7 признака, че жената е достигнала до оргазъм
Интимно 18+

7 признака, че жената е достигнала до оргазъм

Мъжете невинаги са сигурни в истинността на женския оргазъм. Притеснението, че може да не са се справили особено добре, ги кара да се съмняват в това как точно би трябвало да изглежда един неподправен и истински. Не е тайна и че все пак жените често симулират! Женският оргазъм е една от най-големите сексуални мистерии. Докато някои жени са наясно как да помогнат на кулминацията си и на партньора им да ги задоволи, има и такива, които се усланят на уменията на любовника в леглото, който доста често е загубен в превода.

Разбира се, понякога една жена може да фалшифицира удоволствието си, за да зарадва любимия, което аз лично намирам за недопустимо, а други го правят, за да приключат по-бързо с това креватно мъчение.
Но когато става въпрос за нейното удоволствие, има някои показатели, за които господата могат да следят, за да разберат дали са задоволили момичето си.

7 признака, че жената е достигнала до оргазъм

6 правила за страхотен секс

5 секс пози за сигурен оргазъм

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

Но ако знаете точните белези на един истински оргазъм, никога няма да сбъркате в това дали партньорката ви мами в сексуалното изживяване! Ето кои са те:

7 признака, че жената е достигнала до оргазъм

1.Краката ѝ ще се изпънат като струни

оргазъм
7 признака, че жената е достигнала до оргазъм

Това е един от най-явните белези на оргазъм. Докато симулират, някои жени често забравят да „изпълнят“ това характерно за оргазма физическо проявление. Ако усетите, че партньорката ви стене прекалено, но тялото ѝ не се огъва и изпъва в напрежение, тя определено не изпитва оргазъм.

2. Контракции и треперене на тялото

оргазъм
7 признака, че жената е достигнала до оргазъм

Оргазмът се определя като освобождаване на сексуална енергия, което често води до свиване и освобождаване на мускули в тазовата купа, включително вагината.

Ако правите секс или използвате стимулиране на пръсти върху жена, ще почувствате свиване на влагалището и освобождаване по време на оргазъм. Може също да почувствате, че вагината се отваря още повече по време на кулминацията, тъй като тялото се отпуска и освобождава натрупаната сексуална енергия.

Някои жени (и мъже) също ще имат треперене и контракции по цялото си тяло, когато имат оргазъм. Макар и да не е невъзможно, тези физически реакции са много по-трудни за фалшифициране.

3. Повече вагинален секрет

Каквото и да прави жената, няма как да контролира секрецията на вагината. Тя е физиологичен процес, който се стимулира от истинска възбуда. По време на оргазма се отделя най-голямо количество секрет, имащо за цел да спомогне придвижването на сперматозоидите при евентуално оплождане.

Така че, ако партньорката ви симулира, надали би могла да изиграе и този момент от сексуалната игра!

4. Просто я попитайте дали е достигнала до кулминацията

оргазъм
7 признака, че жената е достигнала до оргазъм

Единственият начин да разберете е да я попитате. Може да потърсите всички физически признаци на възбуда, докато преминава през цикъла на сексуална реакция, но всичко друго е доста лесно да се фалшифицира. Не всички жени еякулират и ако го направят, това понякога е само няколко капки и партньорът им не може да ги види. Пръстите на краката често се извиват в момента на оргазъм, но отново това лесно се фалшифицира.

5. Гласът се променя

Обикновените стенания на възбудената жена се различават коренно от стенанията и резките гласови изблици по време на оргазъм. Няма как да ги объркате, защото гласът на дамата ви ще се промени, ще отиде във високите тонове, а дори някои жени губят за момент способността си да говорят при шеметен оргазъм.

6. Клиторът става безчувствен след това

Клиторът наподобява пениса по своето устройство. След еякулацията при мъжете пенисът става безчувствен и е нужно време, за да е готов за втори дубъл.

Същото е и с клитора. След оргазъм той става „безразличен“ към допълнителна стимулация и колкото и да се стараете, ще трябва да изчакате известно време, докато е готов за нови подвизи.

7. Оргазмът или зачервяването на секса

оргазъм
7 признака, че жената е достигнала до оргазъм

Сексуалната стимулация и възбуда причиняват повишен приток на кръв към всички капиляри в тялото, включително тези в гърдите и гениталната област. Много жени изпитват зачервяване на кожата на лицето, корема, гърдите и гениталиите по време на оргазъм.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?