Любовен хороскоп за 29.08.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 29.08.2021 неделя

Овен

Вашето състояние на ума ще отвори вратата за нови удоволствия. Дори и да ви се струва, че времето е кратко или трудно за получаване, обогатете дългосрочната си перспектива … любовта е единственото нещо, от което ще се нуждаете днес.

Телец

Интензивните моменти с партньора ви, мигове на страст и отблъскване, ще вървят ръка за ръка. Когато е неделя можете да си позволите такива моменти, защото те утвърждават връзката ви и създават енергиен заряд, който да използвате през новата седмица.
Близнаци

Ще имате по-добро разбиране за това как мисли вашият партньор, така че да не се основавате на вашата гледна точка. Гъвкавостта ще бъде ваш съюзник, като участвате в отнемащ време процес.

Рак

Вие сте в съгласие със себе си и това ще ви даде сили да проведете конструктивен разговор с партньора си. Полагайте усилия да бъдете разбиращи, всеки има своите слабости и е особено важно когато ви се доверяват, да усетят, че вие участвате.

Лъв

Усещате, че трябва да се утвърдите повече. В резултат на това ще пожънете всичко, което сте посели в емоционален план. Не позволявайте да възникнат недоразумения с партньора. Бъдете изрични, без фалшива скромност.

Дева

Имате по-открит, приветлив и толерантен характер от обикновено. Не правете обаче всички компромиси! Бъдещето ви е във вашите ръце и можете да поемете контрола над него. Днес дори може да си позволите малко по-голяма дистанция от партньора.

Везни

Направете здравословна дистанция от чувствата, емоциите и възприятията си. Имате други неща на главата си и любовта няма да е център на вниманието ви. Но не се притеснявайте … това ще ви прави по-малко топлосърдечни от обикновено, но само за ден.

Скорпион

Това ще бъде много вълнуващ ден след неочаквано завръщане на някого след дълъг период на раздяла … Или може би началото на нова връзка, нови страстни моменти идващи от любовта на партньора ви към вас.

Стрелец

Ще можете да отделите по-голямата част от енергията си за тъкане на защитна мрежа за вашата връзка. Трябва да спрете навреме, преди да се изолирате от останалия свят и да задушите любимия/любимата.

Козирог

Близък приятел е на път да ви запознае с нови хоризонти на любовта, за които не сте си мислели, че можете да имате във връзката ви. Бъдете отворени за новите идеи и ще се насладите на обогатяването на вашето схващане за любовта.

Водолей

Няма да можете да заобиколите проблеми във връзката, които са трудни, но неизбежни, за да поемете по пътя към щастието. Въпреки очевидните трудности, трябва да се приеме предизвикателство, така че не се съмнявайте във вашите способности.

Риби

Ще ви бъде по-лесно да заровите томахавката, да изгладите проблемите и да намерите общ език с партньора си. Днес определено е добър ден за среща за Рибите сингъл!

Tagged , , , , , , , , ,
на горе