Любовен хороскоп за 29 септември 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп за 29 септември 2022

любовен хороскоп за 2 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за 29 септември 2022

Любовен хороскоп за 29 септември 2022: Днес е много вероятно романтичният ви живот да бъде изпълнен с предизвикателства. Очаквайте някои предизвикателства в ефективната комуникация с човека, на който много държите. Може да възникнат дребни недоразумения, ако не общувате открито и съобразително. Не можете да избегнете трудностите; следователно трябва да се научите да бъдете търпеливи, за да подобрите ситуацията. Трябва да се подготвите за това в този ден.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 29 септември 2022

Домашно кисело мляко – бързо, лесно и много, много полезно

Как да привлечем богатство с Фън Шуй

Зодиите, които са прекалено емоционално зависими от партньора си

Богинята Бастет и мистериите на Странджа

Защо котките обожават да спят върху хората?

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 29 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 29 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 29 септември 2022, ако искате тръпка, романтична или някаква друга, ще трябва да я предизвикате сами. Ако не се получи така, не се разочаровайте, това изобщо не означава, че партньорът не се интересува от вас. Напротив, той ще оцени високо усилията на любимият човек, т.е. вас, дори и да са напълно необикновени. Ако на този знак му е омръзнало да бъде самотен, то подобно отношение, примесено с нестандартен подход към срещите и общуването, бързо ще го извади от редиците на свободните хора.

Любовен хороскоп за 29 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 29 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Вашият романтичен живот може да е преминал през някои трудни моменти напоследък, но от днес ще положите усилия да възстановите романтиката във връзката си. Отделете време да направите нещо забавно заедно, за да съживите естествената топлина и истинската привързаност на връзката си. Можете значително да подобрите ситуацията, като поне веднъж не се опитвате да бъдете прекалено изтънчени.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 29 септември 2022, Близнаците ще са в настроение за флирт и неангажиращи срещи! Е, понякога не е зле да се отпуснете – освен ако, разбира се, сте свободни от задължения. В този случай звездите ви съветват да прекарате тази вечер там, където определено няма да скучаете и където можете да блеснете в цялата си прелест! Вашият чар и игриво поведение ще ви направят невероятно привлекателен в очите на противоположния пол.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 29 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес има голяма вероятност да започнете връзка, която да промени животът ви. Дали е за по-добро, времето ще покаже. Вие трябва да се вслушвате във вътрешния си глас, за да направите правилния избор за среща. Дали днес ще намерите любовта или друг проблем, зависи само и единствено от вас самите. Във всеки случай хороскопът ви съветва да не повтаряте стари грешки и по възможност да избягвате нови подобни. Знаейки за склонността ви, да стъпвате на старото гребло, днес трябва да бъдете изключително внимателни.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 29 септември 2022, е благоприятен ден за укрепване на отношенията, не само с приятели на любимият човек, но и с роднините. Днес ще сте толкова красноречиви и убедителни, че ще можете да убедите всеки във всичко. Звездите ви съветват, да не се колебаете при вземането на решения и да проявите сила на волята и характера. Бъдете активни, защото днес ще трябва да покажете силните страни на характера си и дори лидерски качества. Използвайте това време, за да изградите връзка, да направите обяснение в любов или да предприемете крачка.

Любовен хороскоп за 29 септември 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес звездите ще подарят на Девата мечтателно-романтично настроение. А заедно с това мечтайте за любов – голяма, романтична, светла – с една дума такава, за каквато пишат в книги и съчиняват стихове. Хороскопът предупреждава: днес всичко е възможно, така че трябва да бъдете по-внимателни към хората, с които ще трябва да общувате в този ден, така че, мечтаейки, неволно да не пропуснете щастието си. И ако вече имате любим човек в живота си, прекарайте този ден заедно, давайки си максимум приятни емоции.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 29.09.2022, Днес ще сте като в сън! Вътре във вас бушуват страсти, искате да действате, за да промените нещо в отношенията си с любимия човек, но сякаш сте оковани по ръцете и краката, не можете да правите това, което смятате за важно и необходимо. Любовният хороскоп сочи, че днес сте безсилни да повлияете на ситуацията. Колкото и да е трудно, трябва да изчакате този ден, всички опити да коригирате ситуацията ще доведат до обратния резултат.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес любовният хороскоп ви обещава пълно спокойствие и липса на напрежение в любовните отношения. Ако сте в очакване на решение от вашата сродна душа, днес едва ли ще го получите. Очаквате с нетърпение нов кръг от връзки? Друг ден. Жалко, защото мислите витаят в романтични облаци! Независимо от това, колкото и да ви се иска, не трябва да поемате инициативата днес: бъдете търпеливи, оставете ситуацията да узрее от само себе си. По-добре се опитайте да се разсеете – прекарайте време с приятели.

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 29.09.2022, ще има моменти, в които дори вие, които сте въплъщение на търпението и дисциплината, сте склонни да прекалявате в някои случаи. Днес можете напълно да го загубите по отношение на определен човек. Вашият фентъзи бутон е натиснат и преди да се усетите, вие сте завладени от задачата в ръка и живеете някъде в бъдещето. Фантазията е в рамките на разумното, но твърде много ще ви донесе разпиляване на мислите.

Любовен хороскоп 29 септември 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Понякога водата може да е спокойна, а в други случаи вълните са опасно високи. Има нещо от този феномен във въздуха днес. Тъй като романтично може да си помислите, че деликатно потапяте пръста си във водата, само за да откриете, че сте потънали далеч отвъд дълбочината си. Емоциите са твърде силни дори за човек, толкова свикнал с водния живот. Може би първо трябва да хвърлете камъчето.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Едно увлечение има потенциала да се развие в нещо по-значимо за вас. В резултат на това може да сте по-отворени и възприемчиви, за да се установите в бъдещите отношения. Докато в миналото може да сте искали да запазите възможностите си отворени в света на запознанствата. Има много неща, които можете да откриете, и първото предположение за това, какво може да очаквате може да се появи още днес. А, вие наистина има какво да очаквате.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 29 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 29.09.2022, Рибите могат спокойно да насочат вниманието си към намирането на сродна душа. По-добре е да направите това, за да не пречите на работния процес и да не се разсейвате от стандартните задачи и грижи. Например, можете да опитате да създадете профил в сайт за запознанства или да опитате да флиртувате с някого в социалните мрежи. За да постигнете хармония в съществуваща връзка, можете да използвате съветите на специалисти в областта на отношенията. Важно е да проявите повече грижа към близките.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица