Дневен хороскоп за 29.08.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 29.08.2021 неделя

 

Овен

Венера от Везни гребе срещу вас днес, но само за да ограничи твърде вълнуващите ви страсти. Ще има нужда да се разделите между семейните привързаности и развлеченията от всякакъв друг вид. Вашият пламенен и щедър характер няма да иска да разочарова никого и да се отдаде само на себе си.

Телец

Красивата Луна във вашия знак ви кара да живеете тази неделя през август по мирен, забавен и дразнещ за някои от околните начин. Чувството за хумор, което притежавате, може да ви обвърже в бъдещ проект в социалната сфера. Вашата ярка, амбициозна и волева личност има много енергия днес и желае да я изразходва.

Близнаци

Много оживена и позитивна неделя, в която подобрявате здравето красотата си, но и търсите хармонията в околната среда. Някои семейни проблеми, които ви притесняват през последните няколко дни, се отдалечават от вас, а това ви дава лъч спокойствие.

Рак

Благоприятната Луна ви дава семейна хармония и в най-добрите случаи красиви моменти на емоции и прочувственост. Небесната картина днес ви позволява да се настроите към външната среда по почти светкавичен и със сигурност много ефективен начин. Можете да съчувствате на хората и да се опитвате да им помагате в техни дела.

Лъв

Красива неделя през август с позитивизма на различни планети за вас Лъвове. Венера продължава да бъде в приятеля Везни и радва духа ви, ума и тялото ви. Нейното добро влияние носи доволството от крепко здраве и отлични отношения с роднини и приятели.

Дева

Въпреки че все още сме в летния сезон, небето изисква от вас да се отдадете на момент на тишина, почивка и желание да се затворите в черупката си. Дори да е неделя, вие ще имате нужда от известно отдалечаване от всички около вас, за да може да възстановите психичните си сили, които доста ярко изразходвахте през миналите дни.

Везни

За да ви провокира и да не успеете да възстановите позициите си, в последната неделя на август, Плутон преминава в знака на Козирог, което технически нарушава спокойствието ви. Това веднага се отразява в семейните отношения и в групата за привързаност, където обикновено имате водеща роля.

Скорпион

Умерената физическа форма ви кара да започнете неделя много добре и е придружена с весело настроение. Трябва обаче да забавите темпото и да прекарате време без да правите нищо! Утре ще имате по-ясен поглед върху нещата. Ако се откажете от отдавна установените навици, умът ви наистина ще се отпусне.

Стрелец

Идва период на спокойствие – нещо доста променливо за вас през цялото лято. Ще получите необичайна подкрепа, която ще продължи да расте по-късно през новата седмица. Днес е добър ден за установяване на контакти! Нарастващият ви оптимизъм ще засили енергията ви.

Козирог

Марс, Меркурий и Уран продължават да ви и да ви изпращат способността да организирате живота си ефективно и интелигентно. Чувствате нужда да се съсредоточите върху това, което наистина има значение. Не се страхувайте да покажете таланта си за импровизация.

Водолей

Особено енергично движение ви обхваща и ви вкарва в буря от емоции. Този поток от емоции оставя малко място за изразяване. Имате нужда от умствена почивка, дори и да няма за какво да се тревожите. Избягвайте възбудата и възвърнете вътрешното спокойствие.

Риба

Петте най-бавни и мощни планети ви гледат мило. Плутон, Нептун, Уран, Юпитер и Сатурн полагат основите за нови проекти, които ще подобрят живота ви в близко бъдеще. Междувременно през тези дни ще можете да се вслушате най-много в дълбоките чувства, които са вътре във вас. Чувствителността ви достига високи върхове във възприятието на това, което ви предлага неделята.

Tagged , , , , , , , ,
на горе