дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 8.09.2021 сряда

Овен

Чувствате лекота и игривост, като същевременно успявате да задържите стабилен контрол върху по-сериозни ситуации в различни области на вашето съществуване, които изискват взискателност. Венера, Плутон и Меркурий продължават похода си в знаци от зодиака, технически враждебни към вас, което ви прави неспокойни като цяло.

Телец

Този ден се открива с комбинираните благосклонности на Луната, Марс и Плутон, които ви помагат да се откъснете от ролята, с която обикновено сте свикнали и другите ви виждат. Ще усъвършенствате много от качествата си за общуване с другите и това не само, че ще ги изненада, но и ще ви спечели завидни позиции.

Близнаци

Красива Венера, разположена в приятелския знак Везни, която отменя много негативи в сантиментален план. Липсва ви оптимизъм и късмет, което се допълва от икономическата ситуация не е толкова розова. Въпреки това, не се смущавайте, денят ще ви поднесе много приятни моменти.

Рак

Още с откриването на този красив септемврийски ден, ще можете да се насладите на определена харизма, и да я приложите в личния и семейния сектор, където ще бъдете изключително представителни. Тези хубави моменти ще ви донесат полза в близко бъдеще, когато ще се нуждаете от помощ или съвет.

Лъв

Денят ще мине на пълна скорост. Дайте си време да помислите, преди да действате, и не се оплаквайте! Освобождаването от негативни мисли ще ви позволи да презаредите батериите си и да се съсредоточите върху това, което харесвате като цяло.

Дева

Много положителен астрологичен сценарий, с Уран в Телец, който съживява семейния ви живот. Конфигурацията на планетите обаче ще ви доближи до силната ви интуиция, но също така ще трябва да се опитате да не се объркате от емоционалността по въпрос от интимен характер.
Дневен хороскоп за 8.09.2021 сряда
Везни

Във въздуха има искряща атмосфера, която нямате нищо против, напротив, тя ви дава допълнителна нотка на енергия. Меркурий продължава да оцветява дните ви с оптимизъм и, ако сте родени в първата декада, дори с еуфория. Вместо това Плутон сега ви смущава малко и е склонен да ви препъне в решенията за важни сделки.

Скорпион

Ще се почувствате по-уверени и решени да сбъднете мечтите си. Вие сте в топ форма и управлявате енергията си все по-добре, с дискретност. Това се отразява позитивно както в семейството, така и на работното място или дори с приятелите.

Стрелец

Слънцето, Марс и Нептун ви се противопоставят и може да изпитате моментна умора! Днес ще бъдете особено привлечени от странни преживявания … помислете за последствията, преди да се включите. Забравете за света и релаксирайте у вкъщи; отделете време да го направите, без да се чувствате виновни.

Козирог

Определено положителен планетарен сценарий през ранния септември. Можете да се справите както с ежедневните задължения, така и с неочакваното с изключително точни решения, и с помощта на провиденциална интуиция. Вашата далновидност днес ще е на топ ниво.

Водолей

Оптимизъм, веселие и психофизическо благополучие съпътстват този красив септемврийски ден, с Луната, Венера, Меркурий в приятелския знак Везни. Възползвайте се от това настроение, за да стартирате бизнес, който изисква използването на вашето въображение и способности в дигиталната сфера.

Риба

С изключение на екипа Марс – Слънце и във вражеския знак Дева, останалите планети са подредени на ваша страна. Въпреки това, стресови времена са на хоризонта, трябва да останете спокойни и да се съсредоточите върху приоритетите си. Днес ще потърсите по-често да сте в компания.

Tagged , , , , , , ,
на горе