си на тази, която първа го е забелязала. Въпреки това, както показва практиката, такива бракове рядко са жизнеспособни.)

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка
5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

Разбира се, изключителните сексуални способности на една жена, съчетани с липсата й на морални предразсъдъци, могат да й помогнат да намери любовно-сексуален спонсор и да разреши проблемите си в кариерата или финансовите си неудачи. Всички житейски области, освен любовта и семейството, включително кариерата и финансите, могат да се разрешават чрез игрите в леглото. Но няма да се създадат успешни и най-важното дълготрайни и щастливи семейни отношения само чрез интимността под чаршафите.

5 секс пози, когато тя иска да доминира
5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

Второ. Една дама трябва да има добра представа за това как мъжът възприема любовта и семейните отношения, и е нужно да разбере неговите сексуални фобии.

Трето. Момичетата и жените трябва да подхождат към сексуалните фобии на мъжете, без да се усмихват, да са саркастични или да се възмущават.

И ако уважаваните дами не могат да направят това, тогава в никакъв случай не бива да го изразяват на глас или като цяло, в поведението си. В противен случай те просто ще изплашат мъжете си…

 

Четвърто. Дамите трябва да помогнат на мъжете си да преодолеят сексуалните си фобии. Това се прави повече от просто. Когато започва да общува с нов мъж, едно момиче трябва: демонстрирайте по всякакъв начин искреното си желание да общувате с този конкретен мъж (поне му благодарете за добре прекарана вечер); изрично се договорете за нова дата (до минути!), дори когато текущата дата все още не е приключила; дайте на мъжа максимална информация не само за себе си (всичко освен информация за вашето лично и интимно минало!), но и за това каква връзка бихте искали да създадете и как точно трябва да се държи вашият приятел, според вашите представи за живота и интимността, любовта и брака; не правете онези поведенчески грешки, които бяха описани повече или по-малко подробно в този текст.

  • 6 места, на които не си струва да правим секс
    5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

Така че виждате, всичко е просто: Най-лесният начин да помогнете на мъжа да преодолее своите сексуални фобии е да не създавате предпоставки за тяхната поява!

Петото. Дамата трябва да убеди приятеля си, че той наистина се нуждае от нея за нещо! Най-често мъжът решава да създаде сериозна връзка и семейство, едва когато жената му докаже, че наистина има нужда от нея, за да реши поне два-три проблема от следния списък: за добри сексуални изживявания; за раждане на здрави деца; за решаване на битови проблеми от ежедневието; за укрепване и повишаване на мъжкото самочувствие (дамата непрекъснато хвали мъжа и му казва, че всички около него не го ценят (и го използват само за свои собствени цели), но тя е тази, която го оценява… (и все пак изобщо не го използва)); за да може мъжът да угоди на гордостта си и да се похвали на всички около себе си, че приятелката му е най-красивата; за успешен съвместен бизнес; за решаване на кариерни, жилищни или материални проблеми (такъв е случаят, ако жената (или нейните родители) е богата, а мъжът е склонен да бъде жиголо или като цяло, да решава проблемите си за сметка на някой друг).

 

За да започне един мъж да създава сериозна връзка и семейство, е необходимо поне две-три точки от изброените да са изпълнени, а за предпочитане и петте… Увеличаването на броя на тези точки е точно в компетенциите на жените! Тоест, конкретно във вашата!

5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка
5 неща, които жената трябва да знае за успешна връзка

Това са петте неща… Както вече виждате, всички те не са никак сложни, не са страшни и напълно са изпълними за уважаваните дами. Това означава, че можете да преодолеете негативния фактор на мъжките сексуални фобии и да създадете повече или по-малко успешни любовни и семейни отношения с мъжа, когото харесвате! И затова, далеч от женския любовен и брачен песимизъм! Да живее любовта и брачният оптимизъм! Сезонът за успешен лов за достойни мъже в брачна възраст е обявен за открит!

Завършвайки тази статия, вижте кое е най-важното: Преди да се научите да разбирате чуждите сексуални фобии и да овладеете технологии за борба с тях, опознайте добре своите!

 

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?