Дневен хороскоп за 29 септември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Дневен хороскоп за 29 септември 2022

месечен хороскоп ноември 2022
Дневен Астрология

Дневен хороскоп за 29 септември 2022

Дневен хороскоп за 29 септември 2022: Днес мозъкът ви ще работи в супер режим – идеалният момент да обмислите отдавна назрял проблем. И въпреки, че според хороскопа сложните схеми не са много успешни за вас през този ден, водени от интуицията, можете лесно да намерите най-простото решение на проблема. Защо да усложнявате нещата, когато можете да го направите просто? Прибавете малко самочувствие към днешният късмет и можете да постигнете, онова, което на пръв поглед ви е изглеждало непостижимо.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Домашно кисело мляко – бързо, лесно и много, много полезно

Как да привлечем богатство с Фън Шуй

Кои зодии се отнасят към жена си като към кралица

Кърмене – естествен лек срещу следродилна депресия и още ползи за майката

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 29 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 29 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 29 септември 2022, вашата пътеводна звезда е любовта към себе си. Когато вземате решения, изберете това, което работи за вас. Хороскопът категорично не препоръчва да слушате чужди увещания, независимо под каква форма звучат. Апелират ли шумно околните към съвестта ви? Предложете да направите нещо в полза на бъдещите ви потомци или в полза на обществото? Ако не виждате това като свой интерес, трябва да ги изпратите в гората на разходка. Днес трябва да помислите преди всичко за себе си и семейството.

Дневен хороскоп за 29 септември 2022 г. Телец

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес ежедневните дейности ще изискват от вас да сте бързи, гъвкави, проницателни и способни да се адаптирате психологически към постоянно променящата се околна среда. С тези ценни качества бързо ще се присъедините към екипа, ще намерите помощници и ще установите отношения с началниците. Леките временни неразположения днес са напълно лечими с повечко труд. Ако не се чувствате добре, но можете да станете от леглото, съберете се, седнете на компютъра, отидете до офиса или на кратка разходка.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 29 септември 2022, вашите желания и възможности ще са идеално съгласувани. Благодарение на това обстоятелство няма да изпитвате затруднения в планираните дела, ще можете да укрепите и консолидирате спечеления авторитет. Ще бъдете оценени, уважавани, помолени за помощ. За много Близнаци заслуженият успех в любовта, творчеството и бизнеса ще се превърне в естествен енергиен ресурс, който ще ги мотивира за допълнителни подвизи. Това е подходящото време за реклама на бизнес или творчески проект, развиване на връзки в чужбина или спортуване.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 29 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Оглеждайки се наоколо, днес можете да почувствате завист – впечатлението, че всеки около вас има това, което искате. Но преди да се разстроите за това, помислете отново за ситуацията. Това неприятно чувство ви е завладяло, само защото сте изгубили от поглед това, което вече притежавате. Разбира се, винаги нещо липсва. Въпреки това сте заобиколени от положителна енергия и има хора, които ви обичат и са съвсем наблизо. Имате всичко необходимо, за да сте щастливи!

Какво да очакват Лъвовете в този ден

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Не винаги е възможно да се настроите на една и съща дължина на вълната с другите. Днес, 29 септември 2022, може да почувствате, че сте дошли на партито твърде късно или не сте разбрали шегата, но това чувство ще премине много скоро. Не позволявайте това да развали настроението и самочувствието ви. Точно сега имате някои планове за бъдещето, които отвличат вниманието от това, което се случва наоколо. Но, като сте малко далеч от епицентъра на събитията, можете да погледнете ключовите фигури отвън. Това, което виждате, ще бъде много полезно в бъдеще.

Дневен хороскоп за 29 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 29 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Способността на някого да намира нови решения понякога е полезна, а понякога, напротив, пречи. В противен случай, когато пред вас се отвори нова възможност, ще загубите предишните си умения и няма да можете да покажете достатъчно независимост. Отдалечете се малко от хората, на които толкова се възхищавате. Вървете по своя път и се опитайте сами да отворите вратите пред себе си. Няма да е лесно, но резултатът си заслужава.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 29.09.2022, търсенето на баланс между това, което искате и това, което можете да си позволите, няма да бъде толкова трудно. Или ще можете да се отървете от нежелани и натоварващи ви задължения, или ще намерите нов начин да подредите начина си на живот. Тайната е да се възползвате от възможностите навреме и да бъдете достатъчно гъвкави, за да извлечете максимална полза от обстоятелствата. Малките отстъпки сега могат да донесат значителни дивиденти в бъдеще.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 29.09.2022, вашата импулсивност и желание за независимост могат да приемат изкривена форма, особено през първата половина на деня. Бъдете внимателни, когато изразявате мнението си пред шефа. Когато правите кариера, опитайте се да не създавате впечатление за себе си като човек, готов да предприеме всякакви мерки. В края на денят поведението ви ще стане по-гъвкаво, дипломатично и приветливо. Може би такава промяна ще провокира приятна комуникация с противоположния пол.

Какво да очакват Стрелците в този ден

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Съветите, които ще дадете днес, ще повлияят на живота на хората много повече, отколкото бихте могли да си представите. За съжаление има голям риск думите ви да бъдат тълкувани погрешно, така че бъдете внимателни. Хората, които са поискали вашето мнение, могат да реагират остро и ако ги посъветвате да не се вълнуват, тогава те ще го приемат като индикация да не си представят твърде много за себе си. Може да не сте отговорни за реакциите на други хора, но има някои неща, които можете да направите, за да предотвратите конфликт. Избягвайте да общувате с нервни и агресивни хора, когато е възможно.

Дневен хороскоп за 29 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

За да постигнете истински успех днес, особено в областта на вашето здраве, трябва да обмислите целите си и да направите списък с приоритети. Искате ли да отслабнете или да тонизирате тялото си? Ще постигнете ли това с упражнения или специална диета? Имате ли конкретна дата, преди която ще получите резултата? Или ще промените начина си на живот като цяло? Каквато и да е целта, аналитичният подход за постигането й ще ви помогне да получите резултата по-бързо.

Дневен хороскоп за 29 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 29 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Опитайте се да не се затъвате в потока от емоции днес, дори ако смятате, че сте готови да преминете към следващото ниво. Още е рано. Ако въпросният човек наистина е този, за който го познавате и възприемате, тогава е добре да изчакате още малко. Времето играе огромна роля в живота ви и имате повече от него, отколкото изглежда. Защо да бързате? Действайте бавно — това е най-доброто нещо, което можете да направите, за да избегнете евентуално разочарование.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес, 29.09.2022, някой ще се опитва да ви внуши, че се държите незряло и не сте в състояние да разрешавате конфликти. Ако се обидите от тази забележка, ще потвърдите само думите на този човек. В началото на денят трябва да се дистанцирате максимално от общуването с непознати. Събитията от този ден могат да увеличат безпокойството. Трябва да се погрижите за финансовото си състояние. Днес метеочувствителните хора трябва да се въздържат от физическа активност, ако е възможно. Избягвайте силните емоции. По-чувствителната нервна система може да ви извади от строя за дълго време.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица