ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)

дневен хороскоп за 8 януари 2023
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)

Дневен хороскоп за 18 август 2022: Днес можем се чувстваме така, сякаш някой изсмуква енергията ни, особено ако не е ясно какво искат от нас. Ще се чувстваме леко неспокойни, с временни затруднения с концентрацията. Ще бъде по-трудно да се прецени каква да бъде следващата стъпка. Какво прави тези неща по-вероятни, ако пренебрегваме духовните ни нужди. Тук има смисъл да не се караме, а просто да се адаптираме към силните енергии на този ден. Имайте предвид, че въображението и креативността сега са от съществено значение.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Мощна магнитна буря ще достигне земята. Вижте кога…

Положителни промени в края на Август за 2 зодии

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

ДОМАШЕН МЕХЛЕМ – лек за тежестта в краката и непоносимите болки в ставите

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 18 август 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 18 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, на 18 август, нуждата от доказване остава, но този процес има възходи и падения и денят ще започне просто със спад на енергийните нива. През това време може само да гадаете за някои неща и това ви забавя, не ви позволява да направите следващата стъпка. Въпреки, че може да се почувствате объркани днес, опитайте се да погледнете на ситуацията от различни гледни точки и коригирайте плановете си, ако е необходимо. Избягвайте прекалено високите очаквания. Ако изпитвате някакви съмнения, тогава те трябва да бъдат изяснени и е по-добре да не бързате със самия процес, оставете всичко да се случи първо в мислите ви.

Дневен хороскоп за 18 август 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днешните енергии са по-подходящи да бъдете в процес на изчакване. Вниманието ще се разпилява. Избягвайте нови ангажименти, за да не се преуморите. Имайте предвид, че днес няма да ви е лесно, защото хората, които се нуждаят от помощ или подкрепа, имат определен приоритет, което означава, че ще трябва да пожертвате личните си дела. Част от обещанията, дадени днес, няма да издържат. Бъдете търпеливи и приемете необходимостта да поемете по заобиколни маршрути, ако искате да стигнете до вашата дестинация. Но приемете нов подход към домакинската работа и се пригответе да се насладите на приятни обрати в личния живот.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Денят е твърде мъглив за грандиозни планове. Но това е добър момент да забавите, преосмислите и дефинирате всичко. Стремете се да се забавите достатъчно, за да видите къде правите грешки или пренебрегвате някои точки. Слушайте внимателно какво ви казва интуицията, но изчакайте яснота. Имайте предвид, че сега сте уязвими към чужди преценки и коментари. Вярно е, че следобед сътрудничеството ще се подобри значително.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 18 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Днес, 18 август, за вашето внимание се състезават различни хобита (искате всичко наведнъж), а това може да бъде изтощително на емоционално ниво. Необходими са корекции, но само ако смятате, че са наложителни. Сега сте по-уязвими и ако нещо ви боли, това е сигнал – имате нужда от почивка. Внимавайте да не започнете да виждате проблеми там, където ги няма. Ако емоциите и реакциите изглеждат неуместни в тази ситуация, време е да погледнете вътре в себе си. Следобед е по-лесно да се отървете от прекомерното мислене и настроението ще стане по-оптимистично, сякаш преминавате през светла ивица. Това трябва много да ви радва.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Проблемите в кариерата и отговорността ви държат в добра форма през целия ден. Сутринта обаче е по-добре да намалите темпото и да не преследвате интересите си прекалено ревностно. Ще усещате слабо чувство на уязвимост или претоварване, това е временно, макар и много демотивиращо. Ако не сте сигурни в нещо, тогава сложете на пауза важният въпрос, проект, идея. По този начин ще получите възможност да обмислите всички аспекти на ситуацията. Днес всички сме склонни да пренебрегваме някои подробности, но вашият знак е най-уязвим. Така че, отделете време, за да напреднете в плановете си. А следобед ще се чувствате удобно и щастливо.

