дневен хороскоп за 1 март 2023
Астрология

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Дневен хороскоп за 22 януари 2023: Днес ще бъдете неустоими. Планетите ви насърчават за среща с любимия човек, особено, ако напоследък имате проблеми. Направете всичко възможно да останете дипломатични, спокойни и усмихнати. Облечете се добре и се покажете в най-добрата светлина. Така трудно ще устои на чара ви.

Решението, което трябва да вземете, не е лесно, имайки предвид, че се разкъсвате между разума и емоциите. Днес звездите ви съветват да дадете приоритет на чувствата си. Така няма да съжалявате по-късно. Ако ги потиснете, ще пропуснете много.   

Бурен успех, късмет и положителни промени през новата седмица, прогнозират астролозите за 7 зодии

Намаляване на шума в дома – мисия възможна с акустичните панели URSA

Ролкови винилови настилки

НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ? ЧАЙ ЗА СПИРАНЕ

НАД 20 ПРИЧИНИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ, ДА ПИЕТЕ ШИПКОВ ЧАЙ

Проста рецепта за чай, която наистина помага при настинки и неразположения

Дърветата-естествени лечители

Визуален тест с пеперуди: Коя е най-силната ви страна?

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Дюля – полезни свойства за жени, мъже, деца, по време на бременност и кърмене

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Овен

дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес, 22 януари 2023, ще попаднете на някой, който споделя вашия приключенски и любопитен дух и ще имате много за какво да си говорите. Ако отидете на събитие, където се срещате с нови хора, ще се изненадате колко приятели ще спечелите и сред тях ще бъде този важен човек, с който може да създадете връзка в бъдеще. Що се отнася до отношенията с хората, всичко ще се случи, както сте планирали. Това, на което трябва да обърнете внимание днес е възможна манипулация от страна на близък човек. Внимавайте чуждата нужда от свобода да не застраши настоящата ви връзка. Комуникацията е важна, така че се уверете, че гласът ви се чува.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Телец

дневен хороскоп за 22 януари 2023

Въпросите за любов и романтика могат да бъдат истинско приключение за вас. Ще трябва да предприемете определени стъпки, за да сте на една вълна с любимия човек. Никой от вас не иска да поеме водеща роля в този момент, което може да причини колебания в отношенията. Докато сте несигурни, ще цари объркване. Ако наскоро сте се влюбили или сте имали връзка с някого, спрете днес и погледнете на ситуацията с други очи. Въпреки, че тази част изглежда безсмислена, помислете добре, дали наистина искате това. Първият възторг е красив и интересен, но внимавайте да не го подведете по-късно.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Близнаци

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес, 22 януари 2023, колкото по-здраво държите нещо, толкова по-вероятно е то да се изплъзне между пръстите ви. Вземете, каквото искате, но не стискайте прекалено силно. Поддържането на баланс между изразяването на чувствата ви и чувството за свобода е истинският ключ към достигане на върха. Денят е пълен с емоции, така че бъдете внимателни. Днес звездите са в такава позиция, че настоятелно ви напомнят, че любовта е забавление и моментно приключение, а не приказка за вечно щастие. Грижете се връзката да е интересна и да не се превръща в рутина и монотонност. Така че помислете внимателно. Ако ви е скучно, може би е време за промяна.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Рак

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Определено трябва да се освежите. Въпреки, че в любовта е нормално партньорите постепенно да свикнат един с друг, вие вече сте уморени от всичко. Може би се нуждаете от нови вълнения. Нови неща, нови места, нови хора… и това е напълно нормално. Днес звездите ви призовават да се осмелите на тази стъпка. Изглежда, че нещата не вървят по план. Може да чакате партньорът ви да направи първата крачка, защото не знаете в каква посока върви връзката, а в същото време може да се окаже, че той всъщност чака вас и вашето решение. Седнете и говорете за това как се чувствате и спрете да си играете на котка и мишка.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Лъв                                    

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 22 януари 2023, любовният ви живот ще се превърне във философия. Цял ден ще мислите, дали да разкриете емоциите си или да се скриете и да бъдете студени. Ако прекалите и отидете твърде далеч, може да се объркате и разочаровате. Опитайте се да се отпуснете. Любовта и разумът никога не са били приятели. Днес застанете на страната на любовта. Нещата се подобряват, когато става дума за любов и романтика. Докато вие искате всичко да е определено и планирано предварително, партньорът ви търси повече свобода и спонтанност. Напрежението може да доведе до това всеки да дърпа към себе си. Тези неща обикновено се случват, когато никой не иска да поеме лидерството.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Дева

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 22 януари 2023, вашите близки не могат да разберат как да се държат, докато се занимавате с лични дела. Не тръгвайте в нова посока и не изоставяйте хората. Що се отнася до това, което се случва на любовния фронт, може би трябва да намалите малко темпото и да поговорите с партньора си. Направете определени стъпки и поемете инициативата, не позволявайте на чуждата нерешителност да ви спъва. Ако си търсите нов партньор, време е да смените тактиката. Вместо да разчитате на правила и да търсите някого по модел, който вече имате, време е да се отпуснете и да се откажете от намирането на нови и различни хора. Любовта не познава правила.

