любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 8.09.2021 сряда

Овен

Спокойствието, което цари около вас, е оцветено с нова динамика, свързана с изпълнението на вашите проекти. Време е да понамалите егото си и да усъвършенствате някои ежедневни аспекти, които засягат любовния ви живот.

Телец

Това е идеалният момент да изразите най -дълбоките си чувства и емоции, да говорите за идеалите си. Оставете гордостта си настрана и ще видите как партньорът ви се отдава на романтични моменти. За сингъл Телците, време е за среща.

Близнаци

Вашият начин да поискате помощ от партньора, може да причини разриви, които не искате. Бъдете дипломатични. Ако искате услуга, има и други начини да я поискате. Необвързаните Близнаци, ще изпитат силно чувство към отминала връзка.

Рак

Няма да сте деликатни, когато става въпрос за показване степента на вашите желания … Начинът, по който показвате нещата, ще бъде обезоръжаващ и това ще улесни както успеха, така и новите постижения в любовната сфера. Вашето предимство ще бъде просто да бъдете себе си!

Лъв

Ще трябва да внимавате да не прекалявате с непримиримостта си към някои грешки на партньора си, само по този начин е възможно да се постигне по-бърз напредък във връзката… Няма как постоянно да бъдете на едно мнение.

Дева

Ще се насладите на топлите, влажни пари, които вашият партньор ще хвърли във връзката ви … изтощително, но опияняващо. Времето е подходящо за страст. Не задавайте въпроси, а се отдайте.
Любовен хороскоп за 8.09.2021 сряда
Везни

Успехът идва естествено днес. Очарованието е в действие и ви носи удовлетворение от любов към партньора и любов към себе си. Вечерта сменете пейзажа и излезте с приятели. Това ще ви се отрази добре.

Скорпион

Ще попаднете в атмосфера на разбиране, сладост и нежност. Това коренно ще промени как виждате любимия човек. Възползвайте се от това и не се изолирайте, ами споделено преживейте деня.

Стрелец

Телефонно обаждане, писмо, имейл или дискусия трансформират любовния ви живот по неочаквани начини. Отделете време, преди да вземете радикално решение. Първо трябва да знаете повече за новините отсреща.

Козирог

Ще намерите правилните думи, за да постигнете съзвучие с партньора … Препоръчва се да опитате да го съблазняване отново, за укрепване на съществуващата връзка. Говорете естествено, без да си задавате излишни въпроси.

Водолей

На път сте да навлезете в нова фаза в емоционален план. Време е да промените курса и да бъдете по-безгрижни, като обръщате повече внимание на докосването и споделянето, а не на вътрешните си чувства, които постоянно си противоречат.

Риба

Ако сте чакали топлината на страстта, желанието ви ще се сбъдне или само почти … ще трябва да имате смелостта да се измъкнете от ежедневието и да го направите заедно с партньора си. Нарушаването на някои принципи и преместването на границите става неизбежно, действайте!

Tagged , , , , , , , , ,
на горе