Дневен хороскоп за 14.08.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 14.08.2021 събота

Овен

 

Погледът на планетите е напълно благосклонен към вас, за да ви даде практическа енергия, инерция и жизненост, които ще са ви много необходими за уикенда.

 

Телец

 

Планетна конфигурация е положителна за този много красив ден от уикенда. Нептун и Венера, звезди на хедонистично и емоционално удовлетворение, са и в отличен небесен астрологичен ъгъл от Риби и Дева. Заедно те работят, за да направят този ден вълшебен за вас.

 

 

Близнаци

 

Много доволни ще бъдете, че вчера направихте едно усилие в повече, което днес ще ви се изплати. Редом с това, вашите ходове са изпълнени с късмет, но също така се ръководят от разсъждения, които гледат далеч напред.

 

Рак

 

Светъл хоризонт се отваря пред вас. Луната, и половин дузина планети, свързани в щастлива връзка с вашия знак, ви гарантират здраве, благополучие като цяло и оптимално психологическо състояние.

 

Лъв

 

Вие сте изпълнени с жизненост и плам. Това е целият месец, да, но защо да не продължи и днес, в почивния ден, когато ще се изисква просто да изберете най-доброто място за релакс.

 

Дева

 

Напълно в състояние да избягвате конфликти, днес ще отделите нужното време за вас. В отлична форма сте и ще искате да посветите време на себе си и собствените си качества.

 

Везни

 

Движението на планетите днес е много интригуващо и положително за Везните. Юпитер и Слънцето, в жизнените и динамични приятелски знаци на Водолей и Лъв, ви вливат самочувствие и импулс да бъдете водещи в ситуациите, които се случват.

 

Скорпион

 

Днес не се насочвайте във всички посоки. Няма да ви стигнат силите. Гледайте да не ви хваната неподготвени по някоя тема и не се забърквайте в словесни драми със семейството или приятелите си.

 

Стрелец

 

Планетите, вашите съюзници днес, ви дават един много радостен ден в очакване на празника. На първо място, Юпитер, Сатурн и Слънцето в благоприятния ъгъл от знака на Водолей и този на Лъв ви обещават да бъдете център на внимание в различни среди. Събота точно като за вас.

 

Козирог

 

В очакване сте на средата на август, който ще ви намери в перфектна физическа форма и неописуема радост. Посрещайте роднини и приятели с вашето класическо чувство за гостоприемство и се наслаждавайте на компания, която винаги е пълна с интересни личности.

 

Водолей

 

Юпитер осветява вашата красота и ви придава здрав вид. Ще се почувствате вдъхновени да постигнете по-голям баланс в начина си на живот. Усещането за умора ви подсказва: тиха вечер би била идеална, почивайте в уединението на собствения си дом.

 

Риба

 

Вашата доброта и добро настроение ще ви донесат късмет, има и перспективи за създаване на нови приятели. Вашето нетърпение ви прави безразсъдни. Няколко почивни дни биха били добра идея, и след тази събота и неделя.

Tagged , , , , , , ,
на горе