Знаете ли, че … Хламидията често остава скрита?

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Везни

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 22 януари 2023, звездите ще ви насърчават да говорите за нещо, което ви притеснява напоследък и е свързано с вас и партньора ви. Това е много благоприятен ден, така че го използвайте, за да поправите това, което не е наред и да изведете връзката си на следващото ниво. Разговорът ще е приятен, а резултатите положителни. Ако последните събития на любовния фронт ви изненадаха и ви накараха да се почувствате сякаш не получавате всичко, което заслужавате, не забравяйте, че не всеки може да чете между редовете като вас, ако нещо ви е неудобно, кажете го. Романтичната връзка трябва да е нещо, което ви помага да постигнете мечтите си, а не нещо, което ви спира.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Скорпион

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Скорпиони, решенията, които сте взели наскоро, ще окажат положително влияние върху бъдещето ви. Не се отказвайте от крайните си цели. Желанието да докажете нещо няма да се приеме добре, ако настоявате за нереалистични неща. Любимият човек чака знак за одобрение, а вие сте на точното място в точното време. Днес е благоприятен ден за разговори на обширни теми. Ако имате проблеми с партньора, искате промяна или просто искате да му кажете нещо, звездите ви насърчават. И вие, и той ще се почувствате прекрасно след това, а освен това ще изведете връзката на ново, по-високо ниво.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Стрелец

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес движението на планетите ви дава чудесна възможност да срещнете човек, който може да играе важна роля в живота ви. Това ще бъде някакъв оригинален човек, различен от всичките ви предишни преживявания. Първоначално ще ви се струва, че няма да можете да изпиете, дори чаша чай с него, но след това няма да можете да се откъснете от него. Нова любов е на хоризонта. Предстоят промени на любовния фронт, така че внимавайте да не ги пропуснете. Вашият партньор може да търси малко повече свобода във връзката, докато вие се надявате да приемете нещата по-сериозно. Успокойте се, не бързайте, планирането на неща, които не могат да дадат резултат, може само да ви разочарова.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Козирог

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 22 януари 2023, ще ви се струва, че половинката ви е доста повърхностна и не навлиза в същината и същността на проблема. Вие, от друга страна, се тревожите твърде много за дребните неща, така че не можете да се отпуснете и да се забавлявате. Днес звездите ви съветват да разговаряте спокойно. Вие сте малко нерешителни по въпросите за любовта и романтиката. По някаква неизвестна причина сте склонни да вървите по един път, а след това по друг и нито един от тях не ви носи наградата, която очаквате в крайна сметка. Не е нужно да вземате конкретно решение точно сега.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Водолей

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес звездите ви призовават да направите нещо различно от обикновено. Ако имате връзка, планирайте забавление, ново приключение или нещо друго, което ще я подобри и освежи. Ако сте сами, съберете компания и излезте на разходка. Може би ще срещнете някой, на който си струва да обърнете внимание. Опитайте се да мислите по-рационално по партньорските взаимоотношения. Може да се наложи да сте малко резервирани, за да получите това, което искате. В същото време предприемчивата и свободолюбива част от вашата натура ще има нужда да се движи свободно. Тази комбинация е трудна за балансиране, но все пак опитайте.

Дневен хороскоп за 22 януари 2023 Риби

Дневен хороскоп за 22 януари 2023

Днес, според дневен хороскоп за 22 януари 2023, трябва да бъдете уверени във всичко, освен в едно. Ако става въпрос за партньорски взаимоотношения, там ще се чувствате несигурни. Може би не знаете как да продължите. Имате силна нужда да поемете инициативата, но в същото време да оставите нещата да вървят по своя път. Помислете внимателно какво искате, преди да продължите напред. Понякога са необходими много мисъл и усилия, за да се хвърли светлина върху тъмна ситуация, която в момента изглежда неразрешима. Звездите насърчават вас и любимия човек да погледнете ситуацията си от другата страна и да намерите решение, особено ако се въртите в кръг от дълго време. Много скоро ще видите светлината в края на тунела.

Григор Димитров беше победен от Новак Джокович в три сета

Tagged , ,
на горе