ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)

любовен хороскоп за 20 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)

Любовен хороскоп за 18 август 2022: Денят не предразполага към флиртове, мимолетни и краткотрайни преживявания, но е идеален да го прекарате с любимия човек. Това е ден на топлите чувства и ярките емоции. Днес не е най-доброто време за експерименти, независимо дали става въпрос за романтична вечерна програма, меню или среща. По-добре е да си боравите с доказани методи като основа, защото те ще ви осигурят максимален резултат.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 15 август – 21 август 2022

Храни за добро здраве

Безспорни факти за котешката интуиция

Рициново масло: 7 ПРИЧИНИ да започнете, да го прилагате

“Палачинки” от тиквички

ДИЕТИЧНА ВЕЧЕРЯ: „Палачинки“ от пилешко филе

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 18 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 18 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

В този ден представителите на зодия Овен ще имат шанс да продължат връзката на съвсем различно ниво. Ако чувствата ви са започнали да избледняват, в тях има по-малко огън и страст, усещате студ от партньора си, опитайте се да ги обогатите, да им вдъхнете живот. Вашата половинка с радост ще одобри смелите експерименти и ще сподели откровените си фантазии, които можете да оживите заедно. Сега не се съмнявайте, че всичко ще мине гладко за вас.

Любовен хороскоп за 18 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 18 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес в любовните отношения Телецът ще изпитва известни затруднения. Няма да постигнете нищо, ако водите вътрешен диалог със себе си. Това важи не само за домашните дела, но и за взаимоотношенията. Ако искате да получите това, за което отдавна сте мечтали, тогава не забравяйте да го изразите на глас. Партньорът не е екстрасенс, той не трябва да гадае какво мислите. Бъдете настоятелни и говорете директно. Любимият ви човек ще прояви разбиране, ако разговорът е спокоен и дипломатичен.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Обстоятелствата на този ден ще накарат Близнаците сериозно да се погрижат за личните си дела и най-после да ги подредят. Въпреки че сте заети с вашите проекти и работа, отделете време за това. Вашият партньор ще бъде особено доволен от вашето внимание. Не пестете подаръци и комплименти за любимия човек. Дайте му възможност да се наслади на времето, прекарано насаме с вас. Изживейте отново най-добрите моменти от миналото и създайте нови. Може би сте готови да създадете пълноценно семейство.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 18 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 18 август, Раците ще имат шанс да завържат обещаващо запознанство и ще получите романтична награда на съвсем необичайно място. Затова не лежете дълго в леглото, това е противопоказно за вас. Събирайте бързо багажа и отивайте на многолюдно място, където ще срещнете любовта. За представителките на женския пол яркият предизвикателен грим и предизвикателно облекло няма да работят в този ден. Просто трябва да бъдете себе си, да се усмихвате естествено, да се наслаждавате на живота и да сте готови на всичко.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Пазете се от твърде много думи и не поемайте инициативата. Днес това може да се обърне срещу вас. Някои Лъвове ще се почувстват разочаровани от любимият човек, така че са вероятни сериозни емоционални състояния, особено ако връзката е станала рутина и е престанала да ви удовлетворява. Опитайте се да не вземате решения под влиянието на горещи емоции, а бъдете търпеливи. Пазете се от прибързаност – всякакви необмислени действия днес могат да се обърнат срещу вас. Звездите съветват Лъва да не проявява твърде много активност.

Любовен хороскоп за 18 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Самата съдба днес обещава да бъде водач на влюбените Деви по пътя в любовните отношения. Разбира се, ако се вслушате в нейните съвети и държите сърцето си отворено. Звездите ви съветват в този ден да крачите смело към нови запознанства и срещи, да се доверявате на хората около себе си и да не пропускате своя шанс. Не пренебрегвайте офертите от приятели днес – съвместно излизане до любимото ви заведение днес може да бъде неочаквано начало на романтична връзка. Отдайте се на случайността и оставете съдбата да реши всичко сама!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, на 18 август, бъдете готови да действате решително и да проявите чудеса от смелост. Звездите ви обещават нов и романтичен обрат на събитията, при условие че не се налагате на никого и не проявявате твърде много агресивност и напоритост. Организирайте романтичен обяд. Страхотен ден за почивка, забавление и укрепване на връзките. Опитайте се да избягвате категоричността. Доверете се на чувствата си, но не планирайте твърде много неща наведнъж. Вероятно ще трябва да сте упорити или да настоявате да сте прави, като рискувате да влезете в конфликт с другите.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Не е необичайно човек да изпитва симпатия към някой друг, независимо че е в силна връзка с друг партньор. Ако има такова нещо, трябва да помислите внимателно върху тази тема, защото това не може да продължава безкрайно дълго време. Може би скоро ще дойде време да изберете и не бива да се страхувате от това. Основното нещо е човек да е честен със себе си. Не е лесно за свободните представители на този знак да бъдат самотни. Въпреки това естественият им чар може да свърши цялата работа вместо тях. Важно е само правилно да прецените своите възможности.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

В тази утрин няма  и да подозирате какъв натоварен ден ви очаква. Партньорът ще иска да разнообрази ежедневието, с което се задоволява напоследък. В този случай, ще се опитате да осигурите всички малки, но съществени, неща на сродната ви душа, чисто и просто трябва да сте готови за това. Въпросите за мястото на срещата, транспорта, храната и музиката ще се решат едностранно, очевидно не от вашата половинка. Що се отнася до свободните представители, проблемът със неангажиращият живот също зависи само от вас. Ако искате да опитате късмета си в романтичната сфера, тогава трябва да направите първата крачка.

Любовен хороскоп за 18 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът ще получи съвсем неочаквано известие, което ще му напомни за миналото: може да бъде обгърнат от спомени по минала любов или старата любов ще му се появи лично, напомняйки му за себе си с обаждане или неочаквано посещение. Не се знае доколко тази ретроспекция ще бъде приятна и полезна за вас, но хороскопът не съветва да се подвеждате от чувството на носталгия. Гледайте към бъдещето и не забравяйте за мъдростта: „Не можете да стъпите в една и съща вода два пъти“.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 август 2022 (четвъртък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

В животът получаваме това, в което вярваме, а днес Водолеите трябва да вярват, че в любовта ще открият мащабно щастие, голямо, колкото Вселената! Напоследък, ако нещо се е объркало в личният ви живот, хороскопът ви уверява: днес е прекрасен момент да започнете отначало! Променете отношението си към себе си, повярвайте, че сте достойни за любов и се пригответе да я дадете в замяна, всичко, без да оставяте малко „в резерв“! Усмихнете се на слънцето и започнете с усмивка новият ден, така ще привлечете щастието на своя страна!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 18 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 18 август, звездите съветват Рибите да поемат инициативата в любовта в свои ръце. Може смело да вървите напред без страх! И накрая, нека вашият избраник разбере, че наистина не сте безразлични към него. Това обаче изобщо не означава, че днес трябва да се откажете от скромността си или още повече от гордостта си. В крайна сметка, изобщо не е необходимо да признавате чувствата си, директно да ги поставите на масата – усмивка, многозначителен поглед или тънък намек е напълно достатъчен.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе