Любовен хороскоп за 14.08.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 14.08.2021 събота

Овен

Ако мечтаете твърде дълго, може да пропуснете възможността да сбъднете мечтите си. Дръжте очите си отворени и се възползвайте от възможностите, които съдбата ви предлага! Тази събота ще имате такава възможност.

Телец

Не за първи път интензивността на емоциите ви пречи да разсъждавате логически. Отложете големите дискусии с партньора си за по-късно. За тези, които са сингъл, внимавайте с думите на първата среща.

Близнаци

Ще искате да се отърсите от старите навици и да се обърнете към нови хоризонти. Не се колебайте да направите тази стъпка към останалия свят, но не позволявайте това да обърка вътрешния ви такъв.

Рак
Имате средствата да изградите трайна връзка и съветът на приятел към вас ще се изплати. Не се колебайте да промените някои модели на мислене, за да постигнете целите си. Ако сте с партньор/ка, можете да си подарите една романтична вечеря.

Лъв

Ще ви бъде лесно да предадете любовта си към партньора си, стига да се чувствате пожелани… Сингъл Лъвовете ще имат възможност за среща, но не трябва да губят време за детайлите, иначе ще изгубят магичния момент.

Дева

Възходите и паденията, които изпитвате в последно време в сантиментален план, особено много ви дразнят. Ще трябва да положите усилия да нормализирате нещата, но ще в крайна сметка ще успеете.

Везни

За сингъл Везните, съветът днес е да не излизат и да не изразяват това, което е тяхно желание. Пред партньора си, представете нещата по увлекателен начин и успехът ще бъде гарантиран. Да бъдете естествени, това ще ви спечели за връзката!

Скорпион

Вашата нужда от стабилност ви пречи да оцените напълно радостните поводи, които действително присъстват във връзката ви. Повече може да се постигне, като просто следвате естествения ход на събитията.

Стрелец

Вашият партньор ви съветва да надминете себе си … Той може да ви блокира сантиментално, но това не е знак за отхвърляне. Вие сами трябва да намерите необходимите ресурси, за да преминете през този етап.

Козирог

Не се опитвайте да маркирате всичко със собствените си мисли. Логиката и чувствата не винаги вървят ръка за ръка. Не влизайте в трудни разговори. Ще търсите мир повече от всичко друго, но така рискувате да не бъдете достатъчно дълбоки, а това ще подразни партньора ви. Всеки има нужда да бъде разбиран.

Водолей

Ще споделите някои интензивни моменти с партньора си … Страстта и сливането ще вървят ръка за ръка и ще ви бъде по-лесно да изпращате подсъзнателни съобщения, които надхвърлят думите.

Риби

Днес ще почувствате по-голяма нужда от емоционална сигурност. Това ще ви притисне към партньора ви. Ако сте необвързани, не се хващайте на песимизма и фатализма. Звездите ще ви се усмихнат, без съмнение.

Tagged , , , , , ,
на горе