Дневен хороскоп за 18 август 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 18 август 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Тази сутрин може да изпитвате леко объркване или съмнение, което може да забави решенията ви. Всичко ще се получи, ако не се вкопчвате в ситуации. Помислете, че сега сте особено чувствителни, уязвими и склонни към мечти. Дори избягването, което не е характерно за Девите (когато искате да избягате от всички), става тема на деня. Въпреки, че е разумно да си вземете почивка, не се отклонявайте твърде много от нещата. Внимавайте за объркване или неяснота в комуникацията.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес е възможен лек спад на енергията, но това ще е само сутринта. Опитайте се да се оставите на течението и да не настоявате за нищо повече. Това е най-добрата стратегия в момента, защото изглежда, че не сте в крак с всички около вас. Освен това, животът изглежда малко по-лесен, когато сте разсеяни от рутината. Отложете важните решения за по-късно. Ако трябва да помогнете на някого, направете това, което смятате за справедливо, но не прекрачвайте границите си и в никакъв случай не се обиждайте.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Колкото и да искате да придвижите плановете или целите си напред, известна несигурност забавя нещата. Между другото, дори това е добре за вас. Въпросите за кариера, отговорностите, структурата и реда може да са по-силни сега. Имайте в предвид, че някои теми ще се конкурират за вашето внимание и лични интереси. Може да искате да направите много, но нямате достатъчно време или енергия. Затова е по-добре да правите всичко във въображението си, без фанатизъм в реалния живот. Стремете се към обективност, преди да поемате значителни ангажименти. Имайте предвид, че е най-добре да не се фокусирате върху действителния резултат точно днес.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес сутринта, на 18 август, плановете може да не съвпадат с вашите възможности. Стремежът към намиране на решение на проблема едва ли ще успее, но отдръпването от ситуацията ще помогне. Спонтанността ви насърчава, но имайте предвид, че ще бъдете временно демотивирани. Намирането на баланс между отговорност и удоволствие е трудно, дори ще изисква отказ от определени дейности, но всичко е за добро. Пропастта между вашите желания и реалността е по-видима днес, но не губете време да се разочаровате. Вместо това, просто си дайте време. Между другото, приятелството ще ви помогне да отвлечете вниманието от по-трудните теми.

Дневен хороскоп за 18 август 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Стремете се да бъдете селективни в това на къде да насочите енергията си, планирайте почивката си и не активирайте това, което все още не е готово за движение. Ще бъдете склонни да се чувствате не на място, особено сутринта. Задълбоченото мислене ще бъде продуктивно, но в момента е трудно да се стигне до същината на нещата, което означава, че няма много смисъл. Помислете, че в момента сте чувствителни и не сте готови да знаете всичко за текущата ситуация. Но с наближаването на денят става много по-лесно да се отпуснете и да се насладите.

Дневен хороскоп за 18 август 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 18 август 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Чувството за претоварване може да е знак, че имате нужда от почивка. Точно сега енергиите насърчават вашата социална страна, особено по отношение на взаимоотношенията. Но днес нуждата от независимост се конкурира с тези желания. Обещанията, дадени сега, няма да бъдат спазени, тъй като сте изкушени да поемете по-лесния път. Вместо да поемате ангажименти, наистина е по-добре да отложите нещата. Търсете начини да балансирате и управлявате живота си, без да подкопавате щастието си.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес за вас почивката ще бъде много подходяща и необходима. Всъщност, може да се чувствате малко несигурни, но това е просто знак, че трябва да се обмислят повече гледни точки, преди да продължите напред. Ако не сте обърнали достатъчно внимание на вашите емоционални или духовни цели, време е да наваксате и да си поемете дъх. Крачка встрани сега е по-добра от желанието да се съпротивлявате на нещо, камо ли да предизвиквате някого. Като се отдръпнете, вие някак си позволявате да пренасочите енергията.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе