дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 25.09.2021 събота

Овен

Транзитен профил с много положителен Сатурн във Водолей, който внушава рационалност, но и интуиция, емоционално участие в живота. Посвещавате се на семейството и с този избор възстановявате усещането за принадлежност. Дори и да не всичко върви точно както бихте искали, климатът е приятен за забавления и добро настроение.

Телец

Чувствате бавно, че въздухът се променя и намирате все повече усмивката си. Луната и Нептун от своя страна придават дълбочина на автентичните човешки контакти, които умеете да култивирате с голямо внимание. В приятелствата като цяло ще видите първите ефекти от тези положителни астрални промени.

Близнаци

Ще бъдете по-малко емоционални от обикновено. Това ви прави страхотно ефективни при поправяне на някои ситуации. Практически неща ви вървят много добре. Би било добре да вземете предпазни мерки срещу студ и вятър.

Рак

Най-накрая идва положителният момент, този, в който основни за вас небесни тела са подредени в добър ъгъл. Подобрихте контрола върху емоциите си и това ще ви позволи да бъдете по-възприемчиви към хората около вас. Поддържайте темпото дори след интензивна активност, вие сте в отлична форма! Трябва да използвате излишната си енергия.

Лъв

Като цяло денят се характеризира с проактивно отношение. Ежедневните ангажименти от работата ги няма и сякаш чувствате, че можете да направите хиляди нови неща. Това обаче е измамно усещане. Изберете най-добрия начин да прекарате съботата и да спечелите някой друг час за вас самите.

Дева

На път сте да направите внезапно действие свързано с работата, преди да си позволите почивката, която заслужавате толкова много. Някои планети все още не ви дават почивка, натоварвайки ви с бъдещи ангажименти и планове. И докато продължавате да искате релаксация и да страдате малко, ще трябва да обърнете внимание на проблемите в семейството и да задействата силата си на балансьор.

Везни

По принцип положителна астрална панорама, с планетарни сили малко уединени, които не нарушават климата на обща хармония, особено в семейството. Венера, Слънцето и Меркурий, носят всички предимства за вашия знак и очертават спокойно и предпазливо отношение спрямо нещата от живота. Те отнемат малко от перфекционизма ви, което ви прави леко разсеяни, мързеливи и с желание да останете вкъщи.

Скорпион

Готови сте да сключите мир с някои хора. Ще бъдете в добра компания и не се изолирайте. Обградете се с тези, които ви помагат да бъдете себе си. Бъдете внимателни обаче, преди да се потопите във физически дейности. Рискувате да се нараните неволно.

Стрелец

Очаква ви още един положителен ден! Температурата се покачва, въпреки че е ранна есен и интимната ви радост нараства. Слънцето и почти всички планети са във ваша полза: проявявате великолепна психофизична форма. Развълнувани от всичко наоколо, нямате търпение да прекарате няколко часа навън, независимо дали в природата или в града.

Козирог

Ако сте на път да започнете някакъв важен проект, сега е моментът. Дори да е почивен ден, създайте тази основа, която ще ви помогне да градите насетне. Ще бъдете напълно свободни да изразите това, което имате предвид и да постигнете положителни резултати. Не получавате достатъчно витамини и това ви забавя. Проверете здравето си и яжте повече сезонни плодове.

Водолей

Планетите благоприятстват за вас, увеличавайки вашия оптимизъм и волята да вярвате в себе си във всяка област от живота си. От друга страна, можете да имате съмнение, които не ви предлагат пълна яснота на преценката в междуличностните отношения и понякога ви карат да не разбирате напълно ближния си.

Риба

Оставете се да се ръководите от силата на интуицията си! Ще видите, че ще можете да се ориентирате по-добре във водите на някаква семейна (или дори емоционална) турбуленция, която може да ви се случи. Небесната подкрепа ще е достатъчна днес, за да излезете победители от трудните ситуации през деня.

Tagged , , , , ,
на горе