Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем

Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем
Мода

Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем

Международният ден на жената, който се отбелязва всяка година на 8 март, е ден за отбелязване на постиженията на жените и за повишаване на осведомеността за техните права. Това е и идеална възможност да се облечете и да се почувствате уверени и овластени. В тази публикация в блога ще ви представим няколко съвета, които ще ви помогнат да се облечете за Деня на жената и да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

ДЕТСКА МОДА ТЕНДЕНЦИИ, ИНДИВИДУАЛНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ

Как да поддържате мотивация дори в трудни моменти?

6 начина за преодоляване на страха от промяна

 

Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем

Елегантен костюм

ден на жената
Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем снимка: pinterest

Международният ден на жената е посветен на жените и техните постижения, така че изберете дрехи, които ви карат да се чувствате уверени и овластени. Независимо дали става въпрос за смела рокля, костюм по мярка или забележителен аксесоар, носете нещо, което отразява вашата личност и ви кара да се чувствате така, сякаш можете да покорите света.

Пуловерът с кръгло деколте с перлена бродерия

Носете лилавия цвят
Лилавото е официалният цвят на Международния ден на жената, така че носете нещо в този цвят, за да покажете подкрепата си за правата на жените. Независимо дали става въпрос за лилава рокля, лилав шал или лилава блуза, включването на този цвят в облеклото ви ще ви помогне да се почувствате като част от празника.

Изберете рокля!

ден на жената
Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем снимка: pinterest

За много момичета отговорът на въпроса какво да облекат на този ден на жената е очевиден: рокля. Ако сте една от тях, имаме добра новина – на 8 март можете да се разхождате, като изберете например чувствен модел от дантела или да поставите комфорта на първо място, като облечете памучен тоалет.

Ако планирате среща с приятелка, роклята със сако ще бъде страхотна идея, тя е елегантна и се вписва идеално в тенденцията power dressing. На среща ще работи добре дантелен модел с мини дължина или с прозрачни елементи. Можете също така да изберете моден евъргрийн, т.е. рокля на цветя, която ще изглежда невероятно на Деня на жената, независимо от мястото, където празнувате.

Перлено колие с форма на цвете

ден на жената
Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем снимка: pinterest

Бижутата са идеалният начин да изразите подкрепата си за правата на жените и да покажете личния си стил. Помислете за носене на бижута, които представляват нещо значимо за вас, като например колие със символа на жената, гривна с цитат, който ви дава сили, или обеци с лилавия цвят. Така ще изглеждате стилно в този ден на жената.

Зелена сатенена миди рокля без ръкави с кръгло деколте

Вземете предвид повода, когато избирате облеклото си за Международния ден на жената. Ако посещавате официално събитие, изберете костюм по мярка или коктейлна рокля. Ако посещавате по-непринудено събитие, обикновена блуза и джинси или макси рокля са идеални варианти. Не забравяйте, че най-важното е да се чувствате удобно и уверено в облеклото си.

Пола от тюл с нежна блуза и красиви бродерии

ден на жената
Ден на жената 8-ми март: Как да се облечем снимка: pinterest

Заложете на пастелните нюанси в бежово или небесно синьо. Те набират популярност през последните няколко години и определено има защо. Тези цветове са леки и ефирни с нотка романтизъм, изключително характерни за пролетта, така че какво по-хубаво от пролетни цветове за 8 март- ден на жената? Пастелната тенденция съществува от доста време, като корените и се зараждат още в началото на 20 век. В днешно време се е превърнало в една от най-популярните тенденции в модата с много различни интерпретации. ТЮЛ – ЗАЩО НЕ?! Изключително добър начин да покажем освен жената, а и детето, което сме запазили в себе си.

Международният ден на жената е време да празнуваме жените и техните постижения, а обличането е идеален начин да покажете подкрепата си и да се почувствате овластени. Независимо дали избирате облекло, което ви кара да се чувствате уверени, носите лилав цвят, допълвате със значими бижута или се обличате подходящо за повода, най-важното е да се чувствате горди, че сте жена и да възхвалявате себе си и другите жени около вас.

Tagged , ,
на горе